Connect with us

NEWS

Adevărul despre scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. De ce sunt, din nou, la cuțite foștii soți

Published

on

Adevărul despre scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. De ce sunt, din nou, la cuțite foștii soți. Avocatul antrenorului de fotbal a clarificat că acesta a mers la Gruiu însoțit de Poliție pentru a recupera o barcă, nu un skijet, așa cum se crezuse inițial. Conform declarațiilor avocatului Adrian Căvescu, barca, evaluată la 400.000 de euro, figurează acum în acte cu mai mulți proprietari.

Incidentul a avut loc pe 12 iunie, când Laurențiu Reghecampf a ajuns la Gruiu, însoțit de Poliție, la un atelier unde Anamaria Prodan dusese skijet-ul familiei pentru reparații. Inițial, s-a speculat că sportivul ar fi acuzat un furt al skijet-ului, însă avocatul său a explicat că acesta venise de fapt pentru a verifica starea bărcii, care se afla în același garaj. În timp ce skijet-ul nu este înregistrat pe numele lui Reghecampf, barca este, iar antrenorul ar fi dorit să verifice starea acesteia.

De ce s-au certat din nou Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Adrian Căvescu a subliniat că clientul său avea tot dreptul să fie prezent la fața locului, invocând regulile partajului care prevăd împărțirea egală a bunurilor comune. Conform acestuia, a fost depusă o sesizare penală la Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov pentru a identifica locul în care se află bunurile comune și persoanele care le dețin. În urma investigațiilor, organele de urmărire penală au descoperit că barca are mai mulți proprietari în acte, ceea ce necesită clarificări suplimentare pentru a stabili cine este proprietarul de drept.

În ceea ce privește skijet-ul, avocatul a recunoscut că acesta nu este înregistrat pe numele niciuneia dintre părți, dar a menționat că există suspiciuni că bunurile ar fi fost vândute sub prețul real, ceea ce necesită investigații suplimentare. Avocatul a mai adăugat că la fața locului erau prezente mai multe persoane, dar nu a putut confirma identitatea acestora în acel moment, subliniind că cercetările sunt în desfășurare.

Adrian Căvescu a mai menționat că Anamaria Prodan a făcut recent modificări la pontonul vilei de la Snagov, unde a plantat palmieri și a desființat liftul care lega casa de ponton, un lift construit în timpul mariajului și care ar fi costat 19.000 de euro. Aceste modificări ar putea duce la cereri de despăgubiri din partea lui Reghecampf.

Impresara dă de pământ cu fostul soț

Anamaria Prodan, pe de altă parte, a reacționat vehement la acuzațiile aduse de avocatul lui Reghecampf, afirmând că barca se află în posesia ei și că nu va permite vânzarea niciunui bun până la finalizarea divorțului. Ea a subliniat că bunurile comune nu vor fi vândute pe sume derizorii și a criticat dur comportamentul fostului său partener, acuzându-l că încearcă să atragă atenția prin scandaluri.

Prodan a continuat să declare că Reghecampf știe că niciun bun nu a fost vândut și că toate se află în garajul lor. Ea și-a exprimat regretul că fostul său partener a ajuns să recurgă la astfel de tactici pentru a atrage atenția și a menționat că multe bunuri au fost deja vândute pe sume nejustificat de mici. Ea a adăugat că, în cazul în care Laurențiu Reghecampf nu va reuși să-și gestioneze datoriile, va fi dispusă să discute cu el pentru a găsi o soluție.

Prodan l-a criticat dur și pe apărătorul fostului său soț, considerându-l ineficient și slab pregătit. Ea a subliniat că este grav ca un avocat să susțină că Laurențiu Reghecampf are dreptul să vândă bunuri comune, chiar dacă acestea sunt pe numele său.

În luna mai a acestui an, un alt scandal a izbucnit între cei doi, după ce Reghecampf a reclamat la Poliție că i-au fost furate două mașini de lux și o barcă din casa în care locuise împreună cu Prodan.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS38 mins ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS2 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS4 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS6 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS9 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS11 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS18 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS20 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS21 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS22 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS24 hours ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”