Connect with us

NEWS

Ce s-a ales de Alexandru Papadopol după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

Published

on

Papadopol-

Care mai este viața lui Alexandru Papadopol după ce a dispărut din lumina reflectoarelor? Deși este în continuare un nume cunoscut în lumea actoriei și foarte celebru, pare că s-a retras de bună voie într-un con de umbră. Să-l fi afectat divorțul de Ioana Ginghină?

Care mai este viața actorului Alexandru Papadopol

Alexandru Papadopol are în prezent 48 de ani și, de când a pus capăt mariajului cu Ioana Ginghină, în 2019, viața i s-a schimbat radical. Asta în condițiile care multă lume credea că ei vor fi împreună pentru tot restul vieții, mai ales că au și un copil împreună, o fiică pe nume Ruxandra Papadopol.

De dragul Ruxandrei, faimoșii actorii au hotărât să păstreze în continuare o legătură, dar nu una mai mult decât părintească. Totodată, în urma despărțirii, Ioana Ginghină a rămas cu vila în care a locuit cu cel care i-a devenit fost partener de viață. A fost posibil datorită partajului făcut la tribunal, unde Ioana Ginghină a mărturisit că îi va plăti actorului jumătate din valoarea casei.

Actrița crede că a procedat foarte bine, deoarece la mijloc este vorba și despre un copil care s-a obișnuit să doarmă în același loc și să stea mai mult în preajma mamei. Concret, Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au avut un mariaj de peste un deceniu, mai exact de 12 ani.

Alexandru Papadopol a înșelat-o pe Ioana Ginghină

Motivul care ar fi dus la ruptura căsătoriei ar fi fost infidelitatea actorului. La scurt timp de separarea de Ioana Ginghină, s-a afișat în spațiul public alături de actrița Adriana Titieni. Aceasta, la rândul ei, divorța atunci de fostul soț, Adrian Titieni.

Ioana Ginghină a mărturisit într-un interviu pentru emisiunea ”După faptă și răsplată”, de pe România TV , că bănuielile i-au fost confirmate în clipa când l-a văzut pe Alexandru Papadopol cu Adriana Titieni. Atunci a realizat că acesta a înșelat-o o bună perioadă. Șocată, actrița a apelat la psiholog.

Anii au trecut, iar actrița s-a vindecat de rănile trecutului, iar fostul ei soț nu a rămas nici cu amanta împreună. În schimb, ea și-a regăsit fericirea alături de un nou bărbat, pe nume Cristi Pitulice și care lucrează în turism. Cu acesta s-a căsătorit anul trecut, chiar în curtea casei, invitați fiind doar cei dragi.

Alexandru Papadopol, singur? Ioana Ginghină și-a refăcut viața

Despre viața sentimentală a lui Alexandru Papadopol nu se mai cunosc detalii, acesta fiind foarte discret. În schimb, se duce destul de des să-și vadă fiica, iar Ioana Ginghină nu are nimic împotrivă. Nici nu ar avea cum să se opună, deoarece judecătorii au stabilit o custodie comună asupra copilului.

Din postările de pe Facebook, reiese că Alexandru Papadopol joacă la Teatrul Odeon și că se axează în ultima vreme foarte mult pe cariera sa. Are o serie de fotografii din timpul spectacolelor de teatru sau cu secvențe din timpul filmărilr pentru diferite pelicule. Ultimul film în care a jucat Alexandru Papadopol este ”Libertate”, lansat în 2023, în care este vorba despre o unitate de milițieni care devine ținta unei mulțimi de protestatari.

 

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS21 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS22 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS23 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS24 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani