Connect with us

NEWS

Cristina Șișcanu în lacrimi: „Cum puteți să fiți așa”?

Published

on

Cristina Șișcanu primește des comentarii negative pe conturile personale de socializare, iar de cele mai multe ori le ignoră. Totuși, un comentariu răutăcios lăsat de o urmăritoare a afectat-o dur pe prezentatoarea TV. Soția lui Mădălin Ionescu a izbucnit în lacrimi după ce a citit mesajul dur transmis de o femeie.

În timp ce își verifica profilul de social media, vedeta a descoperit un comentariu negativ la adresa lui Filip, fiul lui Mădălin Ionescu. Comentariile răutăcioase nu sunt ceva nou pentru ea și soțul ei, dar de fiecare dată când apar referiri la fiul lor, care se confruntă cu probleme de sănătate, acestea o afectează profund.

Cristina Șișcanu a izbucnit în lacrimi

Mesajul care a declanșat reacția emoțională a femeii a venit în urma unui clip în care fiica ei, Petra, apărea alături de Filip. O urmăritoare a afirmat că cei doi copii nu seamănă deloc, iar un alt utilizator a răspuns că Petra este normală, în timp ce Filip are dizabilități și că ar trebui să fie lăsat în lumea lui. Aceste cuvinte au atins o coardă sensibilă în inima prezentatoarei TV, iar lacrimile au început să-i inunde obrajii.

În filmulețul postat pe Facebook, soția prezentatorului și-a exprimat tristețea și dezamăgirea pe care le-a simțit în momentul în care a citit acel comentariu. A subliniat faptul că nu poate înțelege cum pot exista oameni care au astfel de mentalități în ziua de azi. De asemenea, moderatoarea de la Metropola TV a criticat gândirea discriminatorie care marginalizează persoanele cu dizabilități. Ea a ținut să îi răspundă femeii, spunându-i că lumea băiatului este și lumea lor.

Comentarii dure la adresa fiului prezentatorului

Cristina Șișcanu a continuat să citească comentariul, în care se sugera că Petra și Filip nu ar trebui să petreacă atât de mult timp împreună. Soția lui Mădălin Ionescu a respins această idee și a declarat că ea și soțul ei nu au făcut niciodată diferențe între cei doi copii, chiar dacă situația băiatului este specială. A explicat că Filip este parte din familia lor și că nu există nicio justificare pentru a-i despărți.

Un alt sfat pe care l-a primit a fost acela de a-l duce pe băiat într-un centru special pentru persoane cu dizabilități. Această sugestie a enervat-o, deoarece ea și Mădălin știu că astfel de locuri nu există în România. A explicat cât este de dureros să nu existe un mediu organizat și sprijin copiilor cu nevoi speciale.

În final, vedeta le-a transmis oamenilor care au astfel de mentalitate că atitudinea lor este responsabilă pentru lipsa de sprijin din partea societății pentru copiii cu dizabilități. A îndemnat oamenii să fie mai deschiși și mai înțelegători față de oamenii bolnavi și să nu facă niciodată diferențe între copiii lor. Iubirea și acceptarea sunt esențiale pentru dezvoltarea copiilor cu nevoi speciale.

Boala de care suferă Filip Ionescu

Când avea două luni, Filip a făcut varicelă, iar lipsa vaccinului sau a unui tratament adecvat a dus la repercusiuni grave asupra sănătății acestuia. A fost diagnosticat cu hemipareză, afecțiune care provoacă grave probleme neurologice.

Tatăl lui a explicat că acel virus i-a ars anumite circuite neuronale, cum ar fi centrii vorbirii, motiv pentru care Filip nu poate vorbi. Băiatul nu va mai fi niciodată un om normal, însă familia îi este sprijin la orice pas și îl ajută cu tot ceea ce are nevoie.

Advertisement
NEWS4 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS11 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS12 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS16 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS18 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS19 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS20 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS21 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS22 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS2 days ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante

Ianis și Elena Hagi
NEWS2 days ago

Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos o mulțime de bani din buzunar