Connect with us

NEWS

Dinu Maxer, dezvăluiri din relația cu Deea. De ce și-au ascuns povestea de dragoste: „Era minoră. Îmi era teamă”

Published

on

Deea Maxer si Dinu Maxer

Dinu și Deea Maxer au fost unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, însă puțini știu detalii despre începuturile relației lor. Cei doi au început povestea de dragoste într-un mod neobișnuit, iar pe vremea aceea, femeia era o adolescentă de 15 ani, pe cânt bărbatul avea deja 31 de ani.

Această diferență de vârstă considerabilă nu a fost principalul motiv de îngrijorare pentru artist, ci mai degrabă faptul că Deea era minoră la momentul respectiv. Recent, în emisiunea „În oglindă”, bărbatul a povestit că la început a ținut secretă relația, de frica faptului că ar putea fi judecați dur de societate. Povestea de dragoste dintre cei doi nu a fost făcută publică timp de un an de zile, până când tânăra a împlinit 16 ani.

A fost o perioadă în care relația lor a fost ascunsă de ochii lumii, iar familia ei nu a știut de legătura pe care o au cei doi o perioadă bună de timp. Artistul a povestit că nu a ascuns relația din cauza diferenței de vârstă dintre ei, ci mai degrabă de consecințele sociale și de criticile pe care le-ar fi putut primi fiindcă a ales să fie într-o relație cu o persoană mult mai tânără.

De ce a ascuns Dinu Maxer relația cu Deea

Artistul a făcut cercetări asupra altor cazuri celebre din întreaga lume în care artiști sau celebrități s-au implicat în relații cu persoane minore și au fost aspru criticați de societate. Astfel, el a decis să o protejeze atât pe fosta soție, cât și propria sa imagine, până când situația ar fi devenit mai acceptabilă în ochii publicului. Abia după ce fata a împlinit vârsta de 16 ani, familia ei a aflat adevărul.

Deea Maxer si Dinu Maxer

După o relație care a durat 18 ani, cei doi au decis în urmă cu doi ani să pună punct relației lor. Deși toți oamenii credeau că nu se vor despărți niciodată, inevitabilul s-a produs.

După semnarea actului de divorț, bărbatul a simțit o eliberare interioară profundă, o ușurare teribilă care i-a dat puterea de a privi înainte cu optimism și speranță în inimă. A recunoscut că a fost un moment dificil, dar a ales să accepte situația cu maturitate și să-și găsească echilibrul emoțional. A realizat că fericirea și iubirea pot renaște chiar și după ce pare că totul s-a sfârșit.

Citește și:

Dinu Maxer, mărturisiri dureroase. Artistul a mers la psiholog pentru a înțelege motivele divorțului de Deea: „A fost o ușurare teribilă”

A mers la psiholog pentru a înțelege motivele divorțului

Pentru a-și înțelege și accepta mai bine emoțiile și gândurile, el a căutat ajutorul a doi psihologi. După discuții intense, cântărețul a reușit să identifice rădăcinile problemelor care au dus la separare și să le accepte mult mai ușor. A învățat să privească trecutul cu înțelegere și să lase în urmă orice regret sau resentiment, găsind pacea interioară necesară pentru a merge mai departe.

După divorț, Dinu Maxer și-a găsit fericirea alături de Magdalena Chihaia, o fostă concurentă la emisiunea iUmor. Femeia a povestit că a fost fană AXXA încă din adolescență și îl admira pe Dinu încă de pe atunci. Cei doi s-au întâlnit mai târziu și au descoperit o conexiune specială între ei, care a evoluat într-o relație puternică.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL24 hours ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani