Connect with us

NEWS

Filmuleț înduioșător cu Irinel Columbeanu. Fostul om de afaceri își imploră fiica să aibă grijă de el: „Mi-ar plăcea să te văd din nou”

Published

on

Irinel Columbeanu a transmis un apel emoționant către fiica sa, Irina, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, exprimându-și dorința de a o avea alături de el și de a-i oferi îngrijirea de care are nevoie. Aflat într-o situație delicată, fostul milionar a primit o veste dureroasă – nu mai poate călători în America pentru a-și vizita copilul.

Pierzându-și întreaga avere și confruntându-se cu probleme de sănătate, Irinel Columbeanu trăiește acum la un azil de bătrâni, unde primește îngrijire specializată.

Irinel Columbeanu, video emoționant pentru fiica sa

Afecțiunile sale au adus cu ele o serie de restricții, printre care și interdicția de a zbura cu avionul, ceea ce îi împiedică posibilitatea de a călători în America pentru a-și revedea fiica. În ciuda fragilității stării sale de sănătate, fostul om de afaceri a transmis un mesaj plin de emoție către fiica sa, chemând-o să vină în țară pentru a-i fi alături în această perioadă dificilă.

Invitat în emisiunea menționată mai sus, Irinel Columbeanu a transmis un mesaj în limba engleză, rugând-o pe fiica lui să vină să aibă grijă de el. Comentarii internauților nu au întârziat să apară, unii spunând că le este foarte milă de el, alții judecându-l pentru că a ajuns în această situație, ținând cont de banii pe care i-a avut în trecut.

Fostul magnat de la Izvorani, se confruntă în prezent cu diverse obstacole care i-au schimbat complet viața. După ce a pierdut întreaga sa avere și a fost nevoit să se mute într-un azil de bătrâni, situația s-a complicat și mai mult odată cu imposibilitatea de a călători în Statele Unite pentru a-și revedea fiica. Proprietarul azilului unde locuiește în prezent fostul milionar a făcut vorbit despre starea de sănătate pe care o are fostul soț al Monicăi Gabor.

De ce nu mai poate călători în SUA

Problemele de sănătate și dificultățile financiare l-au adus pe fostul afacerist într-o situație delicată. Chiar dacă locuiește într-un azil de bătrâni, pensia sa mică nu îi ajunge să acopere cheltuielile, iar restricțiile impuse de starea sa de sănătate îi interzic să călătorească în America pentru a-și revedea copilul.

Citește și:

Motivul pentru care Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din căminul de bătrâni: „Nu i-au mărit pensia”

Ion Cassian, administratorul azilului din Ghermănești, a subliniat într-un interviu recent că starea de sănătate a bărbatului nu îi permite să călătorească în America, deoarece diagnosticul său grav îl împiedică să zboare cu avionul din motive medicale. Astfel, posibilitatea de a-și revedea fiica în SUA este redusă la zero, iar singura variantă ar fi o călătorie cu vaporul, extrem de obositoare și lungă pentru el.

Fostul om de afaceri a ajuns într-o situație în care nu mai poate participa nici măcar la emisiuni TV fără a fi însoțit de o asistentă medicală, dat fiind starea sa fragilă de sănătate. Echipa medicală din azil îi acordă o atenție deosebită, asigurându-se că primește tratamentul necesar și respectă regimul alimentar.

Irinel Columbeanu, care în trecut era recunoscut drept unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din România, a trecut printr-o prăbușire financiară dramatică în urma eșecului afacerii sale în industria cimentului.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani