Connect with us

NEWS

La 15 ani de la moartea lui Ion Dolănescu, fiul lui, Dragoș, aruncă bomba despre Maria Ciobanu

Published

on

ion dolanescu

Bomba aruncată de Dragoș Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu. Ce a dezvăluit bărbatul despre Maria Ciobanu, la 15 ani de când tatăl său a trecut în neființă? O informație care îi va uimi pe fanii regretatului cântăreț de folclor, parte din ”generația de aur” a industriei muzicale.

Ce a dezvăluit Dragoș Dolănescu

Dragoș Dolănescu pare că tot nu și-a găsit pacea sufletească după moartea tatălui său, îndrăgitul interpret de muzică populară, Ion Dolănescu. Bărbatul în vârstă de 49 de ani are încă socoteli neîncheiate atât cu fratele vitreg, Ionuț Dolănescu, cât și cu mama vitregă, Maria Ciobanu. Ce îl deranjează, încă, la celebra artistă, stabilită de ani buni peste Ocean, în Statele Unite ale Americii?

Familia marelui cântăreț de muzică populară, Ion Dolănescu, s-a retras într-un con de umbră de câțiva ani, dar asta nu înseamnă că securea războiului este îngropată. Încă există nemulțumiri legate de avere sau de modul cum a fost tratat solistul după moarte.

Dragoș Dolănescu, fiul lui Ion Dolănescu din aventura acestuia cu Margarita Valenciano, a aruncat de curând săgeți dure către prima soție a tatălui său, Maria Ciobanu. Acesta și-a deschis sufletul și a spus ce amintire îl macină, legată de atitudinea artistei față de cel care l-a crescut.

ion d si maria c

Dragoș Dolănescu a dezvăluit pentru cancan.ro că nu poate uita cum Maria Ciobanu a vorbit urât de Ion Dolănescu după decesul acestuia. Asta în timp ce nimeni din familie nu intervenea, lăsând de interpretat că sunt de acord cu spusele cântăreței.

Ce vorbe urâte spunea Maria Ciobanu despre Ion Dolănescu

Maria Ciobanu și Ion Dolănescu au avut o poveste de dragoste tumultoasă, dar și plină de iubire. Fanii celor doi interpreți, de altfel, știu că ei s-au cuplat din dragoste, chiar dacă erau căsătoriți în acte cu alte persoane. Ion Dolănescu a curtat-o vreme de trei ani pe cea care avea să-i dăruiască mai târziu un fiu, pe nume Ionuț Dolănescu.

De altfel, se mai știe faptul că Ion Dolănescu a reușit să pună capăt căsniciei cu prima soție doar după ce aceasta a plecat la Ceruri. Între timp, avea deja făcută o slujbă religioasă de cununie cu cea supranumită ”Privighetoarea Cântecului Românesc”.

Ion Dolănescu și Maria Ciobanu au oferit senzația fanilor lor, ani buni, că se înțeleg de minune și că sunt un model de iubire puternică. Nu a fost așa, însă, și au surprins o țară întreagă când s-au separat. Chiar fiul lor, Ionuț Dolănescu, a încercat să-i împace la un moment dat, dar fără rezultat.

Erau multe zvonuri legate destrămarea poveștii de dragoste, printre care violența fizică îndurată de Maria Ciobanu. Peste ani, aceasta a confirmat că Ion Dolănescu o bătea crunt. ”Nu le doresc nici dușmanilor mei să treacă prin ce-am trecut eu. Am suferit foarte mult”, spunea interpreta.

De asemenea, Maria Ciobanu a mai precizat în alte interviuri că și-a găsit puterea de a-l ierta pe Ion Dolănescu, în pofida comportamentului său abuziv. În prezent, artista are 86 de ani, este mutată în SUA și este căsătorită cu Mircea Câmpeanu, fostul soț al cântăreței Ileana Sărăroiu.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani