Connect with us

NEWS

Motivul pentru care Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din căminul de bătrâni: „Nu i-au mărit pensia”

Published

on

Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu se află într-o situație delicată la azilul de bătrâni unde locuiește de mai bine de patru luni. Omul de afaceri a vorbit, recent, despre faptul că se simte singur și că îi este dor de una dintre fostele sale partenere. Este vorba despre Oana Cojocaru, femeia mai tânără cu 40 de ani decât fostul milionar, cu care a avut o relație de câțiva ani.

Patronul azilului, Ioan Cassian, a atras atenția asupra faptului că Irinel riscă să fie dat afară din instituție dacă va decide să se recăsătorească. Conform regulamentului obligatoriu, soția sa ar trebui să aibă peste 60 de ani, iar acest lucru ar afecta dreptul fostului om de afaceri de a locui acolo.

Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din azil

În ciuda faptului că nu reușește să acopere costurile de cazare din pensia sa lunară, care se situează în jurul sumei de 1.970 de lei, patronul azilului a asigurat că se vor găsi soluții pentru a-l sprijini pe fostul milionar. O lună în acel azil costă 4.500 de lei, iar fostul milionar nu are de unde să dea această sumă. Totuși, patronul căminului de bătrâni a promis că nu îl va arunca pe Irinel Columbeanu în stradă, asta dacă va respecta regulamentul instituției.

Viitorul lui Irinel Columbeanu la azilul de bătrâni depinde de alegerile pe care le va face în ceea ce privește viața sa personală. Fostul soț al Monicăi Gabor a declarat recent pentru Click.ro că nu are de gând să se căsătorească, însă în același timp a declarat că vorbește „aproape zilnic” cu fosta sa iubită, Oana Cojocaru, de care îi este foarte dor.

Irinel Columbeanu

Cum și-a pierdut întreaga avere

În trecut, Irinel Columbeanu era unul dintre cei mai bogați oameni ai României. Acesta avea succes în afaceri, mașini de lux și un palat superb la Izvorani. Cu o avere estimată la 150 de milioane de euro în 2007, Columbeanu părea să se afle pe culmile succesului, până într-o zi când toată opulența din viața lui a dispărut, iar odată cu ea și prietenii omului de afaceri.

Citește și:

Irinel Columbeanu vrea să își recucerească fosta iubită mai tânără cu 40 de ani decât el: „O să o caut. Îmi e dor de ea”

Decizia de a investi în fabricarea de ciment a fost un moment crucial în viața sa, care avea să schimbe cursul carierei sale. Sub numele de “columbeanit”, produsul său promitea să aducă o revoluție în industria construcțiilor, dar realitatea s-a dovedit a fi departe de așteptările sale.

Într-o perioadă scurtă de timp, averea acestuia a scăzut drastic, ajungând la doar 7 milioane de euro în 2009. Eșecul fabricii de ciment a fost principalul motiv al declinului său financiar, iar deciziile eronate de business au contribuit la această situație dificilă.

Într-o emisiune TV, Irinel Columbeanu a recunoscut că alegerea locului de desfășurare a afacerii și nerespectarea unor obligații de mediu au fost factori critici în pierderea sa financiară. Cu toate că nu a oferit detalii specifice despre eșecul afacerii, fostul magnat a subliniat că banii se pot pierde rapid în lumea afacerilor din cauza deciziilor greșite.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS1 hour ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS3 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS4 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS4 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS5 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS6 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS8 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS11 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS13 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS18 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS19 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS20 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS21 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS22 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS23 hours ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”