Connect with us

NEWS

Totul despre inteligența zodiilor. Cât de deștept ești în funcție de perioada în care te-ai născut

Published

on

Fiecare semn zodiacal este unic, având propria sa formă de inteligență, modalitate de exprimare și factori specifici care o influențează. Potrivit astrologului Nicoleta Svârlefus, zodia și planeta guvernatoare oferă indicii prețioase despre modul în care o persoană își folosește creativitatea, memoria, abilitatea de a rezolva probleme, intuiția, dorința de cunoaștere și spontaneitatea.

Berbecii sunt cunoscuți pentru inteligența lor activă și efervescentă. Ei sunt mereu în căutare de noi modalități de gândire și acțiune, fiind pasionați de aventură și de experimentare. Cu o intuiție ascuțită și abilitatea de a se adapta rapid, ei iau decizii ferme și se descurcă bine în situații de criză.

Taurii se remarcă prin gândirea ancorată în șabloane rigide, orientată spre analiză și asimilare a informațiilor. Preferă să planifice acțiunile cu grijă și să facă schimbări treptat și cu grijă. Deținând o inteligență creatoare și un simț estetic dezvoltat, sunt pasionați de domeniile artistice.

Gemenii sunt caracterizați de inteligența lor vie și curioasă. Deschiși către învățare și comunicare, sunt dornici să acumuleze informații și să le aplice eficient. Cu o mobilitate verbală ieșită din comun și o capacitate de a naviga rapid între subiecte, sunt adesea atrași de artă și cultură.

Cât de inteligente sunt zodiile

Racii se bazează pe inteligența emoțională, având o memorie, imaginație și intuiție remarcabile. Fiind plini de emoții și sensibilitate, pot deveni subiectivi, dar cei mai evoluați dintre ei pot descoperi daruri deosebite care îi ajută să atingă realizări mărețe, mai ales în domeniile artistice.

Leii operează cu o inteligență coordonată de voință, construindu-și realitatea conform propriilor dorințe și obiective. Cu o minte focusată pe scopuri mari și o voință puternică, sunt capabili să-și materializeze gândurile și imaginația în acțiuni concrete și de succes.

Fecioarele sunt cunoscute pentru inteligența lor analitică, orientată către detalii și soluții practice. Operând cu logica și pragmatismul, sunt reticente la schimbare și se preocupă constant de planificare și organizare.

Balanțele se disting prin inteligența lor comparativă și diplomată, având o gândire orientată spre armonie și diplomație. Fiind creativi și orientați spre context social, sunt capabili să găsească soluții blânde și echilibrate la orice problemă.

Inteligența pe care o are fiecare nativ în parte

Scorpionii au o inteligență profundă și misterioasă, orientată către înțelesuri subtile și simboluri. Cu o intuiție ascuțită și o memorie puternică, sunt atrași de mister și ocultism, având capacitatea de a vedea dincolo de aparențe și de a descoperi soluții neașteptate.

Săgetătorii se remarcă prin gândirea lor fără limite, fiind orientați spre explorare și cunoaștere. Cu o minte pasională și o mobilitate mentală fantastică, sunt capabili să vadă dincolo de granițele convenționale și să-și imagineze posibilități nelimitate.

Capricornii sunt cunoscuți pentru gândirea lor calculată și pragmatismul lor. Având o abordare practică și orientată spre succes, sunt capabili să-și folosească inteligența pentru a obține avantaje în viață și pentru a-și asigura un viitor sigur.

Vărsătorii se remarcă prin inteligența lor inovatoare și originală, având o gândire ce depășește tiparele convenționale. Cu o capacitate de a privi lucrurile într-un mod haotic și de a găsi soluții neconvenționale, sunt adesea percepuți ca vizionari și nonconformiști.

Peștii sunt caracterizați de o inteligență intuitivă, orientată către senzații și intuiție. Cu o imaginație bogată și o capacitate de a simți și înțelege subtilități, sunt conectați profund la univers și la energiile subtile, având o abordare holistică și dezinteresată a vieții.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS24 mins ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS2 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS3 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS3 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS4 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS6 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS7 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS11 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS12 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS17 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS18 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS19 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS20 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS21 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS22 hours ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”