Connect with us

NEWS

Unde va fi înmormântată Stela Enache: „Ce este viața, de fapt?”

Published

on

Unde va fi înmormântată Stela Enache: „Ce este viața, de fapt?”

Stela Enache a dezvăluit cu sinceritate și emoție unde își dorește să fie înmormântată atunci când va veni momentul. Artista a făcut o mărturisire profundă, spunând lângă cine dorește să fie pentru eternitate.

Cunoscuta artistă a vorbit despre acest subiect în cadrul unui interviu acordat Antena Stars, unde a dezvăluit că nu merge des la mormântul soțului ei, dar o face în special în perioadele sărbătorilor. Ea a subliniat că au avut o căsnicie fericită și armonioasă, fără probleme sau gelozii, timp de aproape patru decenii.

Cu o sinceritate copleșitoare, artista a mărturisit că atunci când primește flori la spectacole, păstrează o parte pentru ea și duce o parte la cimitir. Cântăreața îi este recunoscătoare fostului soț și îi mulțumește zilnic pentru toate momentele frumoase pe care le-au trăit împreună.

Unde vrea să fie înmormântată Stela Enache

În ceea ce privește locul în care își dorește să fie înmormântată, Stela Enache a dezvăluit că nu va fi înmormântată pe Aleea Artiștilor, așa cum s-ar fi putut presupune, ci la Cimitirul Bellu Catolic, acolo unde soțul ei a fost înmormântat. Această decizie reflectă dorința ei de a fi alături de persoana pe care a iubit-o și de care a fost legată într-un mod profund și special.

Vedeta a vorbit și despre sensul vieții și al trecerii către eternitate. Ea a subliniat că, deși este inevitabil să ne gândim la sfârșit, este important să trăim prezentul și să apreciem fiecare moment al vieții noastre. Viața, așa cum a menționat artista, este o linie subțire între naștere și moarte, iar fiecare persoană are propriul său parcurs, cu bucurii și provocări, cu momente mai scurte sau mai lungi.

Unde va fi înmormântată Stela Enache: „Ce este viața, de fapt?”

Decesul soțului a pus-o la pământ

După decesul soțului său, Stela Enache a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. Compozitorul Florin Bogardo a fost unul dintre pilonii vieții ei, iar pierderea lui a avut un impact profund asupra sa.

În anul 2009, artista a simțit că este pierdută și s-a gândit să renunțe la cariera sa muzicală și la alte activități. Durerea și tristețea au fost copleșitoare, iar procesul de vindecare a durat mai mult de zece ani.

Cu toate acestea, în ciuda suferinței, Stela Enache a găsit puterea de a merge mai departe. A obținut mai multe premii și a continuat să se implice în proiecte muzicale și artistice. Chiar dacă inițial nu își găsea locul și direcția în viață, a realizat că trebuie să continue pentru a onora memoria soțului său.

De asemenea, artista a trebuit să aibă grijă de mama sa timp de trei ani, ceea ce a adăugat și mai multe responsabilități și provocări în viața sa.

Pe parcursul acestui proces de vindecare, și-a renovat casa, găsind astfel o modalitate de a-și canaliza energia și de a se concentra pe altceva decât pe durerea și tristețea din sufletul său.

Cu trecerea timpului, artista a început să reapară și să-și regăsească bucuria de a trăi. Premiile obținute în numele ei și al soțului său au fost un semn că trebuie să continue să își urmeze pasiunea și să se dedice muzicii. A înțeles că viața merge înainte și că trebuie să găsească un nou sens și un nou rost în această lume.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS27 mins ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS2 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS3 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS3 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS4 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS6 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS7 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS11 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS12 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS17 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS18 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS19 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS20 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS21 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS22 hours ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”