Connect with us

NEWS

Vulpița, apariție neașteptată pe Instagram. Fosta soție a lui Viorel Stegaru s-a întors în România

Published

on

Veronica Stegaru, Vulpiță

Veronica Stegaru, cunoscută publicului ca Vulpița, a trecut printr-o serie de evenimente dramatice în ultimele luni. S-a despărțit de soțul ei, Viorel Stegaru, în timp ce era gravidă cu al treilea copil, suspectat de bărbat că nu ar fi al lui. La scut timp, ea a intrat într-o nouă relație, însă nici aceasta nu a durat. Căutând un nou început, Vulpița a plecat la Berlin, unde a stat o perioadă.

Se pare că nu și-a găsit liniștea nici în Germania, fiindcă recent, femeia s-a întors în România, la casa părintească din Blăgești, Vaslui. A postat o imagine pe Instagram alături de familie, fiind vizibil schimbată și mai fericită ca niciodată. Chiar dacă Vulpița nu a mai apărut pe micile ecrane în ultima vreme, ea a rămas activă pe rețelele de socializare, unde își ține fanii la curent cu ce se mai întâmplă în viața ei.

Vulpița a renunțat la Germania. Femeia s-a întors în România

Vulpița și Viorel Stegaru au format un cuplu controversat, cunoscut prin aparițiile la emisiunea “Acces Direct”. S-au despărțit după numeroase certuri și împăcări, iar cel mai dur moment din viața lor a fost atunci când femeia s-a dus la spital, pentru a naște cel de-al treilea copil. Acolo a fost părăsită de fostul soț, care susținea că nu este copilul lui.

Citește și:

Viorel Stegaru a dat-o uitării pe Vulpița. Bărbatul și-a găsit dragostea adevărată. Mesajul pe care i l-a transmis femeii

A încercat o nouă relație cu Cătălin, dar nici aceasta nu a durat mult din cauza infidelității bărbatului. Femeia a fost criticată dur pe internet și a fost nevoită să se retragă din viața publică, după ce a fost acuzată că și-a abandonat copiii. Mai exact, ce doi copii mai mari au fost lăsați în grija familiei lui Viorel, iar mezinul a fost luat în custodie de către stat. Femeia a declarat că situația financiară pe care o are nu îi permite să poată avea grijă de un copil.

Veronica Stegaru, Vulpiță

Mirela Vaida este cea care i-a făcut cunoscuți în toată România pe cei doi foști parteneri. Ei au apărut de mai multe ori în emisiunea „Acces Direct”, acolo unde au vorbit despre problemele pe care le au în familia lor. Recent, prezentatoarea emisiunii a vorbit despre situația celor doi și a dezvăluit motivul pentru care îi e milă de ei.

Mirela Vaida, despre cele două personaje: „Îmi e milă”

Într-un podcast, vedeta a vorbit despre personajele Vulpița și Viorel. Ea a evidențiat că a simțit o puternică empatie și compasiune față de aceste personaje, deoarece consideră că aproximativ 40% dintre români se confruntă cu situații similare, fiind privați de accesul la educație, locuri de muncă sau perspective de viitor.

Artista a subliniat că Veronica a fost subiectul unor critici aspre în acea perioadă, iar faptul că această „figură” este prezentă în realitate în multe gospodării din România este extrem de trist. De asemenea, Mirela a adus în discuție faptul că aceste personaje au fost implicate în mai multe povești șocante. De exemplu, pentru a se „scuza” fiindcă a lipsit de acasă o noapte întreagă, Vulpița a apărut la televizor și a spus că a fost violată. Ulterior, s-a dovedit a fi o poveste inventată de ea, fiindcă nu știa cum să-și justifice absența de acasă.

Mirela Vaida a subliniat că realitatea din spatele acestor personaje este mult mai complexă decât pare la suprafață și că este important să nu ne lăsăm înșelați de aparențe. Ea a explicat că ceea ce se întâmplă în serialul „Las Fierbinți”, unde actorii încearcă să reflecte realitatea din România, este doar o mică parte din tot ceea ce s-a întâmplat în timpul aparițiilor Veronica și Viorel la televizor.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS21 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS22 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS23 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS24 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani