Connect with us

NEWS

A studiat sau nu Oana Roman la Sorbona? Fiica lui Petre Roman a lămurit misterul

Published

on

Oana Roman

A studiat sau nu Oana Roman la Sorbona? Fiica lui Petre Roman a lămurit misterul, după ce s-a tot vehiculat că nu a absolvit prestigioasa universitate franceză, considerată printre cele mai bune din lume. Tot aici se spune și că vedeta ar fi fost admisă pe  bază de ”pile”, adică datorită tatălui ei, cândva premier al țării.

Ce spune Oana Roman despre studiile sale la Sorbona

De-a lungul anilor, s-a mai speculat și că fiica regretatei Mioara Roman a terminat o altă instituție, afiliată Universității Sorbona din Paris. Vedeta a explicat mai mereu că a ajuns aici strict pe merit și nu datorită funcției părintelului ei. De altfel, recunoaște că nu este chiar absolventă de Sorbona.

Concret, Oana Roman a declarat de fiecare dată despre studiile sale că este absolventă de master în Relații Publice la Universitatea din Sorbona, cea mai vestită universitate franceză și una dintre cele mai cunoscute universități din lume. Fiica lui Petre Roman a fost mereu extrem de mândră de studiile sale și nu s-a sfiit niciodată să le pună în evidență pentru că, spune ea, a fost tot timpul pe cont propriu acolo și numele Roman nu a contat deloc. Asta mai ales în contextul în care Petre Roman a abandonat-o într-o zi pe ea și pe mama sa pentru a se cupla cu o altă femeie și a-și întemeia o nouă familie.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc sunt căsătoriți din anul 2009, la doar doi ani de când fostul premier al României a divorțat de Mioara Roman, care s-a stins din viață pe 23 februarie. Alături de soție, acesta are și un băiat, pe Petrus, care are 13 ani. În momentul în care s-au căsătorit, ea avea 37 de ani, iar el 62 ani. Fostul premier este mai mare cu trei ani și decât soacra lui.

 ”Încă sunt voci care spun că-s o ne­isprăvită care beneficiază de privilegii, fără să mun­cească”, a declarat Oana Roman, revoltată, într-o zi, într-un interviu mai vechi. Vedeta a ținut să sublinieze că aceste vorbe rele la adresa ei au fost mai întâi răspândite în scop politic, pentru denigrarea imaginii lui Petre Roman.

Ceea ce este cert este că Oana Roman a absolvit Școala Generală Nr.5 din Capitală, după care a urmat Liceul Central din București. A obținuit o medie mare la examenul maturității, iar cursurile din ciclul liceal le-a avut în limba franceză, fiind la o clasă de bilingv română-franceză.

Oana Roman și Mioara Roman (2)

Oana Roman și Mioara Roman

Mioara Roman a căutat o universitate bună pentru fiica ei, pentru a putea să urmeze specializarea de Comunicare și Relații Publice, care atunci nu exista în România, așa că au optat pentru Franța. La un moment dat, pentru a-i pune la zid pe cârcotași, Oana Roman și-a postat diplomele de studii pe Facebook.

Oana Roman, absolventă de CELSA

Admite că nu a absolvit Sorbona, ci o altă instituție de învățământ din cadrul Sorbona, adică CELSA. Pentru a fi acceptată aici, Oana Roman se mai apără precizând că a susținut un examen de admitere, iar locurile erau foarte puține. A fost singurul student străin din facultate și a trebuit să învețe foarte mult pentru a se ridica la nivelul așteptărilor cadrelor universitare.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS2 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS3 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS5 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS7 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS10 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS12 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS19 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS21 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS22 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS23 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”