Connect with us

SPECIAL

Top 10 cele mai bune noi filme de pe Netflix în 2024

Published

on

Netflix este una dintre cele mai accesate platforme de către români, și nu numai, atunci când vine vorba de vizionarea unor filme. Aici mulți se ancorează deoarece știu că pot găsi pelicule pe placul lor și chiar fără pauză, dar asta doar dacă au optat pentru un abonament în acest sens.

Pentru 2024, reprezentanții aplicației de streaming au pregătite o mulțime de drame, de acțiuni, de comedii, de thrillere, de aventuri sau filme de groază. Dacă ți-am stârnit interesul, iată un top 10 al celor mai noi și bune producții la care te poți uita cu cei dragi. Sunt perfecte pentru zilele de sărbătoare sau pentru weekend.

Filme noi de pe Netflix pe care trebuie să le urmărești în 2024. Te vor cuceri

Dumb Money, o comedie și dramă simultan, îți va capta atenția pe parcursul a o oră și jumătate. Lansată în 2023,  se bazează pe povestea captivantă a unor oameni simpli care au afectat bursa de pe Wall Street. Keith Gill este unul dintre responsabili, interpretat fiind de actorul Paul Dano. 

Ce spui de The Kitchen? În acest film, de dramă și acțiune, se conturează viitorul Londrei, care nu arată prea bine. De vină vor fi acțiunile celor aflați la conducere, dar și acțiunile oamenilor. Personajele Izi și Benji vor stârni emoție prin legătura lor puternică și încercarea de a lupta cu un sistem corupt.

The Florida Project, regizată de Sean Baker prezintă o bucată de viață nefiltrată lângă Disney World, prin ochii lui Moonee, interpretată de Brooklynn Prince, în vârstă de șase ani și a mamei ei rebele Halley, jucată de Bria Vinaite. Filmul surprinde frumos contrastul dintre bucuria unui copil și realitatea dură a dificultăților financiare.

Lift, comedia de pe Netflix care te va amuza teribil

Lift, o comedie regizată de F. Gary Gray, lansată în ianuarie 2024, îl are ca personaj principal pe Cyrus Whitaker, interpretat de Kevin Hart.  El orchestrează un furt de aur în valoare de 500 de milioane de dolari dintr-un avion, în timpul zborului. Adrenalina se îmbină cu tensiunea și replici inteligente.

Brawl in Cell Block 99, o acțiune polițistă în care un fost boxer deznădăjduit se îndreaptă spre contrabandă de droguri și, după ce a fost aruncat în spatele gratiilor, trebuie să navigheze în sistemul brutal al închisorii pentru a-și proteja siguranța familiei sale. Un film care se ”joacă” cu psihicul privitorului.

Trebuie să urmărești și Society of Snow. Regizat de apreciatul critic J.A. Bayona, cuprinde o poveste despre supraviețuire. Filmul arată cum o echipă de rugby din Uruguay se prăbușește cu avionul în munții Anzi și se va zbate apoi să supraviețuiască.  Enzo Vogrincic Roldán, Matías Recalt și Agustín Pardella sunt printre actorii care apar în peliculă.

The Equalizer 3. Denzel Washington revine în rolul lui Robert McCall în The Equalizer 3, regizat de Antoine Fuqua. El descoperă că noii săi prieteni sunt sub controlul mafiei. Dakota Fanning și David Denman se alătură luptei. Scene de acțiune uluitoare.

Descoperă și tărâmul exuberant al Mamma Mia! Este o peliculă plină de o energie, care reflectă creativitatea Phyllidei Lloyd. Ea va regăsi celebrități ca Meryl Streep, Amanda Seyfried și Pierce Brosnan, care vor face ca ABBA să strălucească cu adevărat. Umorul se va împleti cu dragostea.

Jackie Brown, regizat de Quentin Tarantino, prezintă un personaj principal puternic și inteligent, interpretat de Pam Grier. De asemenea, cu Samuel L. Jackson, Robert Forster și Bridget Fonda, acest thriller polițist este despre o însoțitoare de bord implicată într-o bandă periculoasă. 

Advertisement
Talisman scandal dupa 18 ani de la destramare
NEWS10 hours ago

Scandal între Alin Oprea și Tavi Colen la 18 ani de la destrămarea Talisman. Ce acuzații își aduc foștii colegi de trupă

Anca Dumitra insarcinata-filmari las fierbinti
NEWS12 hours ago

Anca Dumitra renunță la serialul Las Fierbinți? Noi vești despre sarcina actriței

Pepe_si_Yasmine Ody-planuri de nunta
NEWS13 hours ago

Pepe se căsătorește cu Yasmine? Cum va arăta marele eveniment

Cristina Cioran și fostul soț
NEWS15 hours ago

Lovitură dură pentru fostul Cristinei Cioran. Cine este femeia care îl vrea cât mai departe

oana zăvoranu
NEWS16 hours ago

Oana Zăvoranu, decizie șocantă în proces. Ce a hotărât frumoasa brunetă

mihai onila
NEWS2 days ago

Confesiuni dureroase făcute de Mihai Onilă. Cum a aflat că fiica lui mai avea doar 6 luni de trăit

Gica Hagi si prima sotie, Leni Celnicu
NEWS2 days ago

Ce s-a ales de Leni Celnicu, prima soție a lui Gică Hagi. Motivul bizar din care au divorțat

andreea marin
NEWS3 days ago

Secretul Andreei Marin pentru o relație solidă cu Adrian Brâncoveanu. Cum reușesc să fie împreună de peste 7 ani

iulia vantur
NEWS4 days ago

Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat vedetei

irinel columbeanu
NEWS4 days ago

Irinel Columbeanu, la sapă de lemn. A acumulat datorii la azil și nu are bani cu care să le achite

Gabriela-Cristea-Tavi-Clonda
NEWS4 days ago

De la ce pornesc certurile dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Prezentatoarea a spus clar: „Am putea să ne despărțim”

Jojo si Liviu Vârciu
NEWS4 days ago

Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu am putut trece peste asta”

Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS4 days ago

Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel Balaciu

CRBL
NEWS5 days ago

CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără de 23 de ani

alina sorescu
NEWS5 days ago

Cum își menține silueta Alina Sorescu. Artista arată tot mai bine după despărțirea de Alexandru Ciucu

cristina siscanu
NEWS5 days ago

Cristina Șișcanu, criticată aspru după ce s-a afișat într-o ipostază fierbinte: ”Nu îți e rușine să stai așa?”