Connect with us

SPECIAL

„Nuntă pe bani”, filmul lui Mircea Bravo, va intra pe Netflix. De când?

Published

on

mircea bravo

”Nuntă pe bani”, un nou film al lui Mircea Bravo, va apărea pe Netflix. Producția se anunță a fi una spectaculoasă, în care umorul va domina. O mulțime de abonați așteaptă apariția comediei, mai ales că în ea joacă și simpatică bunică, tanti Lenuța din Chinteni.

Când se lansează pe Netflix  ”Nuntă pe bani”, filmul lui Mircea Bravo

Dacă îți este dor să vezi un film românesc, adaptat la vremurile actuale, și să râzi cu poftă, ”Nuntă pe bani” ar putea fi o variantă care să-ți placă. Celebrul vlogger Mircea Bravo și actrița Alexandra Spătărelu vor putea fi văzuți în rolurile principale, adică în cel de mire și mireasă.

”Nuntă pe bani” a fost lansat în octombrie 2023, în cinematografe, sub regia lui Cristian Ilișuan, și a avut vânzări record de bilete. Un număr de numai 38.000 s-au vândut deja cu 3 zile înainte de premiera națională. Sute de mii euro au avut de câștigat apoi toți cei care au contribuit la realizarea peliculei, după cum a spus chiar Mircea Bravo pe conturile lui de socializare.

Totodată , ”Nuntă pe bani” este al doilea film al lui Mircea Bravo, deoarece în 2022 a mai lansat și comedia  ”Mirciulică”, în care tanti Lenuța din Chinteni a făcut furori. De săptămâna viitoare, mai exact din data de 7 februarie, românii se vor putea uita la ”Nuntă pe bani” și pe platforma de streaming Netflix.

mircea bravo

Secvențele sunt filmate în mare parte, în Cluj-Napoca, conform spuselor lui Mircea Bravo, în mediul online. Totul s-a desfășurat pe o perioadă de 23 de zile, iar suma care s-ar fi investit pentru punerea în practică a ”Nuntă pe bani” ar fi fost de 420.000 de euro.

Despre ce este vorba în comedia ”Nuntă pe bani”?

Despre ce este vorba în comedia românească? Pe parcursul a 97 de minute pregătește-te, în primul rând, să râzi copios. La începutul filmului se va scoate în evidență ura lui Mircea pentru nuntă. Mulți dintre cei care îl cunosc vor afla asta în urma unei postări a lui de pe Facebook. Textul va fi unul controversat și va deveni viral.

La un moment dat, protagonistul se trezește în situația de a returna o sumă colosală de bani, iar asta din cauza unei decizii eronate pe care o va lua. Își dă seama că ar putea rezolva totul doar dacă el va fi de această dată mirele. Drept urmare, va organiza o nuntă strict pentru bani.

Nu-i va fi ușor personajului să facă întreg evenimentul. Astfel că, disperat, intră într-o cursă contracronometru pentru a găsi sală, trupă de muzică, nași, dar mai ales invitați, care ar fi trebuit să fie prezenți într-un număr tot mai mare, pentru ca el să-și poată rezolva problemele financiare.

Va reuși oare personajul principal să-și ducă misiunea la bun sfârșit? Dacă v-am stârnit curiozitatea, trebuie să fiți neapărat în fața micilor ecrane pe data de 7 februarie, pe Netflix. De altfel, aflați și că faimosul vlogger Mircea Bravo a precizat că publicul de la ”Nuntă pe bani” a fost mult mai numeros decât la ”Mirciulică”, semn că scenele sunt unele foarte bine realizate.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani