Connect with us

NEWS

Adevărul despre divorțul dintre Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc. De ce au pus capăt celor 17 ani de relație

Published

on

Adevărul despre divorțul dintre Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc. De ce au pus capăt celor 17 ani de relație

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr. s-au căsătorit în vara anului 2009 și au avut împreună doi copii, Alexandru și Nicholas Noah. Cu toate acestea, povestea lor s-a sfârșit, motiv pentru care cuplul a divorțat în anul 2019. Anastasia Lazariuc, mama Ilenei, a vorbit în urmă cu câteva luni despre modul în care își susține fiica, dar și care a fost motivul separării celor doi, după 17 ani de relație.

Anastasia, care a trecut și ea printr-un divorț dureros, încearcă să își încurajeze fiica și să o asigure că viața continuă după o despărțire. Ea consideră că este important să mențină o relație civilizată cu fostul soț. Cântăreața a fost o sursă de putere pentru fosta noră a lui Ion Țiriac, ajutând-o să crească cei doi copii pe care îi adoră.

Artista spune că are o legătură strânsă cu nepoții săi și se simte ca o prietenă pentru ei. Prețuiește faptul că aceștia sunt sinceri cu ea și că au încredere să îi spună secretele lor. Într-un fel, faptul că a devenit bunică i-a oferit ocazia să recupereze timpul pe care nu l-a putut dedica pe deplin propriilor copii atunci când erau mici.

Adevărul despre relația dintre Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr.

De asemenea, femeia a dezvăluit că Ileana l-a iubit cu adevărat pe Ion Țiriac Jr. și acesta a fost motivul pentru care a stat atât de mult timp cu el. Ea susține că fiica ei este rebelă, asemenea mamei sale, și nu poate fi cu cineva pe care nu îl iubește. În același timp, Ileana Lazariuc este o persoană ambițioasă și își dorește să facă totul pe cont propriu.

Adevărul despre divorțul dintre Ion Țiriac Jr. și Ileana Lazariuc. De ce au pus capăt celor 17 ani de relație

Un apropiat al cuplului a declarat faptul că cei doi devenise străini unul față de celălalt în ultima perioadă. Relația lor s-a răcit, motiv pentru care au decis să divorțeze. Ei nu au anunțat absolut nimic foarte mult timp, pentru că la mijloc sunt bani mulți. Sursa citată susține că atât ea, cât și copiii, au absolut tot ce își doresc.

Ileana și Ion Ion au format un cuplu începând din 2002, dar s-au despărțit în 2006. La scurt timp după despărțire, fiul lui Ţiriac s-a căsătorit cu Maria Marinescu. După divorțul de Maria Marinescu, Ţiriac Jr. și Lazariuc au decis să se mute la Monte Carlo.

La sfârșitul lui august 2009, s-au căsătorit în secret la un schit lângă Călărași. Înainte de căsătorie, în martie 2008, s-a născut primul lor copil, Alexandru, iar în anul nunții a venit pe lume cel de-al doilea fiu al lor, Nicholas Noah. Cei patru au două locuințe, una în București și una în Monte Carlo. După ce a devenit mamă, Ileana s-a retras din viața publică, dar începând din 2015 conduce un magazin de haine de lux.

Divorțul mamei Ilenei Lazariuc

Anastasia Lazarius a avut o viață personală tumultuoasă. Ea s-a despărțit de tatăl copiilor săi și s-a mutat în România în 1992. A fost căsătorită cu Gheorghe Crigănuță în Republica Moldova, dar acesta a decedat în 2013. Artista recunoaște că nu s-a simțit niciodată în siguranță în relațiile sale și a trebuit să se bazeze pe ea însăși întotdeauna. Cu toate provocările cu care s-a confruntat, a luptat pentru copiii săi și pentru viitorul lor. Decizia de a pleca nu a fost motivată de dorința de a avea o carieră, ci de dorința de a avea o viață de familie stabilă pe care nu a avut-o niciodată.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani