Connect with us

NEWS

Adevărul despre iubirea dintre Andreea Marin și Ion Țiriac: „Este onorant să ai o legătură cu un astfel de om”

Published

on

Andreea Marin și Ion  Țiriac au fost subiectul multor speculații și zvonuri în ceea ce privește relația lor. Într-un interviu recent, „zâna” a dezvăluit câteva detalii despre povestea lor și a pus capăt tuturor speculațiilor.

Cunoscuta prezentatoare TV a surprins cu un răspuns sincer la întrebările despre relația sa cu milionarul. Vedeta a decis să vorbească deschis despre acest subiect și să ofere o perspectivă personală asupra relației lor.

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, diva a fost întrebată dacă ar fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac. Răspunsul ei a fost că nu poate oferi un răspuns clar, dar a subliniat că a fost onorată să aibă o legătură cu un om ca el și să-l cunoască așa cum a reușit să o facă. „Zâna surprizelor” a ținut să menționeze că îl respectă foarte mult pe omul de afaceri, iar în prezent sunt prieteni de încredere.

Adevărul despre relația Andreei Marin cu Ion Țiriac

Ea a adăugat că presiunea mediatică a fost copleșitoare și că a decis să nu răspundă la întrebările legate de o posibilă căsătorie pentru a proteja atât pe ea, cât și pe fostul tenismen. Femeia a mai declarat că speculațiile și exagerările presei nu aveau nicio legătură cu realitatea și că nu ar fi negat o relație dacă ar fi fost adevărată.

Relația lor a fost subiectul multor speculații și zvonuri în presă. Când această poveste a început, Andreea avea  31 de ani, iar Ion Țiriac avea 66 de ani. Se spunea că un alt bărbat ar fi intervenit în relație chiar în momentul în care milionarul urma să o ceară în căsătorie pe fosta soție a lui Ștefan Bănică.

Andreea Marin a confirmat că a avut o relație specială cu Ion  Țiriac, dar că nu a existat niciodată o discuție despre un inel de logodnă sau o căsătorie. Ea a subliniat că prietenia lor rămâne valoroasă și că îi este drag omul pe care l-a cunoscut și de la care a învățat multe.

Povestea de viață a „zânei surprizelor”

Cunoscută și sub numele de “Zâna Surprizelor”, Andreea Marin are o poveste de viață care ar putea fi transpusă într-un film.

Drumul către succes nu a fost ușor pentru ea, deoarece a întâmpinat obstacole pe parcurs. Unele dintre acestea demonstrează că faima poate fi, adesea, o povară. În ciuda zâmbetului larg pe care îl afișa pe micile ecrane, era adesea nefericită în viața personală, mai ales în ceea ce privește dezamăgirile în plan sentimental.

Andreea Violeta Marin, pe numele ei complet, este originară din orașul Roman, județul Neamț, și provine dintr-o familie de intelectuali. Mama ei era inginer mecanic, iar tatăl ei era inginer constructor. La vârsta de doar 9 ani, a suferit cea mai mare tragedie, pierderea mamei sale într-un accident rutier.

Moartea mamei, la vârsta de 36 de ani, a marcat-o profund pe fosta prezentatoare, precum și pe sora ei. Ambele au rămas în grija tatălui lor, care a făcut multe sacrificii financiare pentru a le întreține, așa cum a povestit vedeta de-a lungul timpului.

Anii au trecut, iar Andreea Marin se gândea să urmeze o carieră serioasă, asemenea părinților ei, așa că s-a înscris la Facultatea de Informatică. Cu toate acestea, într-o zi, a participat la un casting pentru postul de prezentatoare TV la TVR Iași și a trecut cu succes.

Cum și-a început cariera în televiziune

Și-a început cariera în jurnalism la TVR Iași. În paralel cu facultatea, la începutul anilor ’90, ea a moderat o emisiune pentru copii numită “Țara lui Piticot”. Mai târziu, a primit oportunitatea de a lucra în București, la TVR. Aici a fost reporter și prezentatoare de știri înainte ca renumitul producător Valeriu Lazarov să-i propună să prezinte emisiunea “Surprize, surprize”. Acest lucru s-a întâmplat în 1999.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. s-a descurcat excelent în rolul de prezentatoare a emisiunii. A adus audiențe record pentru TVR datorită personalităților care au participat în emisiune și a poveștilor de viață ale oamenilor simpli, care au pierdut legătura cu cei dragi sau care trăiau în condiții precare. Datorită ajutorului acordat multor invitați, Andreea Marin a fost numită rapid “Zâna Surprizelor”.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani