Connect with us

NEWS

Adriana Bahmuțeanu, curtată de Ștefan Bănică. Dezvăluirile fostei lui Prigoană

Published

on

Puțini știu că Adriana Bahmuțeanu i-a căzut cu tronc lui Ștefan Bănică Jr. Acest lucru s-a întâmplat chiar după ce femeia a divorțat de Silviu Prigoană. Vedeta a dat mai multe detalii despre regretele pe care le are, dar și despre zvonurile apărute în presă.

În timpul emisiunii, femeia a recunoscut că îi pare rău că a vorbit despre acest subiect în presă. Ea a explicat că în trecut, când lucra ca jurnalist, a avut ocazia să realizeze un material despre Ștefan Bănică Jr. Cu toate acestea, din cauza geloziei fostului soț, nu a reușit să finalizeze acest proiect.

Ștefan Bănică Jr. a curtat-o pe Bahmuțeanu

După mulți ani, când soții Prigoană au divorțat, iar Ștefan se despărțise de Mihaela Rădulescu, acesta a căutat-o. Adriana a mărturisit că a fost contactată de artist, dar acum regretă faptul că a dezvăluit această poveste în presă. Este de părere că nu ar fi trebuit să facă publice aceste informații, mai ales că îl respectă mult pe artist și nu și-a dorit niciodată să aducă prejudicii imaginii sale.

Fosta soție a politicianului a explicat că în acea perioadă, Ștefan se despărțise de Mihaela Rădulescu, iar ea era iubita unui reporter care lucra pentru emisiunea cântărețului. Din acest motiv, echipa emisiunii venea adesea la casa ei și petreceau timp împreună. Ea a menționat că în acea perioadă nu existau atât de multe restaurante, așa că mesele erau pregătite acasă.

Cu toate că a regretat că a dezvăluit aceste informații în presă, femeia a subliniat că nu regretă faptul că nu a avut o relație cu Ștefan Bănică.

De ce s-a despărțit Adriana Bahmuțeanu de Silviu Prigoană

Relația dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană este cunoscută în toată România. Cei doi s-au căsătorit și au divorțat de mai multe ori până când s-au separat definitiv. Motivul principal al separării lor a fost stilul autoritar în care bărbatul încerca să își educe copiii. Ea nu era de acord cu metodele lui de educație și acest lucru a dus la tensiuni în relația lor.

Adriana Bahmuțeanu, curtată de Ștefan Bănică. Dezvăluirile fostei lui Prigoană

Ea a dezvăluit că fiul lor cel mic a refuzat să se mai întoarcă la tatăl lui din cauza modului agresiv de comunicare al acestuia. Fiul lor are traume pe care trebuie să le vindece. Chiar dacă și-ar fi dorit o despărțire civilizată și să poată comunica cu fostul soț, bărbatul refuză să vorbească cu ea sau să comunice în vreun fel. Se pare că nici în prezent bărbatul nu a reușit să treacă peste separarea de ea, ținând cont că încă refuză să discute cu mama băieților săi.

Cât despre toate cele cinci divorțuri, Adriana Bahmuțeanu a spus că bărbatul avea o putere de convingere impresionantă, care o atrăgea ca un magnet. De aceea se întorcea întotdeauna la el. Cu toate acestea, atunci când a luat decizia de a pune punct relației lor, ea a fost hotărâtă să nu se mai întoarcă.

Advertisement
NEWS4 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS11 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS12 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS16 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS17 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS18 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS19 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS20 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS21 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante

Ianis și Elena Hagi
NEWS2 days ago

Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos o mulțime de bani din buzunar