Connect with us

NEWS

Alex Dobrescu, un nou derapaj. De ce nu mai vrea să își vadă proprii copii: „Am iubite tinere. Acum le cresc pe ele. Îmi fac ele alții”

Published

on

Alex Dobrescu1

Alex Dobrescu, un nou derapaj. De ce nu mai vrea să își vadă proprii copii: „Am iubite tinere. Acum le cresc pe ele. Îmi fac ele alții”. În ultima perioadă, viața personală a acestuia a devenit un subiect de interes major pentru public, din cauza numeroaselor controverse și declarații scandaloase pe care le-a făcut.

Fostul partener al Cristinei Cioran pare să fi intrat într-un vârtej de evenimente neplăcute, fiecare nouă declarație fiind mai șocantă decât cea precedentă. Recent, într-un interviu acordat publicației Cancan, Dobrescu a abordat un subiect extrem de sensibil: relația sa cu propriii copii și motivele pentru care nu dorește să îi mai vadă.

Alex Dobrescu, un nou derapaj colosal

Alex Dobrescu are doi copii din două relații diferite: o fiică cu actrița Cristina Cioran și un băiat pe nume Noel cu fosta sa soție, Cristina Dobrescu. Cu toate acestea, el a recunoscut că nu și-a mai văzut copiii de câteva luni bune. Acest lucru este în mare parte cauzat de ordinele de restricție emise împotriva sa de către fostele sale partenere.

Cristina Cioran și Cristina Dobrescu au apelat la instanță, invocând presupuse acte de violență din partea bărbatului, ceea ce a dus la emiterea unor ordine de protecție care îi interzic acestuia să se apropie de ele sau de copii.

Alex Dobrescu1

În interviu, Alex Dobrescu a subliniat că nu este deloc afectat de aceste măsuri legale. El a declarat că nu mai este interesat de trecut și că nu simte nicio durere sau regret în legătură cu situația actuală. În schimb, el se concentrează pe viața sa personală, menționând că are relații scurte și intense cu femei tinere, pe care le schimbă aproape săptămânal. El a afirmat că este prea inteligent și frumos pentru a rămâne blocat în trecut și că este timpul să meargă mai departe, să își creeze noi relații și să aibă alți copii.

Consideră că fostele iubite sunt invidioase pe succesul lui

Pe lângă aceste declarații controversate, Alex Dobrescu a vorbit și despre planurile sale de viitor, în care copiii săi actuali nu sunt incluși. Principalul său obiectiv este să se îmbogățească și să trăiască viața la maximum. El a menționat că își dorește orice: alți copii, averi, bani, excursii, relații cu femei tinere și petreceri. De asemenea, a subliniat că singurul său obiectiv imediat este organizarea unui eveniment exclusivist pe 28 iunie, la care intrarea costă 50 de euro.

Situația dintre Alex Dobrescu și Cristina Cioran a devenit și mai tensionată după un incident la domiciliul actriței, care a dus la emiterea unui ordin de restricție împotriva lui pentru o perioadă de zece luni. În urma acestui incident, Dobrescu a fost acuzat de acte de violență și a fost obligat de instanță să poarte o brățară de supraveghere la picior. De asemenea, i s-a interzis să se apropie de Cristina Cioran și de fiica lor, Ema, și să ia legătura sub orice formă cu mama fiului său, Cristina Dobrescu.

În ciuda acestor restricții și acuzații grave, Alex Dobrescu susține că fostele sale partenere sunt invidioase pe tinerețea și succesul său. El consideră că acestea încearcă să îl împiedice să își trăiască viața așa cum își dorește.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS3 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS4 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS6 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS8 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS11 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS13 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS21 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS22 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS23 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS24 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”