Connect with us

NEWS

Alexandru Ciucu a rupt tăcerea la doi ani de la despărțirea de Alina Sorescu. Prin ce dramă a trecut creatorul de modă: „Am simțit că se termină lumea”

Published

on

Alexandru Ciucu1

Alexandru Ciucu a rupt tăcerea la doi ani de la despărțirea de Alina Sorescu. Prin ce dramă a trecut creatorul de modă: „Am simțit că se termină lumea”. Celebrul creator de modă a avut o căsnicie care a durat aproape două decenii cu Alina Sorescu. Cu toate acestea, relația lor a ajuns la final, iar despărțirea lor a fost una dintre cele mai mediatizate din showbizul românesc.

Într-un interviu pentru UNICA.ro, Alexandru Ciucu a vorbit deschis despre divorț și despre lupta în instanță pentru custodia celor două fiice ale lor, Carolina și Raisa.

Căsnicia dintre cei doi a început sub semnul iubirii și al visurilor comune. Ei păreau să aibă o relație solidă și armonioasă, bazată pe respect reciproc și înțelegere. Însă, ca în multe alte cazuri, timpul și circumstanțele au adus schimbări care le-au afectat profund relația. După 18 ani împreună, dintre care 14 ani de căsnicie, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au decis să se despartă.

Alexandru Ciucu a rupt tăcerea despre divorțul de Alina Sorescu

Despărțirea a fost una dureroasă și complicată, mai ales din cauza implicării celor două fiice, Ana Raisa și Elena Carolina. Creatorul de modă a povestit că momentul în care a realizat că relația lor nu mai poate fi salvată a fost unul dintre cele mai dificile din viața sa. A fost nevoit să accepte realitatea despărțirii și să se concentreze pe binele copiilor lor.

Într-o dimineață de februarie 2022, bărbatul s-a întors de la Paris și a găsit casa goală, fără fetițele sale. Acest moment a fost devastator pentru el, simțind că lumea i se prăbușește. Durerea era atât de mare încât nu putea nici să plângă, nici să se miște. A început să strige copiii prin casa goală, încercând să-și amintească sunetele glasurilor lor și să le întipărească în minte, temându-se că le va uita. A fost un moment de disperare profundă, neștiind unde se află copiii săi și când sau dacă îi va mai vedea curând.

Alina Sorescu nu a fost de acord cu programul „o săptămână cu o săptămână”

Această situație a fost agravată de faptul că Alexandru Ciucu primise un email cu o seară înainte, în care era informat că fetele părăsesc casa și vor locui la o adresă necunoscută lui. I se spunea că va putea să-i vadă doar cu programare prealabilă, dar în următoarele două luni nu a reușit să-și vadă fetițele decât prin gardul școlii în pauzele dintre cursuri.

Pentru a rezolva această situație, creatorul de modă a introdus o ordonanță președințială la sugestia avocaților săi, act care a stabilit un program de vizită mai echitabil. Totuși, lupta în instanță pentru custodia copiilor a fost una lungă și dificilă. Alexandru Ciucu a cerut inițial ca fetele să stea o săptămână cu mama și o săptămână cu tatăl, considerând că acest aranjament ar fi cel mai benefic pentru ele. În societățile occidentale, această practică este deja o regulă clasică, demonstrându-se că este cea mai bună variantă pentru copii în astfel de situații.

Alexandru Ciucu1

Situația dramatică prin care trec fetele lor

Alexandru Ciucu a explicat că această soluție protejează copiii de alienarea parentală, un fenomen toxic în care un părinte defăimează și denigrează celălalt părinte. El a subliniat că programul actual de vizită reprezintă un dezechilibru major în viața fetelor, deoarece nu au contact cu tatăl lor decât foarte puțin și doar în weekenduri.

Timp de cinci luni din 2023, conform hotărârii judecătorești, Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au funcționat pe baza acestui program de o săptămână la mama și una la tata, iar lucrurile au mers foarte bine. Fetele nu au fost bulversate, având tot ce le trebuie în ambele locuințe. Contrar speculațiilor din presă, copiii nu trebuiau să vină sau să plece cu niciun bagaj în afara cărților și caietelor pentru școală.

Alexandru Ciucu a mărturisit că a fost foarte greu să deschidă astfel de subiecte cu fetele sale, mai ales că ele sunt încă mici. Deși nu a fost el cel care a luat decizia divorțului, se simte responsabil pentru situația prin care trec copiii. Încercă să le explice pe înțelesul lor ce s-a întâmplat și să le asigure de dragostea permanentă și necondiționată a ambilor părinți. De asemenea, le reamintește constant că ele nu au nicio vină pentru situația prin care trec.

Când fetele vin la el, creatorul de modă se străduiește să petreacă timp de calitate cu ele. Le place să se uite la filme împreună și să discute detalii din acțiunea filmului. De asemenea, se bucură să joace jocuri de societate precum Uno, Macao și Monopoly. Vara preferă să meargă la mare sau la piscină, unde fetele pot înota, iar iarna merg la schi, o activitate pe care bărbatul o consideră foarte importantă pentru dezvoltarea lor fizică și emoțională.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS1 hour ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS3 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS5 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS6 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS9 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS12 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS19 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS20 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS21 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS22 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”