Connect with us

NEWS

Alina Sorescu, noi declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu. Care este marele regret al artistei: „Nu e ceva ce s-a întâmplat din senin”

Published

on

Alina Sorescu (2)

Alina Sorescu a făcut declarații noi despre fostul soț, după ce s-au întâlnit din nou în sala de judecată. Cei doi au avut o nouă înfățișare la tribunal în cadrul procesului de divorț care se desfășoară de doi ani.

Cântăreața a vorbit din nou despre relația lor și despre cum au ajuns la decizia de a pune capăt căsniciei lor de 12 ani. Artista a făcut dezvăluiri despre problemele apărute între ea și fostul soț, precum și despre lupta intensă pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună.

Alina Sorescu, noi informații despre divorț

Despre ultima înfățișare la tribunal, Alexandru Ciucu a ales să nu facă comentarii, în timp ce Alina Sorescu a vorbit deschis despre dificultățile cu care s-au confruntat în procesul de divorț. Ea și-a exprimat regretul că nu au luat decizia de a divorța mai devreme, menționând că semnele problemelor dintre ei erau prezente de ceva vreme și că ar fi putut evita o parte din suferință.

De asemenea, vedeta a ținut să menționeze că din toată această situație, fetițele trebuie să fie protejate, fiind convinsă că judecătorii vor lua decizia corectă. Procesul de divorț se află în etapa de apel, iar discuțiile se concentrează asupra programului de acces al părinților la copii. Alina Sorescu a menționat că speră ca hotărârea finală să fie una care să le facă bine celor două fete.

Într-un interviu acordat la Xtra Night Show imediat după ședința de judecată, Alina Sorescu a recunoscut că ar fi putut lua decizia de a divorța mai devreme, având în vedere că semnele problemelor erau evidente de ceva timp. Ea a subliniat că relația lor nu s-a deteriorat brusc, ci problemele s-au acumulat treptat în timp.

Alina Sorescu (2)

Alexandru Ciucu, văzut cu o altă femeie

Alina Sorescu a reacționat dur după ce Alexandru Ciucu a fost surprins alături de o presupusă nouă iubită. Artista l-a criticat pe fostul soț și a subliniat că faptele vorbesc de la sine. Fotografiile l-au surprins pe designer în compania unei brunete, despre care se zvonește că ar fi fost amanta sa din timpul căsniciei. Despărțirea celor doi a avut loc acum mai bine de un an, însă procedurile de divorț nu sunt încă finalizate. Aceștia trebuie să stabilească detaliile legate de custodia fetițelor lor, Raisa și Carolina, înainte de a se prezenta la tribunal pentru a rezolva aspectele legale ale căsniciei lor.

În timp ce procesul de divorț este în desfășurare, Alexandru Ciucu pare să continue cu viața sa. Speculațiile au apărut imediat după ce paparazzii l-au surprins petrecând timp alături de o altă femeie. Există zvonuri conform cărora aceasta ar fi fost amanta lui în timpul căsniciei cu Alina Sorescu și că ar avea chiar un copil împreună.

Alina Sorescu a răspuns la aceste ipoteze și la fotografiile apărute în presă printr-o declarație publică. Ea a subliniat că faptele și imaginile dezvăluie adevărul despre fostul partener și că ea nu are nicio legătură cu această situație. Vedeta a menționat că adevărul va ieși întotdeauna la iveală, indiferent de circumstanțe.

După apariția acestor informații, designerul a decis să facă lumină. El consideră că informațiile false care circulă sunt menite să îi distrugă imaginea publică și reputația. Ciucu a subliniat că aceste acuzații sunt parte a unei strategii bine puse la punct pentru a-i prejudicia imaginea în contextul divorțului iminent.

Advertisement
Talisman scandal dupa 18 ani de la destramare
NEWS14 hours ago

Scandal între Alin Oprea și Tavi Colen la 18 ani de la destrămarea Talisman. Ce acuzații își aduc foștii colegi de trupă

Cristina Cioran a pierdut banii de casa 100.000 de euro
NEWS16 hours ago

Cristina Cioran a pierdut banii de casă. Țeapă uriașă

Anca Dumitra insarcinata-filmari las fierbinti
NEWS16 hours ago

Anca Dumitra renunță la serialul Las Fierbinți? Noi vești despre sarcina actriței

Pepe_si_Yasmine Ody-planuri de nunta
NEWS17 hours ago

Pepe se căsătorește cu Yasmine? Cum va arăta marele eveniment

Cristina Cioran și fostul soț
NEWS19 hours ago

Lovitură dură pentru fostul Cristinei Cioran. Cine este femeia care îl vrea cât mai departe

oana zăvoranu
NEWS20 hours ago

Oana Zăvoranu, decizie șocantă în proces. Ce a hotărât frumoasa brunetă

mihai onila
NEWS2 days ago

Confesiuni dureroase făcute de Mihai Onilă. Cum a aflat că fiica lui mai avea doar 6 luni de trăit

Gica Hagi si prima sotie, Leni Celnicu
NEWS3 days ago

Ce s-a ales de Leni Celnicu, prima soție a lui Gică Hagi. Motivul bizar din care au divorțat

andreea marin
NEWS3 days ago

Secretul Andreei Marin pentru o relație solidă cu Adrian Brâncoveanu. Cum reușesc să fie împreună de peste 7 ani

iulia vantur
NEWS4 days ago

Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat vedetei

irinel columbeanu
NEWS4 days ago

Irinel Columbeanu, la sapă de lemn. A acumulat datorii la azil și nu are bani cu care să le achite

Gabriela-Cristea-Tavi-Clonda
NEWS4 days ago

De la ce pornesc certurile dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Prezentatoarea a spus clar: „Am putea să ne despărțim”

Jojo si Liviu Vârciu
NEWS4 days ago

Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu am putut trece peste asta”

Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS5 days ago

Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel Balaciu

CRBL
NEWS5 days ago

CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără de 23 de ani

alina sorescu
NEWS5 days ago

Cum își menține silueta Alina Sorescu. Artista arată tot mai bine după despărțirea de Alexandru Ciucu