Connect with us

NEWS

Anca Pandrea, măcinată de singurătate în perioada sărbătorilor. Actrița a ajuns la spital

Published

on

Anca Pandrea

Viața Ancăi Pandrea s-a schimbat radical din momentul în care și-a pierdut sufletul pereche, pe Iurie Darie. Într-un interviu acordat recent, actrița în vârstă de 78 de ani a împărtășit cum și-a petrecut Paștele.

Povestea de iubire dintre Anca Pandrea și regretatul actor Iurie Darie a durat 25 de ani, ca în basme. Destinul, însă, nu ține cont de sentimente. Actorul a decedat în urmă cu mai bine de un deceniu, iar de atunci actrița se încarcă doar din amintirile adunate alături de partenerul ei de viață. Pentru ea, Paștele a fost un moment de comuniune spirituală cu soțul ei, chiar dacă doar în gând și suflet. Au ciocnit simbolic ouă roșii și au schimbat câteva vorbe, într-un dialog imaginar plin de dor și nostalgie.

Anca Pandrea, singură de Paște

Actrița a mers la cimitir, la mormântul soțului ei și al mamei sale, pentru a împărți pachete de pomană persoanelor întâlnite acolo. A fost însoțită de prietenii ei, fiindcă femeia se confruntă cu probleme de sănătate serioase, fiind nevoită să care un tub de oxigen de aproximativ patru kilograme. Singurătatea apasă greu pe umerii ei, simțind acut lipsa unui interlocutor, a cuiva cu care să poată vorbi sau pe care să-l poată suna în momentele de nevoie.

Cu toate acestea, Anca Pandrea rămâne vigilentă în privința sănătății sale, mergând periodic la controale medicale de rutină pentru a se asigura că starea ei este în parametri normali. Chiar și acum, în perioada sărbătorilor, vedeta a mers la spital. Deși sistemul medical îi ridică uneori probleme birocratice și financiare, ea înțelege importanța menținerii unei monitorizări atente a sănătății.

Citește și:

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Cum se simte marele actor. A petrecut Paștele în spital

Dincolo de zâmbetul larg pe care îl afișează mereu în public, în adâncul sufletului ei se ascunde o durere imensă și un regret sfâșietor – nu a putut avea copii. Atât ea, cât și Iurie Darie și-au dorit enorm să devină părinți și au făcut eforturi considerabile în acest sens, încercând diverse tratamente, însă soarta nu le-a îndeplinit această dorință arzătoare. Absența copiilor a lăsat un gol profund în viața lor, mai ales acum, când actrița a rămas singură pe lume.

Anca Pandrea

Cel mai mare regret din viața actriței

În ciuda vârstei înaintate și a lipsei copiilor, Anca Pandrea se bucură de sprijinul unor prieteni devotați care îi sunt alături în momentele dificile. Aceștia o ajută în viața de zi cu zi, îi oferă companie, împărtășesc amintiri și râsete, aducându-i alinare și susținere. Chiar și atunci când problemele de sănătate o copleșesc, prietenii ei sunt acolo pentru ea, asigurându-se că are tot ce îi este necesar.

Pe 9 noiembrie anul trecut s-au împlinit 11 ani de la trecerea în neființă a lui Iurie Darie, iar amintirea lui rămâne vie în inima soției sale. Golul lăsat de dispariția sa nu poate fi umplut de nimic și de nimeni. Timp de peste un deceniu, actrița a purtat la piept o fotografie cu chipul soțului ei, hrănindu-se cu amintirile frumoase ale vieții lor împreună. Tradițiile și obiceiurile pe care le aveau, cum ar fi pregătirea murăturilor, nu mai au același farmec fără prezența lui Iurie alături.

Iurie Darie, născut pe 14 martie 1929 în Vadul Rașcov, județul Soroca, Republica Moldova, a fost un actor remarcabil, cu o carieră impresionantă în cinematografie. Debutul său a avut loc în 1953, în filmul “Nepoții gornistului”, iar rolul din seria “Brigada Diverse” l-a consacrat definitiv, strălucind alături de mari actori precum Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu sau Puiu Călinescu.

Anca Pandrea, la rândul său, rămâne o actriță talentată și apreciată, cunoscută pentru rolurile sale memorabile, precum cel din telenovela românească de succes “Numai iubirea”. Deși viața i-a dat câteva lovitură dure, a știut să se ridice și să continue să trăiască, știind că la un moment dat, se va întâlni cu cei dragi.

Advertisement
mihai onila
NEWS9 hours ago

Confesiuni dureroase făcute de Mihai Onilă. Cum a aflat că fiica lui mai avea doar 6 luni de trăit

iulia vantur
NEWS2 days ago

Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat vedetei

irinel columbeanu
NEWS2 days ago

Irinel Columbeanu, la sapă de lemn. A acumulat datorii la azil și nu are bani cu care să le achite

Gabriela-Cristea-Tavi-Clonda
NEWS3 days ago

De la ce pornesc certurile dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Prezentatoarea a spus clar: „Am putea să ne despărțim”

Jojo si Liviu Vârciu
NEWS3 days ago

Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu am putut trece peste asta”

Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS3 days ago

Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel Balaciu

CRBL
NEWS3 days ago

CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără de 23 de ani

alina sorescu
NEWS3 days ago

Cum își menține silueta Alina Sorescu. Artista arată tot mai bine după despărțirea de Alexandru Ciucu

cristina siscanu
NEWS3 days ago

Cristina Șișcanu, criticată aspru după ce s-a afișat într-o ipostază fierbinte: ”Nu îți e rușine să stai așa?”

paula seling
NEWS4 days ago

Cum reușește Paula Seling să aibă un păr lung și strălucitor. Trucul la care apelează artista

Simona Halep-iubit
NEWS4 days ago

Cine este presupusul iubit al Simonei Halep în vârstă de 57 de ani. Bărbatul deține o avere colosală

Lidia Buble si iubitul Horațiu Nicolau
NEWS4 days ago

Lidia Buble, răsfățată de iubitul ei milionar, Horațiu Nicolau. Care este cel mai prețios cadou pe care i l-a făcut

Andreea Liptak protv
NEWS4 days ago

Care este viața Andreei Liptak, de când nu mai prezintă Știrile Protv. Cum a devenit milionară

Anamaria Prodan și Reghe
NEWS4 days ago

Marea împăcare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi au îngropat securea războiului

Andreea Tonciu a mers la vrăjitoare
NEWS4 days ago

Andreea Tonciu și-a cheltuit banii câștigați din TV pe vrăjitoare. Ce voia să afle

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr-fiu
NEWS5 days ago

Imagine rară cu fiul lui Ștefan Bănică Jr. și al Laviniei Pîrva. Cel mic a împlinit 5 ani