Connect with us

NEWS

Andreea Bălan și George Burcea, împăcarea momentului. Ce relație au cei doi: „E liniște și pace”

Published

on

Andreea Bălan și George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea, împăcarea momentului. Ce relație au cei doi: „E liniște și pace”. După ani de lupte în instanță și conflicte intense, artista a decis să îngroape securea războiului și să se împace cu tatăl fetițelor sale, Ella și Clara. Această decizie importantă a fost luată după o perioadă de reflecție și un proces spiritual care i-a adus pace și liniște.

În urmă cu aproximativ patru ani, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, dar despărțirea lor nu a fost deloc ușoară. S-au luptat în instanță pentru custodia celor două fetițe, iar procesul de divorț a durat doi ani. În cele din urmă, cântăreața s-a declarat învingătoare, dar a subliniat că nu decizia judecătorilor era cea mai importantă, ci grija pe care ambii părinți trebuiau să o aibă pentru fiicele lor.

Andreea Bălan și George Burcea s-au împăcat

După despărțire, Andreea Bălan și George Burcea au fost implicați într-un scandal de proporții. Neînțelegerile dintre ei i-au dus pe cei doi în fața instanței de mai multe ori. Acum, la aproape patru ani de la despărțire, artista a decis să pună capăt conflictelor și să se împace cu fostul soț. Ea a recunoscut că procesele îi aduceau multă energie negativă și că era timpul să renunțe la ele pentru a-și elibera viața de această povară.

Vedeta a avut o întâlnire față în față cu fostul soț pentru a discuta despre împăcare. Înainte de această întâlnire, jurata de la Antena 1 a trecut printr-un proces spiritual care i-a adus liniște interioară. Ea a realizat că, deși de obicei nu renunță la luptă, era momentul să lase de la ea și să rupă cordonul energetic negativ care îi lega. Această decizie a adus pace și liniște în viața ei, dar și în viața actorului.

Schimbarea radicală de atitudine a artistei

Andreea Bălan a explicat că, prin renunțarea la procese, a făcut un bine atât pentru ea, cât și pentru fostul soț. Ea a subliniat că uneori, în viață, trebuie să lași de la tine, chiar dacă știi că ai dreptate. Această atitudine a contribuit la crearea unui climat de pace și armonie între cei doi. După ce a avut o discuție interioară profundă, cântăreața a simțit că fostul său soț a perceput schimbarea și a venit să discute cu ea într-un mod prietenos.

Andreea Bălan și George Burcea

Artista crede că răul pe care i l-ar fi dorit lui George Burcea s-ar fi întors împotriva ei, conform legii karmei. Ea este convinsă că gândurile au frecvență și că, dacă în sufletul ei i-a dorit binele, el a simțit asta. Consideră că există o legătură specială la nivel spiritual între ea și actor și că relația lor i-a ajutat să învețe lecții importante. Ea crede că noi, oamenii, suntem uniți la nivel de spirit și că ne divizăm pentru a înțelege anumite lecții de viață.

Andreea Bălan a subliniat importanța de a renunța la conflicte și de a căuta pacea interioară. Decizia de a se împăca cu George Burcea a fost una matură și bine gândită, având la bază dorința de a crea un mediu armonios pentru fetițele lor.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS2 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS3 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS5 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS7 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS10 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS12 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS19 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS21 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS22 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS23 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”