Connect with us

NEWS

Banca din România care oferă 200 de lei pe card oricărui client. Ce trebuie să faci ca să primești banii

Published

on

Banca din România care oferă 200 de lei pe card oricărui client. Ce trebuie să faci ca să primești banii

Banca Transilvania, una dintre cele mai importante instituții financiare din România, vine în întâmpinarea clienților săi cu o ofertă generoasă: 200 de lei direct în contul bancar al fiecărui client, prin intermediul unui simplu formular.

Această oportunitate este deschisă tuturor cetățenilor români, cu condiția ca aceștia să facă cererea înainte de data limită, stabilită pentru 29 februarie 2024. După depunerea cererii, clienții vor primi un card bancar, care trebuie activat până la data de 7 martie 2024 pentru a beneficia de avantajele oferite de Banca Transilvania.

Banca Transilvania oferă 200 de lei clienților

Oferta nu se oprește aici. Pentru cei care optează pentru cardul Star Forte, beneficiile continuă să curgă. Aceștia primesc 10 lei în puncte Star la prima cumpărătură, iar indiferent de tipul de card ales, toți clienții primesc un cadou de bun venit constând în 200 de lei în puncte Star.

Cardul Star Forte aduce cu sine și avantajul de a permite efectuarea a până la 18 rate fără dobândă și fără comisioane la comercianții parteneri. Mai mult decât atât, fiecare punct Star adunat valorează 1 leu în peste 25.000 de magazine partenere, oferind clienților posibilitatea de a economisi în timp ce fac cumpărături.

Punctele acumulate vor fi creditate în conturile clienților până pe 30 martie 2024, garantându-le accesul rapid la beneficiile oferite de program. De asemenea, clienții au posibilitatea de a solicita un credit de până la 25.000 de lei, cu condiția ca acesta să nu depășească 5 venituri lunare. Flexibilitatea este cheia, iar cei care amână o cumpărătură au opțiunea de a returna suma până în ziua de 25 a lunii următoare, fără a fi supuși presiunii sau stresului.

Banca din România care oferă 200 de lei pe card oricărui client. Ce trebuie să faci ca să primești banii

Procesul de aplicare pentru cardul Star Forte este simplu și rapid, clienții putând să îl obțină online, direct din platforma BT Pay, cu doar câteva click-uri. Cu toate acestea, pentru a fi eligibili, consumatorii trebuie să îndeplinească anumite condiții, printre care vârsta minimă de 18 ani, cetățenia română, un venit lunar de minim 800 de lei, precum și o vechime minimă de 3 luni la locul de muncă actual și o opțiune pentru limita minimă de creditare de 2.000 lei.

Ce salarii au angajații de la BT

Banca Transilvania nu se remarcă doar prin beneficiile oferite clienților săi, ci și prin atenția acordată angajaților săi. Cu peste 9.100 de angajați, Banca Transilvania este cel mai mare angajator din sectorul bancar din România. Salariile oferite angajaților sunt competitive, iar conform unei analize realizate de Banking News, salariul mediu brut lunar la Banca Transilvania se ridică la 12.715 lei, depășindu-le pe cele ale altor instituții financiare importante precum Banca Comercială Română sau BRD Groupe Societe Generale.

Comparativ cu alte bănci, salariile de la Banca Transilvania sunt în top, fiind depășite doar de cele de la ING Bank, care oferă cel mai mare salariu mediu brut lunar din sistemul bancar, de 15.000 de lei. Astfel, Banca Transilvania se remarcă nu doar prin serviciile și beneficiile oferite clienților săi, ci și prin politica salarială competitivă, reflectată în atenția acordată angajaților săi.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani