Connect with us

NEWS

Bianca Drăgușanu, critici dure la adresa Loredanei Groza: „Zice că nu are operații. În tinerețe era foarte bătrână”

Published

on

Bianca Drăgușanu, critici dure la adresa Loredanei Groza: „Zice că nu are operații. În tinerețe era foarte bătrână”

Bianca Drăgușanu, în vârstă de 41 de ani, a fost mereu deschisă și sinceră în ceea ce privește intervențiile estetice pe care le-a avut. Ea nu a ezitat să le condamne pe vedetele care nu recunosc că au apelat la astfel de proceduri.

Recent, ea a criticat-o dur pe Loredana Groza, pentru că nu recunoaște că a avut operații estetice.

Recent, fosta asistentă TV a suferit o nouă operație estetică la nivelul feței, despre care s-au dat toate detaliile în presă. Aceasta a plătit 11.000 de euro pentru a-și schimba înfățișarea și a stat 7 ore pe masa de operație. Cu toate că a fost judecată de unii oameni pentru alegerile sale, ea a fost întotdeauna asumată.

Diva a suferit recent un lifting facial și a fost din nou criticată de unii oameni. Cu toate acestea, ea și-a asumat mereu deciziile pe care le-a luat și nu a ascuns faptul că a avut mai multe operații. Mai mult decât atât, ea le condamnă pe cele care nu recunosc că au apelat la medicul estetician. Bianca a atacat-o dur chiar și pe Loredana Groza.

Blondina a declarat că ea este curajoasă și asumată și nu pretinde că folosește doar creme naturale sau că nu a avut intervenții estetice, cum face Loredana Groza.

Ea a recunoscut că a avut liftinguri, operații estetice și că folosește botox. Bianca a subliniat că majoritatea persoanelor, inclusiv Adelina Pestrițu și Loredana Groza, au avut operații estetice. Ea a spus că este sinceră și recunoaște că face aceste intervenții pentru că își câștigă banii din felul în care arată.

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Loredanei Groza

Fosta iubită a lui Cătălin Botezatu a oferit și detalii despre starea ei actuală. Ea a spus că se recuperează după operație și că, deși este umflată și vânătă, se simte bine. A explicat că a făcut liftingul facial acum, când este tânără, pentru că nu are nevoie de el la 60 de ani. Bianca a comparat procesul de recuperare cu un update la telefon și a menționat că își dorește să revină la normal cât mai curând posibil.

Bianca Drăgușanu, critici dure la adresa Loredanei Groza: „Zice că nu are operații. În tinerețe era foarte bătrână”

În altă ordine de idei, femeia se confruntă cu consecințe juridice în urma declarațiilor controversate pe care le-a făcut în urmă cu câteva luni. Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a amendat-o cu suma de 10.000 de lei după ce și-a exprimat opinia într-un podcast despre persoanele cu înălțime mică.

În acel podcast, Bianca Drăgușanu a afirmat că, în opinia ei, înălțimea poate influența percepția asupra unei persoane și le-a caracterizat pe acestea ca fiind “pitici”.

De asemenea, ea a menționat că, deoarece este înaltă, îi plac femeile înalte. Cu toate acestea, a recunoscut ironic că apreciază și femeile mai scunde, evidențiind avantajul acestora de a purta încălțăminte cu toc înalt pentru a părea mai înalte.

Bianca Drăgușanu a decis să conteste sancțiunea primită de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării și a deschis un proces la Curtea de Apel București.

Ea solicită anularea amenzii în valoare de 10.000 de lei, considerând că decizia autorității este nejustificată. Vedeta susține că are dreptul de a contesta sancțiunea printr-un demers legal și își dorește să obțină anularea acesteia.

Advertisement
1 Comment
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS24 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani