Connect with us

NEWS

Boala gravă de care a suferit Oana Lis, în timp ce trebuia să aibă grijă de soțul ei: „În viață nu e totul roz”

Published

on

Oana Lis (2)

Oana Lis a trecut prin momente cumplite de-a lungul timpului. În timp ce avea grijă de fostul primar al Capitalei, era nevoită să lupte cu depresia, o boală gravă a secolului. Anul 2014 a fost cel în care s-a luptat cu cea mai răspândită boală a societății.

Soția lui Viorel Lis a menționat că în viață nu este totul roz, iar uneori sunt și situații tensionate. A dezvăluit că de-a lungul timpului a trecut prin multe încercări, însă mereu a sperat că va fi bine. În anul 2014, a suferit de depresie, simțind că trăiește într-un balon. În prezent, se uită la amintiri cu ea din acea perioadă și nu își amintește nimic din acea perioadă. Din păcate, mulți oameni se confruntă cu această boală și trebuie să caute ajutor, pentru că doar așa își pot reveni.

Oana Lis a suferit de depresie

Cu toate că a trecut prin momente dificile, Oana Lis nu s-a lăsat doborâtă și a continuat să fie alături de soțul ei în acele momente grele. Este conștientă că în viață se întâmplă și lucruri extrem de grele, însă trebuie să fim puternici și să rămânem alături de cei dragi chiar și când noi simțim că nu mai putem face față.

Citește și:

Oana Lis, anunț trist despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nu se mai poate deplasa. Bătrânețea…”

Chiar și în prezent soția lui Viorel Lis se confruntă cu probleme financiare mari, însă rămâne în continuare o luptătoare. Din cauza problemelor de sănătate pe care le are, Viorel Lis nu se mai poate deplasa, iar ea merge singură la evenimentele mondene.

Oana Lis

Recent, ea a participat la un eveniment organizat de Andreea Marin, unde a vorbit despre planurile pe care le are de Paște, dar și despre starea de sănătate a soțului. Deși Viorel nu a putut participa din cauza faptului că nu mai poate merge, soția îl ține mereu la curent trimițându-i fotografii și videoclipuri de la evenimentele la care ia parte. A recunoscut că bărbatul înțelege că are o vârstă și nu este gelos că nu poate să fie alături de ea, iar în spirit de glumă a afirmat că este “invidios”. Astfel, îi trimite mereu imagini pentru a-l ține la curent cu tot ce se întâmplă în lumea showbiz-ului.

Soții Lis au probleme mari cu banii

Întrebată cum va petrece sărbătorile pascale, Oana Lis a menționat că nu are planuri concrete, dar va merge, ca de obicei, la biserică. Referindu-se la starea de sănătate a soțului său, ea a mărturisit că este recunoscătoare pentru faptul că acesta a depășit media de vârstă a României. A precizat că în țara noastră, media de vârstă este mai scăzută comparativ cu alte țări europene, iar faptul că soțul său a depășit această medie o face să se simtă recunoscătoare.

Totuși, uneori, femeia simte că nu mai poate. Nu de puține ori a apărut plângând pe rețelele de socializare, spunând că nu se mai descurcă din punct de vedere financiar. Femeia a făcut un apel către urmăritorii săi, solicitându-le sprijin financiar pentru a face față cheltuielilor considerabile generate de problemele de sănătate ale soțului său. A făcut tot ce îi stă în putere pentru a strânge fonduri, inclusiv prin vânzarea unor obiecte personale din locuință.

Advertisement
Iulia Vântur și Salman Khan (2)
NEWS4 hours ago

Ce a putut să spună mama lui Salman Khan despre Iulia Vântur. Acum totul e clar

Florin Piersic
NEWS7 hours ago

Florin Piersic, mesaj de ultimă oră de pe patul de spital. Ce a transmis marele actor

catalin crisan
NEWS22 hours ago

”A fost groaznic”! Cătălin Crișan rupe tăcerea după operația grea

simona gherghe
NEWS23 hours ago

Adevăratul motiv pentru care Simona Gherghe a plecat de la Acces Direct

ion tiriac
NEWS2 days ago

Ion Țiriac și-a făcut testamentul: ”Am 33 de copii!” Cui își lasă magnatul miliardele sale

eurovision 2024
NEWS2 days ago

Dan Negru și Mihai Trăistariu, critici dure despre victoria Elveției la Eurovision 2024. Ce părere au prezentatorul și artistul despre prestația câștigătorului

madonna
NEWS2 days ago

Drama din viața Madonnei, dincolo de succesul muzical. Cum a rămas orfană de mamă la doar 5 ani

andreea marin
NEWS2 days ago

Rețeta de pâine de dietă a Andreei Marin. Ce mănâncă Zâna Surprizelor pentru a arăta bine 

alin oprea
NEWS2 days ago

Alin Oprea a ajuns la spital când a aflat de infidelitatea fostei soții. Cum a primit vestea

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf
NEWS3 days ago

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au poprire pe bunurile comune. Cum au ajuns cei doi soți în această situație gravă

Teo Trandafir (2)
NEWS3 days ago

Teo Trandafir, despre momentul în care a fost la un pas să își piardă viața. Greșeala uriașă care o putea ucide

Vali Vijelie (2)
NEWS3 days ago

Vali Vijelie, după ce a fost prins cu amanta: „Soția mea s-a supărat rău de tot”. Cum au petrecut Paștele

Virgil Iantu si Stefan Banica (2)
NEWS3 days ago

Cum se înțeleg astăzi Virgil Ianțu și Ștefan Bănică Jr. Cei doi au avut un conflict uriaș în trecut

-Vica Blochina-iubit
NEWS3 days ago

Vica Blochina s-a combinat cu un rus. Nu vrea să-l arate lumii. Care este motivul

NEWS3 days ago

Andreei Tonciu nu îi priește viața de femeie casnică. Bruneta vrea să revină pe micul ecran: „Mă plictisesc stând acasă”

ilinca vandici
NEWS4 days ago

Ilinca Vandici este încă singură la un an după divorțul de Andrei Neacșu. Ce explicație are prezentatoarea