Connect with us

NEWS

Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu ce se ocupă tânărul mutat în Dubai

Published

on

Fulgy

După o perioadă tumultoasă marcată de probleme cu legea și controverse, Fulgy, fiul cel mic al cunoscuților artiști Viorica și Ioniță de la Clejani, pare să își fi schimbat radical stilul de viață. Tânărul a ales să părăsească România și să se mute în Dubai, unde urmează cursurile unei universități prestigioase de muzică și media, având statutul de bursier.

Decizia de a pleca din România a fost una curajoasă și necesară. Departe de influențele negative din anturajul său, el a găsit un refugiu în Dubai, un oraș plin de energie și oportunități. Aici, micul artist a ales să se dedice studiilor, urmând cursurile unei universități prestigioase de muzică și media.

Fulgy are succes în Dubai

Universitatea la care studiază Fulgy este renumită pentru programele sale academice de excelență, oferindu-i tânărului șansa de a-și perfecționa talentele muzicale și de a dobândi cunoștințe avansate în domeniul producției media. Bursier al instituției, fiul Vioricăi de la Clejani are acces la resurse de calitate și la o echipă de profesori dedicați care îl vor ghida pe drumul spre succes.

Pe lângă studii, tânărul se dedică și muzicii, pasiunea sa dintotdeauna. Dubaiul, cu scena sa artistică vibrantă și diversă, îi oferă un mediu ideal pentru a-și explora creativitatea și a-și dezvolta stilul muzical unic. Tânărul artist are ambiții mari și visează să devină un nume cunoscut pe plan internațional.

Fulgy

Mutarea în Dubai a adus cu sine și o serie de schimbări pozitive în viața personală a acestuia. Departe de agitația mediatică din România, el a găsit pacea și liniștea sufletească de care avea nevoie. A învățat să fie mai responsabil, să își gestioneze mai bine timpul și să ia decizii mature.

Ioniță de la Clejani: Despre el s-au scris numai lucruri rele

Recent, acesta a sărbătorit o altă reușită în viața sa: obținerea permisului de conducere, pe care a împărtășit-o cu fanii săi de pe Instagram.

“Am obținut permisul de conducere. Un alt succes bifat pe listă”, a scris Fulgy pe Instagram.

Faptul că a reușit să depășească problemele pe care le-a avut în România, dar și să plece din țară, i-a surprins chiar și pe părinții săi. Viorica și Ioniță din Clejani au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-l ajuta pe fiul lor să revină pe calea cea bună, iar acum eforturile lor sunt răsplătite. Cei doi părinți se mândresc cu realizările fiului lor, în special că inițiativa de a părăsi România a venit chiar din partea tânărului.

Ioniță de la Clejani a declarat, recent, că despre fiul lui s-au scris numai lucruri rele, însă puțini oameni știu că tânărul este un muzician incredibil de talentat. A studiat pian și chitară clasică și a câștigat numeroase premii în domeniul muzical, atât în țară, cât și în străinătate. Mama lui este în culmea fericirii fiindcă, după aproape un an de probleme, fiul ei s-a decis singur să își schimbe viața, iar mândria ei nu cunoaște limite.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS33 mins ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS3 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS4 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS4 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS5 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS6 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS7 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS11 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS12 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS17 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS18 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS19 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS20 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS21 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS22 hours ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”