Connect with us

NEWS

Cătălin Crișan, detalii despre cei doi copii ai săi cu Lucia Bubulac, prima soție. Ce a făcut de dragul fiicei sale, Daria, și unde studiază fiul său

Published

on

Cătălin Crișan

Cătălin Crișan, detalii despre cei doi copii ai săi cu Lucia Bubulac, prima soție. Ce a făcut de dragul fiicei sale, Daria, și unde studiază fiul său. Artistul demonstrează că este un tată implicat, chiar dacă și-a întemeiat o nouă familie pe parcurs, din care a rezultat un al treilea copil pentru el.

Ce spune Cătălin Crișan despre copiii din prima căsnicie

Cătălin Crișan este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România și, chiar dacă piesele lui nu mai au succesul de altădată, încă reușește să fie în lumina reflectoarelor și să capteze atenția publicului. Profesionalismul de care dă dovadă nu are cum să nu fie observat.

În pofida carierei stabile pe care și-a creat-o în muzică, interpretul în vârstă de 56 de ani a avut o viață sentimentală mai zbuciumată. Cătălin Crișan ajungea la divorț în 2009, după o căsnicie de 14 ani cu Lucia Bubulac.

Alături de ea are doi copii. Mai exact, o fată pe nume Daria Cătălina, în vârstă de 22 de ani, și un fiu pe nume Raris Andrei, în vârstă, de 19 ani. Cu aceștia interpretul păstrează în continuare legătura, în pofida faptului că nu mai locuiesc sub același acoperiș.

Alina Cupșa a fost a doua soție a lui Cătălin Crișan. Mariajul lor a durat din 2010 până în 2013, timp în care au făcut și o fetiță, acum în vârstă de 11 ani. Când a pus capăt căsniciei de Alina Cupșa, Cătălin Crișan spunea că s-a grăbit în privința căsătoriei cu ea.

În cadrul unui interviu pentru emisiunea ”Dincolo de aparențe”, de pe Antena Stars, interpretul declara că a întâlnit-o pe Alina Cupșa la o petrecere, la multă vreme după divorțul de prima parteneră de viață. S-a îndrăgostit iremediabil și a avut o teamă de a nu o pierde, de aceea consideră că a grăbit mariajul. În momentul de față, trăiește o poveste de iubire cu o altă femeie, pe nume Camelia, despre care evită să ofere prea multe informații. Preferă să fie mai discret.

Într-un interviu acordat zilele acestea pentru viva.ro, Cătălin Crișan a vorbit despre Daria, fiica sa care a terminat Actoria și despre fratele ei, Raris Andrei, care urmează o facultate cu profil muzical de peste hotare, mai exact în Anglia.

Cătălin Crișan, mândru de Daria și Raris

Cântărețul se bucură că Daria este absolventă de Actorie și consideră că astăzi este actrița Daria Crișan și nicidecum fiica lui Cătălin Crișan. Este mândru și că tânăra a ajuns pe picioarele proprii, așa cum aceasta a visat dintotdeauna.

Daria Crișan

Daria Crișan

Daria a reușit să treacă de curând cu brio de castingul spectacolului Mamma Mia, iar Cătălin Crișan, din dorința de a o vedea performând, a făcut ceva despre care spune că nu a făcut de ani. A plătit sute de lei să-și cumpere locul la Sala Palatului, încât să-și poată aplauda fiica la spectacolul de teatru menționat. ”Eu, de obicei, ieșeam pe scenă, nu stăteam în sală. Dar am făcut asta să o văd pe Daria în spectacolul Mamma Mia”, a declarat artistul.

Daria a luat însă mai multe castinguri, nu doar cel pentru Mamma Mia. Cătălin Crișan este foarte mândru de fiica sa fiindcă face fix ceea ce îi place. Chiar dacă profesia tinerei este una solicitantă, inima îi crește interpretului când îi citește entuziasmul pe chip.

Cătălin Crișan este, de fapt, mândru de ambii copii pe care îi are cu medicul Lucia Bubulac și spune că amândoi au moștenit talentul muzical și de la el, dar și de la mama lor. Solistul este convins că și Raris își va găsi un drum bun în Muzică.

Advertisement
NEWS4 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS11 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS12 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS16 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS18 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS19 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS20 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS21 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS22 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS2 days ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante

Ianis și Elena Hagi
NEWS2 days ago

Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos o mulțime de bani din buzunar