Connect with us

NEWS

Cea mai grea perioadă din viața lui Mădălin Ionescu. Prezentatorul a povestit momente grele

Published

on

Cea mai grea perioadă din viața lui Mădălin Ionescu. Prezentatorul a povestit momente grele

Mădălin Ionescu a făcut o confesiune neașteptată despre cea mai grea perioadă a vieții sale. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri cu fanii, el a vorbit sincer și deschis despre momentele dificile prin care a trecut.

Mădălin Ionescu este recunoscut pentru cariera sa în televiziune, dar și pentru familia sa frumoasă. În prezent, este căsătorit cu Cristina Șișcanu, cea care i-a dăruit o fetiță minunată, Petra, în vârstă de 6 ani. Mădălin mai are doi copii dintr-o relație anterioară, Ștefania și Filip, pe care actuala parteneră îi iubește și îi sprijină cu dragostea unei mame.

Mădălin a dezvăluit că la vârsta de  23 de ani a trecut printr-o perioadă foarte grea. A vorbit despre un episod mai puțin cunoscut din viața sa, în care a avut momente în care s-a gândit că ar putea să dispară. A descris această perioadă ca fiind o căutare a sensului și a răspunsurilor, iar lupta a fost cruntă. Cu toate acestea, a reușit să depășească această pasă și să devină mai puternic.

Cea mai grea perioadă din viața lui Mădălin Ionescu

Recent, într-o emisiune, el a povestit că în perioada studenției ducea o viață haotică, consumând alcool și petrecând nopțile non stop, în loc să doarmă. Aceste obiceiuri l-au dus aproape de o tragedie și a ajuns la spital. După externare, a avut o luptă interioară pentru a-și regăsi echilibrul.

Cea mai grea perioadă din viața lui Mădălin Ionescu. Prezentatorul a povestit momente grele

El a explicat că a înțeles că leșinul este rezultatul unui scurtcircuit al creierului, cauzat de emoții și gânduri. A reușit să înțeleagă lucruri la care în mod normal nu avea acces și a reorganizat informațiile în creierul său pentru a înțelege cum a ajuns în acea stare și ce s-a întâmplat în noaptea respectivă. A crezut că poate fi vorba de un puseu de tensiune care l-a dus la spital, dar nu i s-a explicat nimic în acest sens. Cu toate acestea, în acel moment, prezentatorul și-a dat seama că trebuie să facă o schimbare radicală în viața sa.

Copiii l-au ales pe tatăl lor

Mădălin Ionescu a fost căsătorit timp de  14 ani cu Mihaela Coșerariu, mama copiilor săi mai mari. Căsnicia lor s-a încheiat prin divorț în  2010, iar cei doi copii au rămas în grija lui Mădălin. Actuala soție a moderatorului, Cristina  Șișcanu, a menționat că fiica cea mare,  Ștefania, avea  12-13 ani atunci când părinții lor au divorțat și a ales să rămână cu tatăl ei. Cristina a subliniat că nu trebuie să se blameze pe nimeni în această situație, deoarece atunci când doi oameni se despart, există responsabilitate împărțită între ei.

În spatele faimei și succesului se pot ascunde momente extrem de dificile, iar asta a demonstrat-o chiar Mădălin Ionescu. Deși în prezent duce o viață la care multe persoane doar visează, a fost nevoie de mult curaj, muncă și determinare să depășească obstacolele din viață.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS21 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS22 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS23 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS24 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani