Connect with us

NEWS

Cea mai mare slăbiciune a lui Adrian Enache: „A devenit un drog pentru mine”

Published

on

Adrian-Enache (2)

Adrian Enache este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, care nu se poate lăuda doar cu succesul său profesional, ci și cu fericirea din viața sa personală. Cântărețul are o familie unită și armonioasă, iar recent acesta a primit încă un motiv să fie fericit, devenind bunic, după ce fiica sa, Diana, a adus-o pe lume micuța Maria Ilinca.

Botezul nepoțicii sale a fost un eveniment deosebit, la care au participat toți cei dragi familiei. Invitații de seamă au venit în număr mare, iar Adrian Enache a oferit un spectacol impresionant la această ocazie specială. Evenimentul a fost plin de emoție, iar artistul s-a simțit binecuvântat de prezența celor dragi.

Cea mai mare slăbiciune a lui Adrian Enache

Printre invitați s-au numărat personalități cunoscute, precum membrii juriului de la emisiunea „Te Cunosc de Undeva”, printre care Aurelian Temișan, dar și prieteni apropiați ai artistului, precum Marius Lăcătuș și Vali Vijelie. Atmosfera a fost una de petrecere, iar momentele muzicale oferite de Romică Țociu, Cornel Palade și Ionuț Galani au completat perfect atmosfera de bucurie și armonie.

Citește și:

Iuliana Marciuc, despre suferinţa de a fi amantă. L-a înşelat pe Adrian Enache?

Adrian Enache a mărturisit că este complet topit după micuța Maria Ilinca și că aceasta este acum cea mai mare fericire din viața sa. Este impresionat de dragostea pe care o simte pentru nepoțica sa și recunoaște că aceasta a devenit o adevărată slăbiciune pentru el.

Fiica artistului, Diana, împărtășește și ea pasiunea pentru muzică și îl însoțește adesea pe scenă. Adrian Enache se declară mândru de talentul și pasiunea fiicei sale și se bucură că în curând vor putea face spectacole în trei generații, alături de micuța Maria Ilinca. Își exprimă încrederea că această experiență va fi una de neuitat și se compară cu Ștefan Bănică în ceea ce privește implicarea familiei în cariera sa artistică.

Adrian-Enache (2)

Cu o sinceritate debordantă, artistul mărturisește că se simte cel mai bogat om de pe Pământ datorită familiei sale. Cu umor, face referire chiar și la miliardarul Elon Musk, declarând că se consideră mai bogat decât acesta, datorită bogăției sufletului său.

A fost înșelat Adrian Enache?

Iuliana Marciuc și-a deschis sufletul și a mărturisit public dacă l-a înșelat pe Adrian Enache sau nu. În vârstă de 56 de ani, femeia a abordat subiectul suferinței de a fi catalogată drept „amantă” și a clarificat zvonurile conform cărora l-ar fi înșelat pe artist cu un afacerist grec.

Deși este căsătorită Adrian Enache din 2010 și au împreună un fiu pe nume David, Iuliana Marciuc a fost etichetată ca fiind “amantă” în lumea mondenă, din cauza faptului că relația lor a început când Adrian Enache era deja într-o altă relație. Cu toate acestea, cei doi formează un mariaj solid de peste două decenii.

În ciuda speculațiilor și zvonurilor, Iuliana Marciuc a negat existența unei relații de prietenie cu fosta soție a cântărețului și a ținut să menționeze că nu a existat o iubire pasională cu afaceristul grecesc menționat în presă, însă nu a infirmat o posibilă legătură. De asemenea, într-un interviu acordat în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Iuliana Marciuc a evitat să ofere un răspuns clar cu privire la infidelitate, sugerând că totul depinde de interpretarea termenului.

Nici Iuliana Marciuc nu a scăpat de infidelitate. Soțul ei a fost fotografiat în timp ce se săruta cu o balerină. Deși imaginile au ajuns la soția sa, ea a ales să îl ierte, considerând că este sufletul lui pereche și că nimic nu poate distruge legătura lor.

Advertisement
Madalin Ionescu
NEWS1 hour ago

A avut loc marea împăcare între Mădălin Ionescu și Antena. Prezentatorul revine pe micile ecrane, la 15 ani după ce a fost dat afară

Oana si Viorel Lis
NEWS4 hours ago

Viorel Lis, în chinuri de Paște. Prin ce a trecut fostul primar al Capitalei: „Nu a putut să mănânce nici măcar un ou. Mai are trei dinți care i se mișcă”

Florin Piersic Mitoșeru
NEWS6 hours ago

Mihai Mitoșeru, îngrijorat de starea lui Florin Piersic. Puțini știu de legătura specială dintre cei doi: „Stăm cu sufletul la gură”

Andreea Ibacka si Cabral
NEWS7 hours ago

Andreea Ibacka, anunț după 13 ani de căsnicie cu Cabral: „Cred că este important să avem libertate”

Madalina Manole si Marian Manole
NEWS9 hours ago

Fratele Mădălinei Manole și-a pierdut cumpătul. Ce l-a scos din sărite pe Marian Manole: „Rușine! I-ați tăiat aripile unui înger…”

Oana Roman și Isabela
NEWS11 hours ago

Oana Roman, la capătul puterilor. Cu ce probleme se confruntă Isabela: „Sfâșietor de greu pentru un copil”

florin piersic
NEWS21 hours ago

Nepotul polițist al lui Florin Piersic acuzat de violență în familie. Bărbatul a avut un scandal monstru cu fosta soție

florin piersic
NEWS23 hours ago

Ce amante ar fi avut Florin Piersic în tinerețe. Una dintre aventuri a durat 9 ani

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Gabriela Cristea, în continuare în centrul unui scandal de proporții. Detaliul care i-a revoltat pe urmăritori: „Minți! Război va fi cu cozonacii tăi”

Nicu Ceaușescu și Florin Piersic
NEWS23 hours ago

Florin Piersic s-ar fi bătut cu Nicu Ceaușescu într-o benzinărie. Fiul președintelui dictator l-a scos din sărite pe marele actor

florin piersic
NEWS1 day ago

Scandalul memorabil din timpul unui spectacol susținut Florin Piersic. Actorul a răbufnit

Florin Piersic (5)
NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Florin Piersic. Actorul a fost interzis la televizor în perioada comunismului. Care a fost motivul

florin piersic
NEWS1 day ago

Câte soții a avut Florin Piersic. Cine este Anna Torok, cea care l-a ținut din frâu

Anca Pandrea
NEWS1 day ago

Anca Pandrea, măcinată de singurătate în perioada sărbătorilor. Actrița a ajuns la spital

florin piersic
NEWS1 day ago

Mărturisirea emoționantă a lui Florin Piersic. Ce și-a dorit să-l întrebe mereu pe Dumnezeu, între patru ochi

Florin Piersic (3)
NEWS1 day ago

De ce nu mai vorbește Florin Piersic Jr. cu tatăl său: „Nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”