Connect with us

NEWS

Cine aduce mai mulți bani în familia Cristinei Șișcanu. Mădălin Ionescu și-a surprins urmăritorii

Published

on

Madalin Ionescu si Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu consideră că bărbatul trebuie să fie un suport solid financiar în casă și „stâlpul familiei”. Cu toate acestea, la un moment dat, Mădălin Ionescu a recunoscut că aduce mai puțini bani în casă decât soția sa.

Într-un schimb de mesaje cu un fan, prezentatoarea TV a subliniat faptul că regulile într-o relație pot varia și fiecare cuplu își stabilește propriile norme. Ea consideră că nu ar trebui să fie o obligație pentru femei să contribuie financiar la cheltuielile gospodăriei, dar recunoaște că este important ca ambii parteneri să participe la gestionarea bugetului familiei.

Cristina Șișcanu a mai spus că, deși în mod tradițional bărbatul este văzut ca stâlpul financiar al familiei, există situații în care femeia poate să câștige mai mult decât el și este perfect acceptabil ca ea să contribuie la cheltuielile familiei. Crede că este esențial să existe armonie și înțelegere între parteneri atunci când vine vorba de aspecte financiare. Dacă bărbatul aduce cei mai mulți bani în casă, femeia poate contribui în alte moduri, fie că este vorba de nevoile copiilor sau de facturile utilităților.

Cine face cei mai buni bani în familia Ionescu

În ceea ce privește cuplul Șișcanu-Ionescu, aceștia nu se bazează doar pe salariile lor din televiziune, mai ales că Mădălin Ionescu nu mai lucrează momentan în TV. Soții au și o afacere de succes în domeniul producției video care le aduce un venit consistent, în jur de 200.000 de lei pe an. Ei folosesc și rețelele de socializare pentru campanii, lucru care contribuie la veniturile lor.

Citește și:

Cristina Șișcanu, anunț șocant după 13 ani de căsnicie. Mădălin Ionescu a făcut-o lată: „Am rămas singură în fața altarului”

Și în viața de familie cei doi sunt împliniți. Mădălin și Cristina Șișcanu au împreună o fetiță, Petra. De asemenea, prezentatorul TV mai are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, de care se ocupă împreună cu actuala parteneră. Atunci când merg în vacanțe, Filip rămâne în grija bunicilor. Băiatul are o problemă gravă de sănătate și nu poate înghiți, motiv pentru care poate fi o adevărată provocare să caute mâncare pasată în vacanțe.

Madalin Ionescu si Cristina Șișcanu

De ce nu mai vor să facă copii

Deși în trecut și-au mai dorit copii, prezentatorii TV au ajuns la concluzia că nu vor mai face al doilea copil. Motivația din spatele acestei decizii nu este legată de probleme de sănătate sau dificultăți în a concepe, ci este una profund ancorată în percepția lor asupra lumii de astăzi.

Răspunsul categoric dat de cei doi atunci când au fost întrebați despre planurile de extindere a familiei a stârnit interesul opiniei publice. Deși se consideră fericiți și împliniți, aceștia au anunțat că s-au oprit la Petra și nu se mai gândesc să aibă alți copii. Motivul acestui pas radical îl reprezintă preocupările lor legate de societatea actuală și schimbările pe care le observă în jurul lor.

Mădălin Ionescu a scris pe site-ul personal de socializare că este nemulțumit de trendurile negative pe care le observă în societate și simte nevoia să își protejeze familia de aceste influențe rele. În ciuda faptului că ar fi putut să aibă mai mulți copii, cei doi au ales să se concentreze asupra celor pe care îi au deja.

Cristina Șișcanu consideră că, deși are doar o fiică biologică cu Mădălin, ea se simte ca și cum ar avea trei copii, incluzându-i pe cei doi copii ai soțului său din căsnicia anterioară.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS7 mins ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS2 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS3 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS3 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS4 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS5 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS7 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS10 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS12 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS17 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS18 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS19 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS20 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS21 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS22 hours ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”