Connect with us

NEWS

Cine este mama ”adoptivă” a Gabrielei Cristea. Adevărul despre relația vedetei cu mama biologică

Published

on

Cine este mama ”adoptivă” a Gabrielei Cristea. Adevărul despre relația vedetei cu mama biologică

Gabriela Cristea este o prezentatoare de televiziune cunoscută în România, iar mulți oameni sunt la curent cu fiecare detaliu din viața ei personală. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu că Gabriela a avut o mamă “adoptivă”, deoarece relația cu mama ei biologică nu a fost una bună.

Paula Crăciunescu a fost alături de Gabriela Cristea timp de 30 de ani și între ele există o relație extraordinară. Deși Paula nu este mama adoptivă în acte, ea s-a apropiat foarte mult de vedetă și au o legătură strânsă. Din păcate, puțini sunt cei care știu că soția lui Tavi Clonda nu a avut parte de liniște în trecut. Relația cu părinții ei s-a rupt iremediabil, pe când era foarte tânără.

Cine este mama adoptivă a Gabrielei Cristea

Mama „adoptivă” a povestit în trecut cum a cunoscut-o pe Gabriela la Cerbul de Aur, în Brașov. La acea vreme, Gabriela avea 16 ani și era o tânără frumoasă, dar sufletul ei era plin de tristețe. Era îndrăgostită, dar bărbatul pe care îl iubea era cu 10 ani mai în vârstă. Părinții ei nu au fost de acord cu relația lor și, probabil din acest motiv, Gabriela a decis să fugă de acasă.

Deși în prezent este una dintre cele mai cunoscute moderatoare din România, tocmai meseria ei a fost cea care a despărțit-o de părinți. Aceștia au fost atât de supărați de faptul că fiica lor a ales să lucreze în televiziune, încât drumurile lor s-au despărțit pentru totdeauna. La doar 18 ani, Gabriela a decis să plece de acasă și să se mute la București pentru a-și urma visul. Primul ei job în televiziune a fost la TVR, unde a prezentat concursul Eurovision. În prezent, vedeta nu mai are nicio legătură cu tatăl ei, iar mama sa a trecut în neființă acum câțiva ani.

Gabriela Cristea s-a născut în Oltenița, județul Călărași, și întotdeauna și-a dorit să lucreze în televiziune. Atunci când visul ei s-a împlinit, ea s-a întors acasă la părinții ei pentru a le împărtăși vestea cea mare, dar a fost întâmpinată cu o opoziție puternică. Tatăl ei considera că această meserie este destinată “femeilor ușoare”.

Povestea tristă de viață a vedetei de la Antena Stars

Ea a dezvăluit că mai are un frate, dar nu menține nicio legătură cu el. “Am fost considerată oaia neagră a familiei, doar pentru că m-am născut fată și nu băiat”, a explicat prezentatoarea. În legătură cu mama ei biologică, vedeta nu a avut deloc o relație bună. Didina a murit în urmă cu câțiva ani din cauza unei boli grave.

Gabriela Cristea este o prezentatoare de televiziune cunoscută în România, iar mulți oameni sunt la curent cu fiecare detaliu din viața ei personală.

toate acestea, în momentul în care mama ei a decedat, Gabriela a decis să nu participe la înmormântare. Motivul acestei decizii a fost faptul că situația în familie era foarte tensionată și ea se temea să nu fie agresată fizic.

În podcast-ul „Acasă la Măruță”, vedeta a spus că provine dintr-o familie în care femeile nu aveau prea multă putere de decizie. Mama sa avea o anumită independență financiară, care ar fi putut să o pună pe picior de egalitate cu tatăl ei. Cu toate acestea, din cauza originilor familiei mamei, acest lucru nu era posibil. Gabriela a încercat să aducă o schimbare în familia ei și să revoluționeze această mentalitate.

Deși mulți ar spune că gestul făcut de vedeta de la Antena Stars este crunt, ea a mărturisit că în adâncul sufletului nu judecat-o pe mama ei, mai ales că tatăl ei a fost violent cu soția lui. Gabriela încă suferă după moartea mamei și spune că nu are pe nimeni cu cine să vorbească în afară de soțul ei.

Relația cu tatăl ei s-a deteriorat treptat și au ajuns să nu mai vorbească deloc. Gesturile pe care tatăl ei le-a făcut în trecut au făcut-o să nu își dorească să facă gesturi similare. Ea a menționat că nu le va denigra niciodată pe fetele sale, indiferent de ce vor face.

Advertisement
Click to comment
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS24 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani