Connect with us

NEWS

Cine este și cum arată mama lui Ștefan Bănică. Cu ce se ocupă Sanda Vlad-Liteanu

Published

on

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România, bucurându-se de un succes răsunător pe piața muzicală de peste 30 de ani. Toată lumea știe cine a fost tatăl faimosului artist, însă puțini cunosc detalii despre mama vedetei.

Născut în anul 1967 în București, cântărețul provine dintr-o familie cu rădăcini în lumea artistică, având un tată actor și o mamă ziaristă. De-a lungul timpului, el a susținut mii de concerte în întreaga țară și a lansat 15 albume de autor, care au fost vândute în peste 500.000 de exemplare. Succesul său a fost recunoscut prin acordarea a cinci discuri de aur și două de platină, confirmându-i statutul de artist de top în România.

Unul dintre aspectele remarcabile ale carierei fostului soț al Andreei Marin este faptul că, în ciuda trecerii timpului, el a reușit să rămână relevant și să-și păstreze popularitatea. Concertele sale de Crăciun au devenit o tradiție îndrăgită de public, umplând Sala Palatului din București în fiecare an.

Cine este mama lui Ștefan Bănică Jr.

Spectacolele sunt caracterizate de energie, talent și o conexiune specială cu fanii săi. Cu fiecare apariție pe scenă, el reușește să creeze o atmosferă magică și să transmită emoții puternice, lăsându-și amprenta în amintirile celor care au avut privilegiul de a fi în public.

În timp ce tatăl său, Ștefan Bănică Senior, este un nume binecunoscut în industria divertismentului românesc, mama lui Ștefan Bănică Jr, Sanda Vlad-Liteanu, a rămas în umbră. Femeiaeste o fostă ziaristă care a lucrat la Agerpres și a ales să se dedice în totalitate fiului ei și nepoților săi. Ea a fost mereu alături de fiul ei, oferindu-i sprijin și iubire necondiționată în toate etapele vieții sale. Deși nu apare des în public, mama artistului i-a făcut o surpriză cântărețului într-o emisiune acum câțiva ani, când și-a exprimat mândria și iubirea față de fiul ei.

Artistul își ține viața personală departe de ochii lumii

Femeia a avut un rol esențial în viața fiului său, alături de tatăl lui și de bunicul matern, Radu Vlad Liteanu. Bunicul a avut o influență profundă asupra artistului, iar acesta din urmă a ales să-și numească primul născut după numele bunicului său, ca un omagiu adus legăturii lor speciale. Sandra Vlad Liteanu își susține fiul și în prezent, ajutându-l pe acesta și pe soția sa, Lavinia Pîrva, cu creșterea micului Alexandru.

Deși juratul de la emisiunea „X Factor” nu vorbește adesea în public despre viața sa personală și despre familia lui, el a făcut câteva declarații într-un podcast realizat de Mihai Morar în 2021. Artistul a subliniat că mama sa este sprijinul din umbră și că dragostea sa pentru ea nu trebuie demonstrată nimănui.

El a menționat că intimitatea sa referitoare la familia sa și la lucrurile personale este o sursă unică de energie pentru el și că nu va permite nimănui să-i smulgă această intimitate.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS18 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS19 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS20 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS21 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS22 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL23 hours ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani