Connect with us

NEWS

Claudia Pătrășcanu l-a făcut de râs pe Gabi Bădălău: „Când ne-am cunoscut, era falimentat”

Published

on

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să pună capăt căsniciei lor tumultoase în toamna anului 2022, după trei ani plini de scandaluri și procese. În timpul unei apariții în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, cântăreața a dat detalii despre separarea lor și despre rolul pe care banii l-au jucat în această decizie radicală. Cei doi foști parteneri au fost implicați într-un război public pe rețelele de socializare, dar și în viața reală, acuzându-se reciproc de lucruri foarte grave.

Vedeta a subliniat că unul dintre factorii principali care au dus la destrămarea relației lor a fost problema banilor. Ea a mărturisit că, la începutul relației lor, afaceristul se confrunta cu dificultăți financiare, iar situația s-a complicat odată cu nașterea celui de-al doilea copil al cuplului. El a început să petreacă nopțile plecând de acasă, iar artista a simțit că banii au început să le afecteze relația.

Claudia Pătrășcanu, despre Gabi Bădălău: „Era falimentat”

În cadrul emisiunii, bruneta a fost întrebată despre impactul banilor asupra căsniciei lor, iar ea a subliniat că, deși banii pot fi un factor important, esențial este caracterul și educația unei persoane. A evidențiat că banii nu sunt neapărat distructivi în sine, ci modul în care fiecare individ gestionează această resursă. Claudia a recunoscut că lipsa de comunicare și de timp petrecut împreună au fost factori critici care au dus la destrămarea căsniciei lor.

„Când ne-am cunoscut, Gabi era falimentat. De când s-a născut al doilea copil, din cauza banilor pe care familia i-a pus la dispoziția lui, nu se mai înțelegea nimeni cu el”, a declarat aceasta.

După despărțire, artista a dezvăluit că a avut o discuție cu fiul fostului ministru al Economiei în care și-a exprimat dorința de a menține o relație armonioasă pentru binele copiilor lor. Ea a menționat că nu își dorește să schimbe pe cineva cu forța, ci că schimbarea vine din interiorul fiecărui individ. Cântăreața a menționat că principalul ei obiectiv este să ofere copiilor săi liniște, iubire și încredere în Dumnezeu.

De asemenea, vedeta a mai subliniat că își dedică fiecare zi pentru a le oferi copiilor săi cele mai bune lecții și pentru a-i învăța valori morale puternice. Ea a evidențiat că nu are loc pentru regrete în viața ei, ci se concentrează pe prezent și pe a face tot ce îi stă în putere pentru binele copiilor săi. Aceasta consideră că relația lor cu Dumnezeu este fundamentul pe care își construiesc viața și că aceasta este cea mai importantă învățătură pe care le-o poate oferi copiilor săi.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău

Citește și:

Cum au reacționat copiii cuplului Claudia Pătrășcanu – Gabi Bădălău când au aflat de divorțul părinților

Nu spune „nu” unei noi iubiri

După divorțul tumultuos, Claudia Pătrășcanu a ales să-și concentreze atenția pe creșterea copiilor săi și pe propria sa dezvoltare personală. A vorbit deschis despre importanța independenței financiare și a faptului că nu se mai bazează pe nimeni în afara ei însăși. Experiența prin care a trecut a fost una dificilă, dar care a contribuit la consolidarea ei ca persoană puternică și independentă. De asemenea, a învățat că este esențial să-ți asumi responsabilitatea pentru propria viață și să nu te bazezi exclusiv pe sprijinul sau resursele altora.

În ceea ce privește relațiile romantice, ea a menționat că își dorește un partener care să fie un colaborator, un prieten și un partener de viață. Și-ar dori să construiască ceva împreună, fără a se baza pe sprijinul financiar sau emoțional al altor persoane.

În ciuda provocărilor prin care a trecut, Claudia Pătrășcanu rămâne optimistă și deschisă la ideea de a găsi iubirea adevărată. Ea crede în puterea relațiilor sănătoase și echilibrate, în care partenerii se completează reciproc și se sprijină în construirea unei vieți împlinite și armonioase.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL24 hours ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani