Connect with us

NEWS

CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”

Published

on

crbl

CRBL a trecut prin numeroase experiențe neplăcute de-a lungul vieții care l-au făcut omul puternic pe care îl vedem astăzi. Puțini sunt cei care știu că artistul a fost înșelat de o fostă parteneră, pe vremea când era mai tânăr. Această experiență l-a determinat să se raporteze altfel la ceea ce înseamnă o relație.

Deși mulți îl cunosc pe artist pentru cariera sa muzicală de succes și pentru show-urile sale pline de energie, puțini sunt cei care știu experiențele neplăcute din viața sa personală. Într-un episod recent dintr-un podcast moderat de Jorge, artistul a dezvăluit o poveste din trecutul său, care s-a petrecut cu 25 de ani în urmă și care l-a marcat profund.

CRBL a fost înșelat. Cum l-a ajutat în viață această experiență

În tinerețea sa, CRBL a avut parte de o experiență dureroasă în dragoste, atunci când a fost înșelat de persoana pe care o iubea. Aflat în orașul său natal, Pitești, artistul și-a dat seama că este înșelat de partenera sa. Potrivit acestuia, a așteptat momentul potrivit pentru a o întreba direct cine este bărbatul cu care ea a ales să îl înșele. Cu toate că momentul a fost dificil, cântărețul a mărturisit că astfel de lecții de viață l-au ajutat să evolueze.

În ciuda momentelor grele pe care le-a întâlnit în viața sa, artistul a reușit să-și păstreze optimismul și să învețe din fiecare experiență trăită. Chiar și în prezent vedeta se confruntă cu o altă situație neplăcută: divorțul de femeia cu care a fost căsătorit timp de 16 ani.

Citește și:

Cu ce se ocupă CRBL de când a devenit burlac, după 16 ani de căsnicie: „Sunt foarte prins”

Cei doi au decis să meargă pe drumuri separate, după 16 ani de căsnicie. Artistul se află acum în procesul de a se reobișnui cu viața de burlac. După ce au anunțat public divorțul, CRBL și Elena au solicitat intimitate și respect din partea oamenilor în această perioadă dificilă. Se pare că nu mai locuiesc împreună de la momentul anunțului separării, iar fostul membru al trupei „Simplu” a optat pentru începutul unei vieți noi, renunțând la vechea sa locuință și mutându-se într-un spațiu nou pe care l-a personalizat complet.

crbl

De ce au ajuns să divorțeze

Aceștia au participat la emisiunea „Power Couple”, difuzată recent la Antena 1, fiind primul lor proiect TV împreună. După plecarea din show, artistul a recunoscut că experiența i-a arătat că nimic nu-i poate despărți. Cu toate acestea, sursele Click! afirmă că relația lor a început să se deterioreze de când s-au întors de la Power Couple. Ajungând în această situație, au stabilit să divorțeze, pentru ca fiica lor să crească într-un mediu plăcut, fără tensiuni.

Așadar, cântărețul s-a și mutat de acasă. Contactat de jurnaliști, bărbatul nu a oferit prea multe detalii, ci a spus simplu că este ocupat fiindcă asamblează mobilă. Conform surselor, artistul s-a mutat în Pantelimon, iar Elena locuiește într-un cartier rezidențial din Ilfov, aproape de nordul Bucureștiului. Cei doi continuă să păstreze o relație de prietenie de dragul fiicei lor, o adolescentă de 14 ani. Se pare că artistul se ocupă cu plata școlii private a celei mici, în timp ce mama ei îi asigură transportul.

Advertisement
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf
NEWS2 hours ago

Anamaria Prodan vrea ca Bebeto să își cunoască frații vitregi: „Acești copii nu au nicio vină, trebuie să stea împreună”

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu
NEWS4 hours ago

Cătălin Botezatu, declarație emoționantă despre Bianca Drăgușanu: A făcut şi mai multe greşeli, dar o voi iubi toată viaţa mea

NEWS6 hours ago

Lavinia Pîrva a recunoscut care este secretul relației cu Ștefan Bănică Jr. De ce nu apar des împreună

Augustin Viziru si Lucian Viziru
NEWS13 hours ago

Scandal imens între frații Viziru. S-au bătut din cauza unei fete: „Ei, și în secunda doi m-am trezit la podea, ca la judo”

Oana Roman și Isabela
NEWS1 day ago

De ce și-a retras Oana Roman fiica de la școala privată: „Un eșec total. M-au inundat cheltuielile neprevăzute”

Adriana Iliescu și Eliza
NEWS2 days ago

Adriana Iliescu, strictă cu Eliza în preajma Paștelui. Ce trebuie să facă tânăra în Săptămâna Mare

irina loghin
NEWS2 days ago

Cum arată Irina Loghin în costum de baie la 85 de ani. Artista și-a surprins fanii

oana si viorel lis
NEWS2 days ago

Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”

Dani Otil
NEWS2 days ago

De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”

Adelina Pestrițu
NEWS2 days ago

Revine Adelina Pestrițu pe micul ecran? Vedeta a obosit: „Online-ul îmi ocupă foarte mult timp”

Marcel Toader și Gabriela Cristea
NEWS2 days ago

De ce au divorțat Gabriela Cristea și Marcel Toader. Bărbatul i-a golit toate conturile bancare

Raluca Bădulescu
NEWS2 days ago

Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”

Daniela Condurache (2)
NEWS2 days ago

Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii

Fulgy
NEWS3 days ago

Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu ce se ocupă tânărul mutat în Dubai

Iisus din Nazareth
NEWS3 days ago

Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact a avut rolul asupra vieții sale

muzica populara
NEWS3 days ago

Cântăreața de folclor care a fost scuipată, înjurată și dată afară dintr-o emisiune TV: ”Am fost la poliție”