Connect with us

NEWS

Cristi Minculescu a divorțat de femeia care i-a salvat viața. Fosta soție i-a donat o parte din ficat. Cine este noua sa parteneră

Published

on

Cristi Minculescu

Cristi Minculescu, faimosul solist al trupei Iris, a traversat recent o serie de evenimente semnificative care au marcat un nou capitol în viața sa. La vârsta de 65 de ani, artistul a făcut un pas important în evoluția sa personală și profesională. După 40 de ani de căsnicie cu Rodica, femeia care i-a salvat viața donându-i o parte din ficat, artistul a decis să pună capăt acestei relații și să își deschidă inima către o nouă iubire.

În ciuda provocărilor și a greutăților pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului, bărbatul a rămas un artist dedicat și pasionat, continuând să își impresioneze publicul cu muzica sa. Schimbările din viața sa personală au fost reflectate și în aspectul său fizic, artistul adoptând un nou look care i se potrivește perfect și care îi subliniază energia de care dă dovadă în prezent.

Cristi Minculescu a divorțat de femeia care i-a salvat viața

În declarațiile publice pe care le-a făcut de-a lungul timpului, cântărețul a transmis mereu mulțumiri față de fanii săi, recunoscând că aceștia au fost mereu o sursă de inspirație și susținere pentru el. Muzica a fost mereu un refugiu pentru artist, oferindu-i bucurie și împlinire în momentele dificile.

Pe lângă succesul său în industria muzicală, Cristi Minculescu a avut de înfruntat și lupta cu viciile, precum fumatul și consumul de alcool. Cu toate acestea, el a fost mereu sincer în recunoașterea acestor probleme și a depus eforturi pentru a le depăși și a trăi o viață mai sănătoasă.

Momentul critic din viața lui Cristi Minculescu a fost diagnosticul de boală hepatică gravă în 2009, care a necesitat un transplant de ficat pentru a-i salva viața. Gestul soției sale de la vremea respectivă, care i-a donat o parte din ficatul ei, a fost esențial în procesul de recuperare al artistului și în obținerea unei noi șanse la viață. Deși au pus punct căsniciei după 40 de ani de relație, interpretul îi va fi toată viața recunoscător fostei soții pentru faptul că i-a salvat, la propriu, viața. În prezent acesta se află într-o nouă relație cu Raluca Mihai, managerul trupei Iris.

Cristi Minculescu

Citește și:

Aurelian Temișan a dat din casă! Ce spune despre momentele trandre cu Loredana Groza: ”Mai mult se gâdila…”

O viață de poveste

Cristi Minculescu a moștenit o boală hepatică de la tatăl său, iar lupta sa cu această afecțiune a fost un moment critic din viața sa. Boala hepatoacută, care duce la formarea chisturilor pe ficat și afectează funcțiile acestui organ, a evoluat în timp, necesitând în cele din urmă un transplant de ficat. Cu sprijinul doctorului Dorel Săndescu, dar și al fostei sale soții, artistul a trecut cu succes prin operația dificilă, care a avut loc în 2009, în Germania.

Ministrul Sănătății de la vremea respectivă, Ion Bazac, a declarat că instituția pe care o conducea a asigurat costul intervenției chirurgicale, adică 47.000 de euro, iar restul cheltuielilor au fost suportate de familie. Gestul de a acoperi o sumă atât de mare a fost făcut din respect pentru un artist care a adus o contribuție semnificativă în lumea artistică din țară.

După operație, viața cântărețului a suferit schimbări semnificative. În urma unor neînțelegeri în căsnicie, Minculescu și fosta sa soție au decis să divorțeze, iar el și-a găsit fericirea alături de o nouă parteneră. Încetul cu încetul, bărbatul și-a reluat activitatea muzicală și s-a adaptat și la era digitală, devenind activ pe platformele de socializare.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL24 hours ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani