Connect with us

NEWS

Cristina Șișcanu, din nou în lacrimi pe internet: „Nu mă simt bine. Simt niște amețeli”

Published

on

Cristina Șișcanu a izbucnit din nou în lacrimi pe rețelele de socializare, povestindu-le urmăritorilor săi problemele prin care trece. Cu ochii în lacrimi, ea a recunoscut că trece printr-o perioadă dificilă, în care se simte copleșită de emoții. Deși unele persoane o percep ca pe o divă, realitatea este cu totul alta. Ca mamă activă și femeie implicată în carieră, timpul îi este extrem de limitat, susține aceasta.

Soția lui Mădălin Ionescu a dezvăluit că sarcinile cotidiene au devenit copleșitoare, iar lipsa odihnei a dus-o aproape de epuizare. În ciuda aparențelor, viața ei nu este una de lux și răsfăț continuu. Ea și-a exprimat îngrijorarea față de sănătatea sa, remarcând simptomele de epuizare și amețeală care îi afectează capacitatea de a-și îndeplini sarcinile zilnice.

În timp ce se pregătea să plece spre televiziune pentru a-și îndeplini angajamentele profesionale, Cristina a recunoscut că plângea pentru a elibera presiunea și oboseala acumulate. Totuși, a precizat că se va ține în continuare de treabă și va respecta angajamentele, însă a promis că își va acorda timp pentru odihnă și pentru a se recupera. Prezentatoarea a recunoscut că gestionarea somnului este crucială pentru starea ei de sănătate generală și că, în ciuda provocărilor, își propune să meargă înainte.

Citește și:

Cristina Șișcanu a ajuns pe mâna medicilor. Cu ce problemă de sănătate se confruntă vedeta: „Mă îngrijorează”

Cristina Șișcanu a izbucnit din nou în lacrimi pe internet

În plus, a subliniat că responsabilitățile de mamă adaugă un strat suplimentar de stres și oboseală, deoarece trebuie să se ocupe și de nevoile emoționale ale copiilor săi. Îngrijorarea pentru sănătatea fiului soțului ei, Filip Ionescu, și alte provocări cotidiene îi consumă resursele și o epuizează.

Nu este prima dată când prezentatoarea izbucnește în lacrimi pe internet. Deși primește în mod frecvent comentarii negative pe rețelele de socializare personale, de cele mai multe ori le ignoră. Cu toate acestea, un comentariu răutăcios lăsat de o urmăritoare a afectat-o profund pe Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu a fost copleșită de lacrimi după ce a citit mesajul aspru transmis de către o femeie.

Ce o deranjează cel mai mult pe soția lui Mădălin Ionescu

În timp ce naviga pe profilul ei de social media, vedeta a dat peste un comentariu negativ referitor la fiul ei vitreg, Filip, care se confruntă cu probleme de sănătate. Comentariile urâte nu sunt ceva nou pentru ea și pentru soțul ei, însă de fiecare dată când se fac referiri la fiul lor, acestea o afectează profund.

Un clip în care fiica ei, Petra, apărea alături de Filip, a stârnit un comentariu care a declanșat o reacție emoțională puternică din partea Cristinei. O urmăritoare a susținut că cei doi copii nu seamănă deloc, iar un alt utilizator a subliniat diferențele, menționând că Petra este normală, în timp ce Filip se confruntă cu dizabilități și ar trebui să fie lăsat în lumea lui.

Într-un videoclip postat pe Facebook, soția prezentatorului și-a exprimat tristețea și dezamăgirea în momentul în care a citit comentariul respectiv. Ea a subliniat că nu poate înțelege mentalitatea celor care emit astfel de judecăți în ziua de azi și a criticat gândirea discriminatorie care marginalizează persoanele cu dizabilități. În final, femeia a punctat că lumea băiatului este și lumea lor și a respins ideea că cei doi copii ar trebui să fie despărțiți.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS22 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS1 day ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani