Connect with us

NEWS

Cum a fost Adriana Iliescu părăsită de soț. Dramele celei mai bătrâne mame din România

Published

on

Adriana Iliescu, în vârstă de 84 de ani, este cunoscută în România ca fiind cea mai bătrână mamă din țară. În anul 2005, la vârsta de 67 de ani, a adus pe lume o fetiță numită Eliza. Această poveste a captat atenția publicului și a făcut-o celebră încă de la nașterea copilului său. A intrat în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână femeie din lume care a născut un copil. Puțini știu, însă, ce viață plină de încercări a avut aceasta.

Adriana Iliescu a fost o femeie frumoasă și atrăgătoare în tinerețe, cu o prezență care atrăgea privirile tuturor celor din jurul ei. Cu părul său negru și ochii strălucitori, avea un aer de mister și eleganță. Zâmbetul cald și vocea plină de tandrețe o făceau să fie iubită și admirată de toți cei din jurul ei. Cu toate acestea, viața ei a fost marcată de o dramă profundă, care a lăsat urme adânci în sufletul ei.

Dramele Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România

În tinerețe, femeia s-a căsătorit la o vârstă fragedă și a rămas însărcinată. Era fericită și plină de speranță că va deveni mamă și că va avea o familie fericită. Bucuria ei, însă, a fost spulberată atunci când medicii i-au spus că sarcina ar putea avea complicații grave și că ar putea naște un copil cu malformații. Această veste a fost devastatoare pentru ea, motiv pentru care a ales să divorțeze. A fost părăsită de soț fiindcă, fiind copleșită de ceea ce i s-a întâmplat, dar și de faptul că muncea mult, a uitat de responsabilitățile de femeie căsătorită.

În plus, atât ea, cât și familia sa, au suferit de TBC, o boală care era greu de tratat în acea perioadă. Această boală a fost o amenințare constantă pentru ea și a făcut multe victime în rândul intelectualilor români. Chiar dacă a trăit o teamă constantă, femeia a avut norocul să primească tratament cu penicilină și s-a vindecat. S-a simțit o norocoasă, mai ales că cel mai mare vis al ei era să fie mamă, iar în acel moment a primit această șansă.

A devenit mamă la vârsta de 67 de ani

După aceste experiențe dificile, Adriana Iliescu s-a concentrat pe cariera sa în domeniul literaturii române. A devenit profesoară universitară și a publicat mai multe povești pentru copii. Cu toate că nu și-a refăcut viața personală și a rămas singură, femeia nu a renunțat la visul de a avea propriul copil.

În anul 1995, a primit un tratament hormonal pentru a preveni menopauza și a rămâne fertilă. Apoi, în 2004, a făcut fertilizare in vitro cu ajutorul unui donator anonim. A rămas însărcinată cu tripleți, dar unul dintre embrioni nu a supraviețuit. Cu toate acestea, cele două fetițe au continuat să se dezvolte, iar Eliza a fost singurul copil care a supraviețuit.

La vârsta de 67 de ani, Adriana Iliescu a devenit mamă, dedicându-și tot timpul creșterii și educării fiicei sale. Eliza a devenit sprijinul și bucuria ei, moștenind atât inteligența, cât și frumusețea mamei sale. Femeia este o mamă devotată și iubitoare, făcând tot posibilul să îi ofere fiicei sale o viață împlinită și fericită.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS2 hours ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS4 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS5 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS5 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS6 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS7 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS9 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS12 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS14 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS19 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS20 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS21 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS22 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS23 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS24 hours ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”