Connect with us

NEWS

Cum se împacă Adela Popescu și Radu Vâlcan după o ceartă: ”Avem perioade foarte complicate”

Published

on

Adela Popescu și Radu Vâlcan-certuri

Cum se împacă Adela Popescu și Radu Vâlcan după o ceartă: ”Avem perioade foarte complicate”, a mărturisit de curând Adela Popescu despre căsnicia sa cu prezentatorul emisiunii ”Insula Iubirii”. Ce se întâmplă în mariajul lor și cine face primul pas înspre aplanarea conflictelor?

Cât de bine se înțeleg Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cum se împacă după o altercație

De 14 ani, Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă și par de nedespărțit. Asta în condițiile în care au împreună și trei copii. Cei doi sunt părinții a trei băieți, de care sunt foarte mândri: Alexandru, în vârstă de șase ani, Andrei, în vârstă de patru ani și Adrian, care are doi ani, este mezinul familiei.

Adela Popescu, Radu Vâlcan și copiii lor

Adela Popescu, Radu Vâlcan și copiii lor

Așadar, am putea spune că peste câțiva ani Adela Popescu va fi ”soacra cu trei nurori”, așa cum este intitulată una dintre poveștile marelui scriitor, Ion Creangă. De când s-a cuplat cu Radu Vâlcan, Adela Popescu a declarat în numeroasele sale apariții TV că întreaga viață i-a fost dată peste cap. Prezentatorul, de altfel, ar fi fost primul care a pus ochii pe îndrăgita actriță și fostă prezentatoare a emisiunii ”Vorbește Lumea”, de pe Protv.

Adela Popescu, greu cucerită de Radu Vâlcan

Chiar dacă Radu Vâlcan îi făcea curte, Adelei Popescu îi era mai dificil să se lase cucerită, fiindcă știa că acesta a avut diferite idile, iar cu unele a ținut primele pagini ale ziarelor tabloide de odinioară. Nu era încântată de aventurile lui și i se părea nepotrivit ca ea să se cupleze cu el. I se părea că ea, la rândul său, va fi o nouă cucerire și nimic mai mult.

Observând că Radu Vâlcan nu se dădea bătut, Adela Popescu s-a gândit să-i dea o șansă prin a-l supune la câteva provocări. Fără ca el să-și dea seama. Unul dintre teste a presupus să-i impună să păstreze secretă povestea de dragoste pe care au început-o în cele din urmă. Radu Vâlcan nu s-a împotrivit, astfel că multă vreme ei s-au bucurat de sentimentele lor departe de ochii curioșilor.

Totuși, cum s-au cunoscut Adela Popescu și Radu Vâlcan? Se întâmpla în 2010, pe platourile de filmare, când ambii erau doar actori, nu și prezentatori TV. În plus, deși s-a lăsat greu cucerită, Adela Popescu i-a mărturisit soțului mai târziu că pentru ea a fost dragoste la prima vedere clipa când el i-a propus să fie împreună.

Radu Vâlcan a spus că și pentru el a fost dragoste la prima vedere, de aceea a și continuat povestea de dragoste, după cuceririle pe care le-a făcut. Anii trec, iar după 13 ani de când și-au promis iubire eternă, Adela Popescu spune că sentimentele pentru actor sunt și mai profunde decât la început.

Datorită iubirii pe care i-o poartă lui Radu Vâlcan, Adela Popescu îl acceptă pe acesta cu bune și cu rele și își dorește ca mariajul lor să fie ocolit de episodul unui divorț. Recunoaște că nu este tot timpul lapte și miere între ea și partener, dar mereu se străduiesc să-și rezolve neînțelegerile prin comunicare.

Adela Popescu nu mai este orgolioasă în relație

La început, Adelei Popescu îi era greu să lase de la ea, dar cu timpul, de când a devenit mamă, a renunțat la acest orgoliu.  Actrița a declarat pentru Antena Stars că se simte foarte legată de Radu Vâlcan și a mai mărturisit că de la an la an ambii încearcă să-și schimbe modalitatea prin care își rezolvă conflictele.

Vedeta  a mai dezvăluit și că a avut momente când s-a gândit că trebuia să procedeze altfel într-o anumită situație, că s-a învinovățit că a deschis un anumit subiect atunci când nu ar fi trebuit să o facă.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS53 mins ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS2 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS4 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS6 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS9 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS11 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS19 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS20 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS21 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS22 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS24 hours ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”