Connect with us

NEWS

Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel Balaciu

Published

on

Dana Roba și Daniel Balaciu

Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel Balaciu la telefon, după ce anul trecut, în iunie, a lovit-o de mai multe ori cu ciocanul în cap și a lăsat-o într-o baltă de sânge.

De ce a contactat-o Daniel Balaciu pe Dana Roba din închisoare

În curând, se vor împlini 12 luni de când Dana Roba a trăit coșmarul vieții sale. Chiar în timp ce dormea, Daniel Balaciu, care în iunie 2023 îi era încă partener, s-a năpustit asupra ei cu un ciocan și a lovit-o de mai multe ori în cap.

În timp ce făcea acest gest macabru, Daniel Balaciu îi spunea Danei Roba că vrea să o omoare, așa cum chiar make-up artista a relatat. Mulți se miră că aceasta mai este încă în viață, dar vedeta a explicat că în timpul loviturilor i s-a arătat o lumină și o voce i-a spus că nu va simți niciun pic de durere și că va supraviețui.

După ce a bătut-o brutal, Daniel Balaciu a lăsat-o pe Dana Roba într-o baltă de sânge, a luat fetițele lor, care au văzut totul, și le-a dus la bunici. Ulterior, a realizat că a făcut o faptă din care se va alege cu închisoare, iar un prieten l-a sfătuit să se predea oamenilor legii, căci va primi o pedeapsă mai mică, conform celor relatate de Dana Roba.

Daniel Balaciu a sunt la ambulanță și și-a recunoscut grozăvia. Medicii sosiți la fața locului au rămas fără cuvinte și au transportat-o de urgență pe Dana Roba la spital. Nu i-au dat șanse de a mai trăi, chiar dacă au operat-o. Vedeta a intrat și în comă un interval, dar s-a trezit miraculos din aceasta.

Recuperarea nu a fost ușoară, căci Dana Roba a rămas cu semne după loviturile primite. Încă se recuperează, de altfel, și între timp își îndeplinește foarte bine și rolul de make-up artist, uimind o țară întreagă prin puterea pe care o are.

Dana Roba a rămas cu semne după bătaia primită de la Daniel Balaciu

Dana Roba a rămas cu semne după bătaia primită de la Daniel Balaciu

Dana Roba are nevoie de o semnătură din partea lui Daniel Balaciu

Dana Roba spune că este foarte dificilă situația în care se află, dar nu are cum să-l împiedice pe Daniel Balaciu să o contacteze din închisoare, deoarece la mijloc este vorba despre cele două fetiție pe care le au împreună.

Dana Roba le-a promis celor mici că le va duce la Disneyland în următoarele luni, dar pentru a le îndeplini dorința are nevoie de semnătura tatălui, adică de cea a lui Daniel Balaciu. Bărbatul a auzit de intenția Danei Roba și-a contactat mama, iar aceasta la rândul ei a apelat-o pe fosta noră și le-a făcut legătura celor doi.

”M-au sunat de pe telefonul socrului meu și vorbeam pe difuzor, cam așa se vorbește cu el. Mi-a spus că nu vrea să îmi dea nici o semnătură pentru pașapoartele fetițelor și nu o va face niciodată pentru că vreau să mă folosesc de semnătura lui”, a mărturisit Dana Roba pentru Spynews.

Nu este prima dată când soțul agresor o contactează pe Dana Roba, tot prin intermediul mamei lui. De exemplu, înainte de Paști le-a spus fetițelor la telefon că atunci când va ieși din închisoare le va scoate afară din apartament pe toate și că mama lor este o femeie de moravuri ușoare. Totodată, le-a precizat că mama lor l-a băgat la închisoare și că nu o va ierta niciodată pentru asta.

Dana Roba se teme pentru ea și fetițele sale, iar pentru că a observat că micuțele au rămas cu traume după ce au asistat la momentul când era agresată fizic de către Daniel Balaciu, a hotărât să le ducă la terapie, la psiholog. Dana Roaba vrea ca fostul soț să fie decăzut din drepturile părintești și este convinsă că va primi prin acest demers o pedeapsă dureroasă.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS2 hours ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS4 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS5 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS5 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS6 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS7 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS9 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS12 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS13 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS19 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS20 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS21 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS22 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS23 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS24 hours ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”