Connect with us

NEWS

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”

Published

on

Dana Roba (2)

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”. Make-up artistul, care a trecut printr-o experiență traumatizantă anul trecut, când a fost aproape ucisă de fostul său soț, se confruntă acum cu o nouă provocare. Familia lui Daniel Balaciu încearcă să obțină dreptul de a petrece timp cu cele două fetițe, iar situația a ajuns în instanță. Fosta soacră a femeii a deschis un proces pentru a obține dreptul de a-și vedea nepoatele.

Dana Roba a ajuns din nou în fața judecătorilor, dar de data aceasta nu pentru procesul împotriva fostului soț care a atacat-o brutal, ci împotriva fostei sale soacre. Aceasta dorește ca nepoatele sale să petreacă timp la ea acasă, cerând instanței să îi permită vizite regulate.

Dana Roba are probleme cu fosta soacră: Vrea să îi ia fetele

Mama lui Daniel Balaciu a cerut judecătorilor să îi permită ca nepoatele sale să petreacă patru săptămâni din vacanța de vară la ea și două weekenduri pe lună. Dana Roba, însă, se opune vehement acestei idei, afirmând că fetele nu doresc să meargă la bunica lor și că nu au ce căuta acolo. Ea consideră că dacă mama este bine, și fetele sunt bine, nu invers. De asemenea, make-up artista a propus ca fosta soacră să vină să le viziteze pe fete în apartamentul în care locuiesc, dar fără telefon și în prezența ei, pentru a preveni orice contact cu tatăl lor aflat în închisoare.

Dana Roba susține că fosta soacră ar încerca să le întoarcă pe fete împotriva sa și să le oblige să vorbească cu tatăl lor la telefon, lucru pe care fetele nu și-l doresc. Ea a explicat că, chiar dacă fosta soacră ar câștiga procesul și ar avea dreptul să le ia pe fete la ea acasă, acestea nu vor merge dacă nu doresc, iar executorul judecătoresc nu le poate lua cu forța dacă ele refuză, conform SpyNews.ro.

Dana Roba (2)

Daniel Balaciu, condamnat la șapte ani de închisoare

Make-up artista a subliniat că fosta soacră ar putea încerca să le ducă pe fete la închisoare pentru a-și vedea tatăl, lucru pe care Dana Roba nu îl poate accepta. Ea își educă fetele astfel încât să înțeleagă de ce nu ar trebui să meargă la bunica lor. Deși ar fi dorit să le aducă pe fete în proces pentru a da declarații, acest lucru nu este posibil. Dana Roba este hotărâtă să își protejeze fetele de orice traumă suplimentară și să le ofere o viață normală, departe de influențele negative ale fostei soacre.

Reamintim că Daniel Balaciu a fost condamnat la 7 ani de închisoare și, în plus, trebuie să plătească daune uriașe. Mai mult, nu are voie să se apropie de Dana Roba după ce va fi eliberat din închisoare.

Între timp, femeia continuă să lupte pentru binele fiicelor sale și să le ofere o viață normală, departe de traumele trecutului. Ea se concentrează pe activități pozitive pentru fete, cum ar fi mersul la piscină, orele de engleză și întâlnirile cu psihologul.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS30 mins ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS2 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS4 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS6 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS9 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS11 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS18 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS20 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS21 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS22 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS24 hours ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”