Connect with us

NEWS

De ce a acceptat Loredana Groza să pozeze în revistele pentru bărbați

Published

on

De ce a acceptat Loredana Groza să pozeze în revistele

În luna noiembrie a anului 2000, românii făceau coadă pentru a achiziționa exemplarele revistei Playboy, pe a cărei copertă strălucea Loredana Groza. La acea vreme, artista a  fost aspru judecată pentru apariția sa în paginile revistei destinate adulților, iar acum a dezvăluit motivele care au stat la baza deciziei sale de a accepta ședința foto.

Cu toate că a primit o sumă uriașă de 13.000 de euro pentru a renunța la haine și a poza pentru celebrul magazin destinat bărbaților, ea a mărturisit că banii nu au fost factorul determinant în acceptarea ofertei. Recent, într-un podcast, vedeta a vorbit deschis despre acest subiect și a dezvăluit ce a stat în spatele deciziei sale.

De ce a fost de acord Loredana Groza să pozeze goală

Motivul care a determinat-o pe Loredana Groza să accepte provocarea de a poza în Playboy a fost dorința de a demonta unul dintre miturile răspândite în societatea românească de la acea vreme. Deși i-a fost greu, artista a vrut să demonstreze că dacă ai născut și ai trecut de vârsta de 30 de ani, nu ești bătrână.

Cântăreața a mai apărut într-o ipostază provocatoare și în filmul „A doua cădere a Constantinopolului” la începutul anilor ’90, când și-a arătat sânii. Cu toate acestea, a surprins din nou atunci când a apărut fără haine în paginile revistei Playboy.

Mai exact, cântăreața a dorit să demonstreze că o femeie își poate exprima senzualitatea și frumusețea, chiar și după ce a devenit mamă. A fost o încercare de a contrazice stereotipurile și prejudecățile societății românești.

 De ce a acceptat Loredana Groza să pozeze în revistele

Cum se menține artista

Artista acordă o mare importanță aspectului său fizic și, la vârsta de 53 de ani, arată incredibil de bine. Artista investește timp și efort pentru a-și menține sănătatea cât mai bună și silueta impecabilă. Frecventează des sala de fitness, are o dietă echilibrată și pare că stă departe de energiile negative.

Deși vedeta a fost mereu discretă în ceea ce privește eventualele tratamente estetice la care ar fi apelat, există speculații conform cărora Loredana ar fi vizitat adesea cabinetul unui medic estetician pentru a-și menține chipul și trupul într-o formă impecabilă. Cu toate acestea, cântăreața a declarat că secretul frumuseții nu constă în operații estetice. Ea subliniază faptul că nimeni nu se naște perfect și că frumusețea autentică nu poate fi obținută doar prin intervenții chirurgicale.

În schimb, în ultima perioadă, Loredana Groza a început să acorde o importanță din ce în ce mai mare laturii sale spirituale. Ea recunoaște că frumusețea adevărată nu se limitează doar la aspectul fizic, ci implică și o dezvoltare interioară. Într-un interviu televizat, artista a mărturisit că meditează în fiecare zi și că mulțumește pentru darurile pe care le primește și pentru oamenii importanți din viața sa.

Advertisement
Click to comment
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS20 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS21 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS22 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS23 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS24 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani