Connect with us

NEWS

De ce Gabriela Cristea nu vrea să le lase avere fetițelor sale: „Să-și muncească propriii bani, nu să-i moștenească”

Published

on

Gabriela Cristea este una dintre cele mai bine plătite prezentatoare TV, însă vedeta nu vrea să le lase fetițelor sale nicio moștenire. Recent, soția lui Tavi Clonda a vorbit despre modul în care își gestionează banii, dar și despre valorile sale financiare.

Femeia spune că nu se încadrează în tiparul clasic al persoanelor care strâng bani pentru zile negre, ci preferă să trăiască în prezent și să se bucure de viață, chiar și prin împrumuturi bancare atunci când își dorește ceva.

Deși a pornit de jos în viață, fără sprijin financiar din partea părinților, Gabriela Cristea își dorește ca fiicele ei să învețe să-și câștige singure banii și să-și asume responsabilitatea financiară. Ea consideră că este important ca cele mici să învețe de la o vârstă fragedă valoarea muncii și să înțeleagă că banii nu trebuie să fie un scop în sine, ci un mijloc de a-și întreține familia și de a-și crea amintiri frumoase alături de cei dragi.

Cum își cheltuiește Gabriela Cristea banii

Deși are un salariu consistent, vedeta nu cade în capcana luxului și a extravaganței. Preferă să păstreze un echilibru și să caute cele mai bune oferte atunci când vine vorba de achiziționarea unor lucruri dorite de familie. Nu cumpără niciodată lucruri foarte scumpe și nu se lasă pradă tentațiilor de a cumpăra lucruri frivole. Pentru ea, cea mai importantă investiție este în familia sa și în confortul acesteia.

În trecut, moderatoarea de la Antena Stars a avut o perioadă în care era obsedată de genți și tot felul de lucruri scumpe, dar a realizat că acestea nu aduc fericirea pe termen lung. Ea a înțeles că satisfacția adevărată vine din crearea de amintiri și din atenția acordată celor dragi. Astfel, ea și apropiații acesteia își spun des dorințele pe care le au și încearcă să se surprindă unii pe alții cu atenții și cadouri.

Gabriela Cristea mai subliniat că este important ca oamenii să se bucure de banii pe care îi câștigă muncind din greu, nu să îi pună la saltea. Despre banii nemunciți, vedeta consideră că aceștia se vor cheltui rapid, de aceea este important, totuși, ca oamenii să fie atenți la cheltuielile pe care le fac și să folosească banii în mod responsabil.

Vedeta nu le va lăsa fetelor moșteniri

Este interesant că vedeta nu vrea să le lase fetelor moșteniri. Copiii trebuie să își muncească proprii bani, nu să primească totul de la părinți, spune soția lui Tavi Clonda. Influenceraînțelege că banii sunt făcuți să circule și să ne bucure, însă amintirile și relațiile cu cei dragi sunt mult mai importante decât banii strânși pentru zile negre.

Cât despre economiile și investițiile, prezentatoarea este de părere că un fond de economii este esențial pentru a fi pregătit pentru situații neprevăzute. Totuși, nu este de părere că oamenii ar trebui să trăiască în frică și să strângă bani în exces.

De asemenea, Gabriela Cristea este conștientă de importanța educației financiare și încearcă să împărtășească aceste cunoștințe cu fiicele sale. Le învață despre economisire, investiții și gestionarea cheltuielilor, pentru a le pregăti pentru viața de adult. Crede că educația financiară este esențială pentru a avea o viață financiară sănătoasă și pentru a evita problemele legate de datorii și cheltuieli excesive.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL24 hours ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani