Connect with us

NEWS

De ce nu mai vrea Margareta Pâslaru să apară la TV, după 66 de ani de carieră

Published

on

Margareta Pâslaru

Margareta Pâslaru, o figură emblematică a culturii românești, a fost mai puțin prezentă în lumina reflectoarelor în ultimul timp, dar asta nu înseamnă că s-a retras din viața artistică. Margareta Pâslaru, o figură emblematică a culturii românești, a fost mai puțin prezentă în lumina reflectoarelor în ultimul timp, dar asta nu înseamnă că s-a retras din viața artistică. Cu o carieră impresionantă de 66 de ani, în care și-a lăsat amprenta ca actriță, cântăreață, compozitoare, realizatoare TV și radio, femeia și-a surprins recent fanii cu planurile mărețe pe care le are.

La vârsta de 80 de ani, Margareta Pâslaru rămâne o prezență fermecătoare, atât din punct de vedere fizic, cât și spiritual. Își continuă munca cu pasiune și determinare, gândind mereu la viitor și la proiectele ce urmează să le pună în aplicare. Anul 2024 reprezintă pentru ea un an de tranziție, în care creează texte și muzică pentru viitorul an, 2025. Cu toate acestea, nu uită nici de tinerii talente din diverse domenii artistice, acordând un Premiu Anual pentru Originalitate, încurajând și promovând creativitatea și inovația.

De ce s-a retras Margareta Pâslaru din lumina reflectoarelor

Oamenii au observat că vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor și nu a mai apărut în emisiuni TV. Deși a primit o mulțime de invitații, inclusiv la podcast-uri, artista a refuzat aceste apariții. Motivul este simplu: preferă să-și concentreze energia și imaginația în prezent, lucrând la proiecte noi, în loc să vorbească numai despre trecutul ei. Refuzul de a repeta succesele trecute și dorința de a evolua la un alt nivel sunt principiile care o ghidează în continuare.

Margareta Pâslaru

În ciuda deciziei de a sta departe de camerele de filmat, Margareta Pâslaru le mulțumește celor care au invitat-o și și-a cerut scuze pentru neacceptarea acestor invitații. Cu toate acestea, ea este convinsă că modul în care trăim prezentul va defini trecutul pentru alții, iar ea preferă să planteze semințele creativității și inovației în prezent, pentru a contribui la evoluția artei și culturii în viitor.

Citește și:

Cum a murit, de fapt, Anda Călugăreanu. Care a fost ultima dorință a actriței

La vârsta de 80 de ani, artista continuă să își surprindă și să își încânte fanii cu proiecte inovatoare. Aceasta a reușit să îmbine pasiunea pentru muzică cu implicarea în cauze umanitare, aducând astfel un suflu nou în industria muzicală.

Planuri mărețe pentru viitor

Albumul “Cu haina pe umeri – Idei” și “Vibrații sufletești” au fost doar două dintre proiectele muzicale care au avut un impact semnificativ, fiind dedicate unor cauze nobile precum Banca de Alimente Crucea Roșie și Ambulanța pentru Monumente. Prin intermediul muzicii sale, ea a reușit să aducă lumina și speranța în viețile celor aflați în nevoie, demonstrând că arta poate fi un instrument puternic de schimbare și ajutor pentru comunitate, conform Viva.ro.

Piesa “Acum, respiră!” este un exemplu elocvent al implicării artistei în problemele actuale, cum ar fi protejarea mediului înconjurător. Mesajul profund al piesei îndeamnă la responsabilitate și acțiune, subliniind importanța protejării planetei pentru generațiile viitoare.

În ceea ce privește opinia sa despre tinerii artiști din ziua de astăzi, Margareta Pâslaru îi admiră pentru talentul și pasiunea lor, văzându-i ca pe o nouă generație plină de potențial și creativitate. Colaborările sale cu diverși compozitori și orchestratori de renume demonstrează deschiderea și dorința sa de a se reinventa constant, de a explora noi direcții și de a evolua în mod continuu în cadrul industriei muzicale.

Cu fiecare nou proiect și fiecare nouă melodie, Margareta Pâslaru reușește să transmită emoție, sensibilitate și profunzime, captivând publicul și lăsând o amprentă puternică în istoria muzicii românești. Ea continuă să fie o sursă de inspirație pentru artiștii de toate vârstele.

Advertisement
iulia vantur
NEWS21 hours ago

Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat vedetei

Gabriela-Cristea-Tavi-Clonda
NEWS1 day ago

De la ce pornesc certurile dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Prezentatoarea a spus clar: „Am putea să ne despărțim”

Jojo si Liviu Vârciu
NEWS1 day ago

Povestea de iubire dintre Liviu Vârciu și Jojo. Cântărețul a fost înșelat de actriță: „Nu am putut trece peste asta”

Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS2 days ago

Dana Roba, contactată din închisoare de fostul soț care a mutilat-o. Ce i-a spus Daniel Balaciu

CRBL
NEWS2 days ago

CRBL, surprins cu noua iubită după divorțul de Elena Viscu. Artistul, cucerit de o tânără de 23 de ani

alina sorescu
NEWS2 days ago

Cum își menține silueta Alina Sorescu. Artista arată tot mai bine după despărțirea de Alexandru Ciucu

cristina siscanu
NEWS2 days ago

Cristina Șișcanu, criticată aspru după ce s-a afișat într-o ipostază fierbinte: ”Nu îți e rușine să stai așa?”

paula seling
NEWS2 days ago

Cum reușește Paula Seling să aibă un păr lung și strălucitor. Trucul la care apelează artista

Simona Halep-iubit
NEWS3 days ago

Cine este presupusul iubit al Simonei Halep în vârstă de 57 de ani. Bărbatul deține o avere colosală

Lidia Buble si iubitul Horațiu Nicolau
NEWS3 days ago

Lidia Buble, răsfățată de iubitul ei milionar, Horațiu Nicolau. Care este cel mai prețios cadou pe care i l-a făcut

Andreea Liptak protv
NEWS3 days ago

Care este viața Andreei Liptak, de când nu mai prezintă Știrile Protv. Cum a devenit milionară

Anamaria Prodan și Reghe
NEWS3 days ago

Marea împăcare între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Cei doi au îngropat securea războiului

Andreea Tonciu a mers la vrăjitoare
NEWS3 days ago

Andreea Tonciu și-a cheltuit banii câștigați din TV pe vrăjitoare. Ce voia să afle

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr-fiu
NEWS3 days ago

Imagine rară cu fiul lui Ștefan Bănică Jr. și al Laviniei Pîrva. Cel mic a împlinit 5 ani

Iulia Vântur și Salman Khan (2)
NEWS3 days ago

Ce a putut să spună mama lui Salman Khan despre Iulia Vântur. Acum totul e clar

Florin Piersic
NEWS3 days ago

Florin Piersic, mesaj de ultimă oră de pe patul de spital. Ce a transmis marele actor