Connect with us

NEWS

De ce nu mai vrea Margareta Pâslaru să apară la TV, după 66 de ani de carieră

Published

on

Margareta Pâslaru

Margareta Pâslaru, o figură emblematică a culturii românești, a fost mai puțin prezentă în lumina reflectoarelor în ultimul timp, dar asta nu înseamnă că s-a retras din viața artistică. Margareta Pâslaru, o figură emblematică a culturii românești, a fost mai puțin prezentă în lumina reflectoarelor în ultimul timp, dar asta nu înseamnă că s-a retras din viața artistică. Cu o carieră impresionantă de 66 de ani, în care și-a lăsat amprenta ca actriță, cântăreață, compozitoare, realizatoare TV și radio, femeia și-a surprins recent fanii cu planurile mărețe pe care le are.

La vârsta de 80 de ani, Margareta Pâslaru rămâne o prezență fermecătoare, atât din punct de vedere fizic, cât și spiritual. Își continuă munca cu pasiune și determinare, gândind mereu la viitor și la proiectele ce urmează să le pună în aplicare. Anul 2024 reprezintă pentru ea un an de tranziție, în care creează texte și muzică pentru viitorul an, 2025. Cu toate acestea, nu uită nici de tinerii talente din diverse domenii artistice, acordând un Premiu Anual pentru Originalitate, încurajând și promovând creativitatea și inovația.

De ce s-a retras Margareta Pâslaru din lumina reflectoarelor

Oamenii au observat că vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor și nu a mai apărut în emisiuni TV. Deși a primit o mulțime de invitații, inclusiv la podcast-uri, artista a refuzat aceste apariții. Motivul este simplu: preferă să-și concentreze energia și imaginația în prezent, lucrând la proiecte noi, în loc să vorbească numai despre trecutul ei. Refuzul de a repeta succesele trecute și dorința de a evolua la un alt nivel sunt principiile care o ghidează în continuare.

Margareta Pâslaru

În ciuda deciziei de a sta departe de camerele de filmat, Margareta Pâslaru le mulțumește celor care au invitat-o și și-a cerut scuze pentru neacceptarea acestor invitații. Cu toate acestea, ea este convinsă că modul în care trăim prezentul va defini trecutul pentru alții, iar ea preferă să planteze semințele creativității și inovației în prezent, pentru a contribui la evoluția artei și culturii în viitor.

Citește și:

Cum a murit, de fapt, Anda Călugăreanu. Care a fost ultima dorință a actriței

La vârsta de 80 de ani, artista continuă să își surprindă și să își încânte fanii cu proiecte inovatoare. Aceasta a reușit să îmbine pasiunea pentru muzică cu implicarea în cauze umanitare, aducând astfel un suflu nou în industria muzicală.

Planuri mărețe pentru viitor

Albumul “Cu haina pe umeri – Idei” și “Vibrații sufletești” au fost doar două dintre proiectele muzicale care au avut un impact semnificativ, fiind dedicate unor cauze nobile precum Banca de Alimente Crucea Roșie și Ambulanța pentru Monumente. Prin intermediul muzicii sale, ea a reușit să aducă lumina și speranța în viețile celor aflați în nevoie, demonstrând că arta poate fi un instrument puternic de schimbare și ajutor pentru comunitate, conform Viva.ro.

Piesa “Acum, respiră!” este un exemplu elocvent al implicării artistei în problemele actuale, cum ar fi protejarea mediului înconjurător. Mesajul profund al piesei îndeamnă la responsabilitate și acțiune, subliniind importanța protejării planetei pentru generațiile viitoare.

În ceea ce privește opinia sa despre tinerii artiști din ziua de astăzi, Margareta Pâslaru îi admiră pentru talentul și pasiunea lor, văzându-i ca pe o nouă generație plină de potențial și creativitate. Colaborările sale cu diverși compozitori și orchestratori de renume demonstrează deschiderea și dorința sa de a se reinventa constant, de a explora noi direcții și de a evolua în mod continuu în cadrul industriei muzicale.

Cu fiecare nou proiect și fiecare nouă melodie, Margareta Pâslaru reușește să transmită emoție, sensibilitate și profunzime, captivând publicul și lăsând o amprentă puternică în istoria muzicii românești. Ea continuă să fie o sursă de inspirație pentru artiștii de toate vârstele.

Advertisement
Cabral si Andreea Ibacka
NEWS2 hours ago

Cabral, dezvăluirea care a pus internauții pe jar: „Am venit acasă și am găsit-o pe nevasta mea cu doi bărbați”

Maria Constantin si Marcel Toader (2)
NEWS4 hours ago

Calvarul prin care a trecut Maria Constantin în căsnicia cu Marcel Toader. Ce a descoperit artista după ce s-a măritat cu el: „M-a mințit mult”

Florin Piersic
NEWS5 hours ago

Florin Piersic se pregătește să revină pe scenă. Medicii au făcut marele anunț despre starea de sănătate a marelui actor

Cristina Cioran și Alex Dobrescu (2)
NEWS5 hours ago

Cristina Cioran, prima reacție după ce Alex Dobrescu a anunțat că este însărcinată: „Pentru mine nu mai există”

Radu Mazăre (2)
NEWS6 hours ago

Averea lui Radu Mazăre. Ce afaceri i-au umplut conturile fostului primar din Constanța

Irinel Columbeanu (2)
NEWS7 hours ago

Irinel Columbeanu a dezvăluit discuția avută cu Monica Gabor. Fostul milionar a fost surprins de cuvintele fostei sale soții

Nicoleta Luciu si Zsolt
NEWS9 hours ago

Soțul Nicoletei Luciu a rupt tăcerea. Ce spune Zsolt Csergo despre divorț: „Viața nu este mai liniștită…”

Tavi Clonda
NEWS12 hours ago

Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Gabriela Cristea a fost șocată: „Ce ți-ai făcut?”

Roxana Mihalache și Radu Mazăre
NEWS14 hours ago

Cine este și cu ce se ocupă Roxana Mihalache, soția lui Radu Mazăre. Femeia este însărcinată în patru luni

valentina pelinel
NEWS19 hours ago

Valentina Pelinel dă cărțile pe față! Cum se înțelege cu Mihaela Borcea, fosta și prima soție a lui Cristi Borcea

Florin Salam și Fănica-mormant
NEWS20 hours ago

Imagini sfâșietoare de la mormântul Fănicăi, prima soție a lui Florin Salam. Sunt 15 ani de la decesul ei

laura cosoi
NEWS21 hours ago

Anunțul Laurei Cosoi după 9 ani de căsătorie cu Cosmin Curticăpean. Actrița va naște în curând al patrulea copil

nicoleta luciu
NEWS22 hours ago

Cum arată și cu ce se mai ocupă Nicoleta Luciu, după ce a dispărut din spațiul public

Mioara Velicu
NEWS23 hours ago

Mioara Velicu încă primește semne de la soțul decedat în urmă cu 11 ani. Cum îi răspunde artista

Diana Enache și Iuliana Marciuc-relatie
NEWS1 day ago

Cum se înțelege fiica lui Adrian Enache cu Iuliana Marciuc, partenera tatălui său: ”Realitatea a fost mult mai grea”

Bianca Drăgușanu și Ilinca Vandici (2)
NEWS1 day ago

Ilinca Vandici i-a atras atenția Biancăi Drăgușanu. Ce a deranjat-o pe prezentatoarea de la Kanal D: „Ține-le pentru tine”