Connect with us

Uncategorized

De ce nu vrea Ioana Tufaru să muncească. Din ce a ajuns să trăiască fiica Andei Călugăreanu

Published

on

Viața Ioanei Tufaru a fost marcată de numeroase provocări și dificultăți, care au avut un impact profund asupra ei. Încă de la o vârstă fragedă, a trebuit să facă față pierderii mamei sale, Anda Călugăreanu, care a avut loc în anul 1992. Moartea mamei a lăsat un gol imens în viața ei și a marcat-o pe termen lung.

Pe lângă aceasta, când era doar  un copil, a fost nevoită să se confrunte cu abuzurile tatălui său alcoolic. Această experiență traumatizantă a avut un impact semnificativ asupra dezvoltării sale și a influențat modul în care a gestionat dificultățile vieții. A fost o perioadă foarte grea pentru ea, în care a trebuit să învețe să fie puternică și să se descurce singură.

De ce nu poate munci Ioana Tufaru

La vârsta de 47 de ani, Ioana se confruntă în continuare cu o situație financiară precară. Nu are un loc de muncă stabil și locuiește în chirie, alături de soțul și fiul său. Mulți o critică pentru absența unui job stabil, dar femeia a explicat care este motivul pentru care nu se poate duce la muncă. Mai clar, Ioana Tufaru a explicat că se confruntă cu probleme serioase de sănătate, iar din acest motiv nu poate avea un job stabil.

Într-un interviu acordat emisiunii lui Mihai Ghiță, ea a dezvăluit că nu a reușit să obțină un loc de muncă stabil din cauza problemelor de sănătate. Deși a prestat servicii de curățenie, nu a putut încheia un contract de muncă din cauza limitărilor impuse de starea sa de sănătate.

Soțul acesteia, Ionuț, a reușit să se pensioneze pe caz de boală și lucrează în regim part-time la o firmă de pază, conform legislației în vigoare. Bărbatul aduce venituri suplimentare în familie și își dă silința să îi poată oferi copilului o viață mai bună. În același timp, ei mai primesc un ajutor social modest, dar și bani din drepturile de autor provenite de la Dan Tufaru și Andra Călugăreanu. Acestea sunt principalele surse de venit ale familiei.

Din ce trăiește fiica Andei Călugăreanu

Viața Ioanei Tufaru a fost marcată de multe provocări și greutăți, care au contribuit la omul care este astăzi. Cu sprijinul soțului și gestionând resursele disponibile, ea încearcă să facă față dificultăților vieții și să ofere un viitor mai bun pentru fiul său.

De-a lungul timpului, fiica Andei Călugăreanu a fost supusă numeroaselor acuzații și critici din partea celor din jur. Unii au susținut că primește ajutor de la stat, în timp ce alții au crezut că beneficiază de sprijin financiar din partea unor persoane influente. Adevărul este că în acest moment, drepturile de autor ale părinților săi, ajutorul social, alocația, dar și salariul soțului sunt sursele de venit din casa Ioanei Tufaru.

Ea a mai explicat că, deși nu a avut un contract de muncă, munca pe care a prestat-o a fost totuși muncă, chiar dacă nu a fost recunoscută oficial. Moștenitoarea lui Dan Tufaru a subliniat că nu a avut niciodată oportunitatea de a lucra cu un contract de muncă, dar asta nu înseamnă că nu a muncit și nu a contribuit la societate.

Advertisement
NEWS4 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS11 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS12 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS16 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS17 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS19 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS20 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS21 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS22 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS2 days ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante

Ianis și Elena Hagi
NEWS2 days ago

Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos o mulțime de bani din buzunar