Connect with us

Uncategorized

De ce nu vrea Ioana Tufaru să muncească. Din ce a ajuns să trăiască fiica Andei Călugăreanu

Published

on

Viața Ioanei Tufaru a fost marcată de numeroase provocări și dificultăți, care au avut un impact profund asupra ei. Încă de la o vârstă fragedă, a trebuit să facă față pierderii mamei sale, Anda Călugăreanu, care a avut loc în anul 1992. Moartea mamei a lăsat un gol imens în viața ei și a marcat-o pe termen lung.

Pe lângă aceasta, când era doar  un copil, a fost nevoită să se confrunte cu abuzurile tatălui său alcoolic. Această experiență traumatizantă a avut un impact semnificativ asupra dezvoltării sale și a influențat modul în care a gestionat dificultățile vieții. A fost o perioadă foarte grea pentru ea, în care a trebuit să învețe să fie puternică și să se descurce singură.

De ce nu poate munci Ioana Tufaru

La vârsta de 47 de ani, Ioana se confruntă în continuare cu o situație financiară precară. Nu are un loc de muncă stabil și locuiește în chirie, alături de soțul și fiul său. Mulți o critică pentru absența unui job stabil, dar femeia a explicat care este motivul pentru care nu se poate duce la muncă. Mai clar, Ioana Tufaru a explicat că se confruntă cu probleme serioase de sănătate, iar din acest motiv nu poate avea un job stabil.

Într-un interviu acordat emisiunii lui Mihai Ghiță, ea a dezvăluit că nu a reușit să obțină un loc de muncă stabil din cauza problemelor de sănătate. Deși a prestat servicii de curățenie, nu a putut încheia un contract de muncă din cauza limitărilor impuse de starea sa de sănătate.

Soțul acesteia, Ionuț, a reușit să se pensioneze pe caz de boală și lucrează în regim part-time la o firmă de pază, conform legislației în vigoare. Bărbatul aduce venituri suplimentare în familie și își dă silința să îi poată oferi copilului o viață mai bună. În același timp, ei mai primesc un ajutor social modest, dar și bani din drepturile de autor provenite de la Dan Tufaru și Andra Călugăreanu. Acestea sunt principalele surse de venit ale familiei.

Din ce trăiește fiica Andei Călugăreanu

Viața Ioanei Tufaru a fost marcată de multe provocări și greutăți, care au contribuit la omul care este astăzi. Cu sprijinul soțului și gestionând resursele disponibile, ea încearcă să facă față dificultăților vieții și să ofere un viitor mai bun pentru fiul său.

De-a lungul timpului, fiica Andei Călugăreanu a fost supusă numeroaselor acuzații și critici din partea celor din jur. Unii au susținut că primește ajutor de la stat, în timp ce alții au crezut că beneficiază de sprijin financiar din partea unor persoane influente. Adevărul este că în acest moment, drepturile de autor ale părinților săi, ajutorul social, alocația, dar și salariul soțului sunt sursele de venit din casa Ioanei Tufaru.

Ea a mai explicat că, deși nu a avut un contract de muncă, munca pe care a prestat-o a fost totuși muncă, chiar dacă nu a fost recunoscută oficial. Moștenitoarea lui Dan Tufaru a subliniat că nu a avut niciodată oportunitatea de a lucra cu un contract de muncă, dar asta nu înseamnă că nu a muncit și nu a contribuit la societate.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani