Connect with us

NEWS

Dezvăluiri uluitoare despre fiica lui Gigi Becali. Alexandra a dat tunul vieții

Published

on

Alexandra Becali, fiica mijlocie a cunoscutului om de afaceri, se află acum în centrul atenției, după ce a reușit să se îmbogățească cu suma de 4 milioane de euro, într-o perioadă scurtă de timp.  Iată cu ce se ocupă aceasta. 

Această sumă considerabilă a stârnit interesul și curiozitatea publicului, care își pune întrebări despre cum a reușit fiica omului de afaceri să atingă acest nivel de succes. Se pare că femeia îi calcă pe urme tatălui său și i-a moștenit abilitățile în ceea ce privește lumea afacerilor. 

Cum s-a îmbogățit fiica lui Gigi Becali cu 4 milioane de euro dintr-un foc

La doar 28 de ani, Alexandra Becali este acum recunoscută ca o tânără milionară, iar mândria tatălui său, Gigi Becali, nu cunoaște limite. El este impresionat de realizările fiicei sale în lumea afacerilor și îi acordă încredere totală, oferindu-i chiar și responsabilități în cadrul echipei de fotbal FCSB, deținută de familia Becali.

Despre relația specială dintre Alexandra și Gigi Becali se vorbește intens în cercurile apropiate, fiind evidentă mândria pe care o poartă patronul FCSB pentru fiica sa. Deși milionarul are trei fiice, Teodora, Alexandra și Cristina, este clar că este fiica mijlocie îi calcă pe urme în lumea afacerilor, ba chiar se și descurcă admirabil.

Într-o declarație recentă, Gigi Becali a povestit că ginerele său i-a spus despre un evreu care a cumpărat zece case odată. Curios, bărbatul l-a întrebat cum a reușit acest lucru, iar răspunsul a fost simplu: evreul a spus că se va muta în acele case împreună cu zece familii de prieteni din Israel. Casele, evaluate la 400.000 de euro fiecare, au însemnat o sumă totală de aproximativ 4 milioane de euro, un profit impresionant obținut într-un timp relativ scurt.

În plus față de succesele sale în afaceri, Alexandra Becali este cunoscută și pentru pasiunea sa pentru mașinile de lux. Ea a fost văzută la volanul unui Rolls Royce Cullinan în valoare de 500.000 de euro, iar anterior conducea un Bentley evaluat la aproximativ 250.000 de euro.

În lumea fotbalului, Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, este unul dintre cei care au vorbit la superlativ despre fiica omului de afaceri. El o descrie ca fiind o femeie perfectă, frumoasă, inteligentă și cu o educație impecabilă. Potrivit acestuia,  Alexandra este o persoană hotărâtă, care știe să se facă respectată și care are toate calitățile necesare pentru a conduce o echipă.

Gigi Becali a câștigat procesul împotriva statului român 

Gigi Becali a început să aibă o perioadă din ce în ce mai bună. Recent, omul de afaceri a câștigat un proces important la Curtea Europeană a Drepturilor Omului împotriva României. El a dat statul român în judecată în contextul perioadei în care a fost încarcerat. 

El a declarat că aștepta această veste de zece ani și a descris sentimentul ca fiind unul de mare fericire pentru el și familia sa. Acest succes la CEDO a fost pentru el un moment de mulțumire sufletească, mai ales că susținea că fapta pentru care a fost condamnat nu era incriminată.

În urma deciziei, statul român ar putea să îi plătească o sumă importantă ca despăgubire de 9 milioane de euro, plus daunele. Gigi Becali a subliniat că nu banii sunt principala preocupare, ci satisfacția sufletească și recunoașterea nedreptății suferite de el și de familia sa în acești ani grei.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani