Connect with us

NEWS

Din ce face bani Mihaela Rădulescu. Diva a recunoscut tot

Published

on

Mihaela Rădulescu a început să își rărească aparițiile TV, motiv pentru care oamenii se întreabă de unde are diva bani să trăiască viața de lux pe care o afișează pe rețelele de socializare. Fosta prezentatoare s-a mutat în urmă cu peste 16 ani în Monaco împreună cu fiul său, Ayab.

Cu toate că aparițiile sale publice în România au devenit din ce în ce mai rare, femeia a reușit să păstreze legătura cu publicul său prin intermediul rețelelor de socializare. Ultima dată, ea a fost jurată în emisiunea Mask Singer, difuzat de PRO TV. Cu toate acestea, puțini îndrăznesc să o cheme la evenimente, deoarece tariful ei este destul de piperat.

Conform infomațiilor de pe libertatea.ro, după ce a fost jurată în cadrul emisiunii „Românii au Talent”, vedeta și-a majorat tariful la 5.000 de euro pentru o apariție. Această sumă exorbitantă se justifică prin notorietatea și prestigiul pe care  le-a câștigat de-a lungul anilor, dar și prin faptul că trebuie să călătorească cu avionul de la Monaco la București pentru a participa la evenimente.

De unde are bani Mihaela Rădulescu să trăiască o viață de lux

Diva este răsfățată cu cadouri de fiecare dată când vine în România. Chiar dacă a renunțat la ținutele sofisticate și preferă să se îmbrace în haine sport, Mihaela Rădulescu rămâne o personalitate care emană eleganță și stil.

Ea a mărturisit că de mulți ani nu și-a mai cumpărat nimic, deoarece primește haine gratis. Atunci când vine în România, toată lumea se înghesuie să o îmbrace în cele mai rafinate ținute, în speranța de a obține puțină publicitate și de a-i atrage atenția.

Fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. a dezvăluit că viața ei s-a schimbat în ultimii ani, de când este alături de Felix Baumgartner. A început să facă mai mult sport și a descoperit noi pasiuni, mergând chiar și în tabere sportive alături de partenerul ei. Astfel, nu mai are nevoie de haine elegante decât pentru ocazii speciale.

Cât despre veniturile sale, este important de menționat că vedeta nu câștigă bani din rețelele de socializare, chiar dacă are o mulțime de urmăritori. Potrivit informațiilor de pe vbiz.ro, ea nu are nevoie de campanii de imagine pentru a duce o viață luxoasă, deoarece iubitul ei, Felix Baumgartner, se ocupă de toate nevoile ei.

Bărbatul, cunoscut pentru saltul său spectaculos din stratosferă, este un om de afaceri de succes și se asigură că românca are tot confortul de care are nevoie. De asemenea, fostul soț al ei, Elan Schwartzenberg, are grijă să îi ofere toate sumele necesare de care are nevoie pentru a se ocupa de Ayan.

Cât de bogat este actualul iubit al Mihaelei Rădulescu

Pe lângă cariera sa impresionantă în domeniul sportului extrem, Felix Baumgartner este și un om de afaceri de succes. El a fondat propria sa companie, Red Bull Stratos, care se ocupă de organizarea și promovarea evenimentelor și activităților sportive extreme. Compania a fost înființată în 2010 și a avut un impact semnificativ în lumea sporturilor extreme.

Una dintre cele mai cunoscute realizări ale iubitului Mihaelei Rădulescu este saltul său istoric din stratosferă în anul 2012. Acest salt a fost organizat de Red Bull Stratos și a atras atenția întregii lumi. Baumgartner a stabilit mai multe recorduri în timpul acestui salt, inclusiv cel pentru cel mai înalt salt în tandem și cel mai rapid salt în cădere liberă.

Pe lângă Red Bull Stratos, bărbatul este implicat și în alte afaceri. El deține o parte din acțiunile unei companii de echipamente sportive și a investit în diverse proiecte imobiliare. De asemenea, el este un susținător activ al diferitelor organizații de caritate și fundații, și este implicat în diverse proiecte umanitare.

Conform revistei People with Money, în anul 2017, partenerul de viață al Mihaelei Rădulescu a câștigat 82 de milioane de dolari, având o avere colosală care depășește totalul de 250 de milioane de dolari. Este clar că austriacul este mult mai bogat decât fostul soț al Mihaelei, omul de afaceri Elan Schwartzenberg, și își permite să își întrețină partenera de viață.

Advertisement
Oana Roman și Catinca Roman
NEWS19 hours ago

Oana și Catinca Roman, din nou în război: „Comentăm de pe margine, dar nu ne-am implicat cu nimic”

Stela Popescu
NEWS20 hours ago

Actorul celebru care a turnat-o pe Stela Popescu la Securitate: „Era prea emancipată”

Daniela Gyorfi și George Tal
NEWS21 hours ago

Cu ce vedetă din România ar fi fost înșelată Daniela Gyorfi. Vedeta a spus tot adevărul despre soțul ei

Mihai și Mikaela Albu
NEWS22 hours ago

Mihai Albu, supărat că se întâlnește rar cu fiica Mikaela. Care este motivul distanței dintre cei doi: „Nu ne-am văzut de trei sau patru săptămâni”

Gabriela Cristea
NEWS23 hours ago

Cum face față Gabriela Cristea comentariilor negative. Tavi Clonda a dat-o de gol: „A deranjat-o faza în care s-a scris că a băut în timpul emisiunii”

Horscop, zodii
SPECIAL1 day ago

Care sunt cele mai false zodii din horoscop. În cine nu trebuie să ai încredere niciodată

NEWS1 day ago

Val de căldură în acest weekend. Când revin ploile și frigul în România. Anunțul ANM

NEWS1 day ago

Detalii mai puțin știute despre Cătălin Botezatu. Ce s-a întâmplat cu prima iubire a celebrului designer. Avea doar 30 de ani

marina voica
NEWS1 day ago

De ce nu are copii Marina Voica. Artista în vârstă de 87 de ani nu regretă

Oana Lis
NEWS1 day ago

Oana Lis, cu fața umflată de plâns pe rețelele de socializare. Drama prin care trece vedeta: „Plângă, cazi puțin, viața este o luptă”

Delia
NEWS1 day ago

Delia, umilită pe internet fiindcă s-a postat nemachiată. Internauții au explodat: „Muma pădurii”

Oana Roman
NEWS2 days ago

Oana Roman, criticată aspru fiindcă a renunțat la doliu. Cum a răspuns comentariilor: „Atâta primitivism și răutate ca la noi, nu există”

Zodiac, horoscop
NEWS2 days ago

Zodiile care sunt cel mai greu de părăsit. Nativii care nu pot renunța ușor la fosta iubire

Horia Brenciu și Rita Mureșan
NEWS2 days ago

Povestea de dragoste dintre Horia Brenciu și Rita Mureșan. Care este, de fapt, adevărul: „Am avut o relație frumoasă”

Petrică Mîțu Stoian
NEWS2 days ago

Sora lui Petrică Mîțu Stoian continuă să lupte pentru a-i face dreptate artistului. Femeia nu acceptă daune morale de la clinica pe care o consideră vinovată de moartea bărbatului: „Ce să fac cu banii?”

Alex Velea și Andreea Bănică
NEWS2 days ago

De ce nu își mai vorbesc Andreea Bănică și Alex Velea. Artista i-a fost nașă cântărețului la prima căsnicie. Totul a pornit de la bani