Connect with us

NEWS

Dinu Maxer a pierdut 15.000 de euro. Afacerea artistului nu a avut deloc success

Published

on

Dinu Maxer

Dinu Maxer a pierdut 15.000 de euro. Afacerea artistului nu a avut deloc success. Cântărețul a fost nevoit să închidă Școala de arte pe care o deținea. El a explicat că această decizie a fost inevitabilă, deoarece afacerea nu a avut succesul scontat și nu există nicio șansă să mai deschidă o altă școală de arte în viitor.

Deși a investit o sumă considerabilă în acest proiect, Dinu Maxer consideră că, în viață, uneori pierzi pe o parte, dar câștigi pe alta. În prezent, el activează ca dirijor al Corului „Vocile Bragadirului”, având un contract stabil în această funcție.

Artistul a vorbit și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în contextul relansării trupei AXXA. Deși ultima piesă a formației a avut succes pe platformele online, acest lucru nu s-a tradus în oferte pentru concerte. Dinu Maxer a menționat că, deși trupa va lansa în curând o nouă piesă și un videoclip, nu au primit invitații pentru a susține spectacole, ceea ce reprezintă o dezamăgire pentru el și colegii săi de trupă.

Dinu Maxer a pierdut 15.000 de euro

Pe plan personal este fericit. Dinu Maxer și-a găsit din nou liniștea alături de actrița Magdalena Chihaia, după ce a fost căsătorit timp de 18 ani cu Deea Maxer. După divorț, cei doi și-au refăcut viața alături de alți parteneri. În cazul cântărețului, relația cu Magdalena Chihaia a evoluat rapid și promițător, iar după un an de relație, artistul a decis să facă pasul cel mare și să o ceară în căsătorie.

Cererea în căsătorie a avut loc într-un cadru romantic, în timpul unei vacanțe în Veneția. Dinu Maxer a colaborat cu mama logodnicei sale pentru a organiza acest moment special, asigurându-se că toate detaliile, inclusiv dimensiunea inelului și locul ideal pentru cerere, sunt perfect aranjate. Familia Chihaia, inclusiv rudele din Germania, s-a reunit în Italia pentru această vacanță, oferindu-i bărbatului ocazia perfectă pentru a face pasul cel mare. Momentul a fost extrem de emoționant, iar actrița acceptat imediat propunerea de căsătorie.

Dinu Maxer

Deși inițial, după divorțul de fosta soție, Dinu Maxer declara că nu se mai gândește să se căsătorească din nou, planurile sale s-au schimbat. Acum este pregătit să ajungă iar în fața altarului, dar nu se grăbește să stabilească o dată exactă pentru nuntă. El a menționat că un an de relație nu este suficient pentru a grăbi lucrurile și că este posibil ca evenimentul să aibă loc abia anul viitor. Cântărețul a mai declarat că decizia de a se căsători depinde de mulți factori, nu doar de sentimente, ci și de rațiuni practice.

Un aspect interesant legat de viitoarea căsnicie este că Magdalena Chihaia nu va prelua numele de familie al lui Dinu Maxer. Artistul a explicat că schimbarea numelui ar fi o greșeală majoră pentru logodnica sa, deoarece numele ei este deja cunoscut și reprezintă un brand în lumea actoriei.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS2 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS4 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS6 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS7 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS10 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS13 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS20 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS21 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS22 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS23 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”