Connect with us

NEWS

Dinu Maxer nu îi va da numele de familiei Magdalenei Chihaia. Care este motivul: „Ar fi o greșeală”

Published

on

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia (2)

Dinu Maxer nu îi va da numele de familiei Magdalenei Chihaia. Care este motivul: „Ar fi o greșeală”. Recent, artistul a decis să facă pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Deși a pus marea întrebare și a primit un răspuns afirmativ, cântărețul a spus clar că nu intenționează să îi dea numele său de familie viitoarei sale soții.

Această decizie a fost explicată de artist, care consideră că schimbarea numelui ar fi o greșeală colosală pentru femeie, având în vedere că numele ei este deja bine cunoscut și reprezintă un brand în sine.

Anul trecut, după 18 ani de relație, Dinu și Deea Maxer au anunțat divorțul. După despărțire, ambii și-au găsit fericirea în brațele altor persoane. Artistul a început o nouă poveste de dragoste cu actrița Magdalena Chihaia, iar recent a decis să o ceară în căsătorie.

Dinu Maxer nu îi dă numele de familie viitoarei soții

În ciuda entuziasmului legat de această nouă etapă din viața lor, Dinu a subliniat că partenera sa nu va prelua numele său de familie, „Maxer”. El a explicat că numele Magdalena Chihaia este deja celebru în industria de divertisment și schimbarea acestuia nu ar aduce niciun beneficiu. De asemenea, el a menționat că întâlnirea lor a fost o întâmplare fericită, orchestrată de destin, și că nu ar fi corect să îi ceară să renunțe la identitatea sa profesională.

Magdalena Chihaia împărtășește aceeași opinie. Ea a declarat că nu și-ar dori să fie confundată cu Deea, fosta soție a lui Dinu, și preferă să rămână cu numele său de familie, care este deja cunoscut în lumea actoriei. Femeia a adăugat că o respectă pe artistă pentru că este mama copiilor lui Dinu și că relația lor este una bazată pe respect reciproc. De asemenea, ea a subliniat că are o relație foarte bună cu copiii cântărețului, considerându-l pe Andreas mai mult decât un prieten.

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia (2)

Înainte de a ajunge la această etapă fericită din viața sa, Dinu Maxer a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional, marcată de divorțul de Deea Maxer. Cei doi au fost împreună timp de 18 ani și au doi copii, însă relația lor a ajuns într-un punct în care nu mai funcționa. Pentru a face față acestei schimbări majore, cântărețul a simțit nevoia să apeleze la ajutorul unor psihologi.

Discuțiile cu specialiștii l-au ajutat să înțeleagă și să accepte motivele care au dus la sfârșitul căsniciei sale, oferindu-i astfel posibilitatea de a se elibera de povara emoțională și de a privi cu optimism către viitor.

Procesul de terapie a fost esențial pentru Dinu, care a reușit să pătrundă în adâncul emoțiilor și gândurilor sale, să identifice problemele care au dus la separare și să le accepte. Terapia l-a ajutat să privească trecutul cu înțelegere și să lase în urmă orice regret sau resentiment. A găsit pacea interioară necesară pentru a merge mai departe și a descoperit că fericirea și iubirea pot renaște chiar și după o despărțire dureroasă.â

Divorțul de Deea Maxer, cea mai grea etapă din viața artistului

Separarea de Deea Maxer a fost un moment dificil nu doar pentru el, ci și pentru cei din anturajul lor, care considerau că cei doi sunt uniți și nimic nu îi poate despărți. Cu toate acestea, artistul a subliniat că nu există un vinovat în această poveste, ci doar o serie de neînțelegeri și schimbări care au dus la sfârșitul unei relații de lungă durată.

El a explicat că viața este plină de surprize și că uneori, chiar și cele mai solide relații pot ajunge la capătul drumului. A acceptat că divorțul este o realitate tot mai comună în lumea modernă și că este esențial să fii deschis la schimbare și să mergi mai departe cu inima deschisă către noi începuturi și noi oportunități de fericire și împlinire personală.

Acum, Dinu Maxer se bucură de o nouă relație cu Magdalena Chihaia, care pare să îi aducă liniște și fericire. Aceasta s-a integrat cu ușurință în viața lui și a familiei sale. Cei doi se cunosc de mai mulți ani, iar drumurile lor s-au intersectat datorită meseriilor lor. După divorțul ambilor, au decis să își facă relația publică, deși inițial au preferat să o țină ascunsă. Ei s-au cuplat la câteva luni după ce Dinu Maxer a încercat o altă relație, care însă nu a funcționat.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS2 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS3 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS5 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS7 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS10 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS12 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS19 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS21 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS22 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS23 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”