Connect with us

NEWS

Drama care i-a marcat copilăria Monicăi Pop. Avea doar 8 ani: „Mi-a spus că va muri”

Published

on

Monica Pop1

Drama care i-a marcat copilăria Monicăi Pop. Avea doar 8 ani: „Mi-a spus că va muri”. Recent, renumitul medic oftalmolog a dezvăluit unul dintre cele mai traumatizante momente din copilăria sa, petrecut în perioada în care a fost crescută de bunică.. Aceasta a povestit cum femeia, o persoană foarte dragă, a făcut-o să treacă prin clipe de groază, anunțându-și propria moarte într-un mod neașteptat și înfricoșător.

În primii ani ai vieții sale, Monica Pop a fost crescută de bunica sa, deoarece părinții ei lucrau în Piatra Neamț. La vârsta de 8 ani, bunica i-a făcut un anunț care a înspăimântat-o profund: și-a prevestit moartea. Într-o noapte, bunica a trezit-o din somn și i-a spus că nu va mai prinde dimineața, cerându-i să meargă la o rudă pentru a-și anunța părinții să vină să o ia. Medicul a povestit că în acel moment erau doar ele două în casă și că bunica sa era cel mai frumos om din lume pentru ea.

Drama care i-a marcat copilăria Monicăi Pop. Anunț îngrozitor făcut de bunică

Monica Pop a povestit că în perioada dintre 7 și 12 ani lua bătaie zilnic de la bunică deoarece era un copil foarte neastâmpărat. Cu toate acestea, a recunoscut că bunica sa avea dreptate atunci când o pedepsea, deoarece făcea tot felul de năzbâtii. Deși învăța bine, în rest nu avea alte calități deosebite. Acel episod dramatic a avut un impact profund asupra sa, determinând-o să fie cuminte pentru o perioadă de timp, de teamă că, dacă bunica sa ar fi murit, nimeni nu ar mai fi vrut să o ia înapoi din cauza comportamentului său neastâmpărat.

După acel episod, medicul a încetat să mai facă prostii și a devenit cel mai cuminte copil din Cluj pentru o lună întreagă. Aceasta a fost prima cumpănă a vieții sale, un moment dureros care a marcat-o pentru toată viața. În ciuda pedepselor primite de la bunină, Monica Pop nu i-a purtat niciodată pică, dimpotrivă, a înțeles că bunica sa avea dreptate și că acțiunile sale erau justificate. Bunica ei nu a murit atunci, însă momentul de groază prin care a trecut în acel moment i-a schimbat radical percepția asupra vieții renumitului medic.

Medicul luptă cu o boală cruntă

În prezent, Monica Pop trece prin momente dificile, fiind diagnosticată cu cancer la colon de mai bine de 10 ani. Deși a fost operată de cinci ori, ultima intervenție având loc în vara lui 2022, ea nu și-a pierdut speranța că se va vindeca. Medicul a vorbit public despre boala sa, încurajându-i pe alți bolnavi de cancer să nu se lase descurajați și să lupte în continuare.

Monica Pop1

Doctorul a subliniat importanța de a nu fi descurajați de afirmațiile iresponsabile care descriu cancerul ca pe o boală letală, necruțătoare și neiertătoare. Ea a militat pentru informarea corectă a pacienților, explicând că, deși cancerul este o boală severă, este tratabilă și, în multe cazuri, vindecabilă. Monica Pop a povestit că, în ciuda numeroaselor operații și tratamente chimioterapice, a continuat să lucreze imediat după externare, chiar conducând până la spital după ultima intervenție.

Monica Pop a subliniat importanța de a nu întrerupe activitatea zilnică și de a evita elementele negative, sfătuindu-i pe pacienții oncologici să nu vorbească obsesiv despre boală. Ea a declarat că s-a tratat exclusiv în România, atât operator, cât și cu medicație oncologică, și a încurajat oamenii să urmeze tratamentul și să își mențină activitatea zilnică pentru a avea o șansă mai mare de vindecare.

Înainte de a fi diagnosticată cu cancer de colon, Monica Pop nu a dat importanță simptomelor, crezând că suferă de colon iritabil. Avea dureri îngrozitoare și crampe puternice, dar le considera trecătoare. În cele din urmă, simptomele s-au agravat, iar după un șoc puternic și un stres intens, a ajuns la spital unde a fost diagnosticată cu cancer de colon.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS2 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS3 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS5 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS7 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS10 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS12 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS19 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS21 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS22 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS23 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”