Connect with us

NEWS

Drama prin care a trecut Iulia Albu atunci când s-a căsătorit cu designerul de pantofi. A fost părăsită de părinți: „Am plâns”

Published

on

Iulia Albu1

Drama prin care a trecut Iulia Albu atunci când s-a căsătorit cu designerul de pantofi. A fost părăsită de părinți: „Am plâns”. Iulia și Mihai Albu au format un cuplu timp de nouă ani, din 2004 până în 2013, și au împreună o fiică pe nume Mikaela. Relația lor a trecut prin numeroase încercări, inclusiv opoziția părinților femeii, care nu au fost de acord cu această căsătorie. Din acest motiv, aceștia au rupt legătura cu fiica lor și au refuzat să mai comunice.

După ce s-a căsătorit cu Mihai Albu, criticul de modă a simțit o ruptură profundă în relația cu părinții săi, ceea ce i-a provocat multă suferință. Această durere a fost amplificată în timpul unei emisiuni de televiziune, când a primit o scrisoare doar de la sora ei și de la părinții actualului iubit, ceea ce a accentuat sentimentul de abandon. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, relația cu părinții săi s-a îmbunătățit considerabil.

Iulia Albu, părăsită de părinți atunci când s-a căsătorit cu Mihai Albu

În prezent, Iulia Albu și părinții ei au o relație foarte bună, iar Mikaela petrece regulat timp cu bunicii săi, ceea ce îi aduce multă bucurie mamei sale. Părinții s-au implicat din nou în viața lor, iar familia a devenit o prioritate pentru toți.

Pe de altă parte, relația dintre Iulia și Mihai Albu a fost marcată de conflicte intense, care au captat atenția publicului. Recent, un nou scandal a izbucnit între cei doi, după ce jurata de la Antena 1 a menționat că Mikaela a aflat prea devreme despre diagnosticul grav al tatălui său. Mihai Albu, care a fost diagnosticat cu cancer de prostată și se află în perioada de recuperare post-operatorie, a reacționat vehement la aceste afirmații, exprimându-și nemulțumirea în mediul online.

Iulia Albu

Scandal de zile mari cu fostul soț

Conflictul a escaladat atunci când designerul a explicat că a ales să o informeze pe fiica lui despre starea sa de sănătate doar atunci când a considerat că este necesar. El a subliniat că tânăra i-a reproșat că nu i-a spus mai devreme, dorindu-și să fie alături de el în această perioadă dificilă. Mihai Albu a acuzat-o pe fosta soție că încearcă să atragă atenția publicului și să creeze un scandal.

Bărbatul a explicat că a protejat-o pe Mikaela cu toată ființa sa și că i-a spus despre problema medicală doar atunci când a considerat că este momentul potrivit. La acel moment, deja multe persoane aflaseră despre boala sa și era contactat chiar de persoane din presă care căutau confirmări. După ce i-a spus fiicei sale, la câteva zile distanță, a făcut public anunțul. Mihai Albu a menționat că Mikaela a fost afectată de această veste și că l-a certat pentru că nu i-a spus mai devreme, dorindu-și să fie mai mult lângă el.

În replică, Iulia Albu a răspuns acuzațiilor fostului soț cu un mesaj în care a cerut colegilor din presă să nu dea curs provocărilor venite din partea lui Mihai Albu. Ea a subliniat că a încercat să evite scandalurile și că este regretabil că Mikaela a trebuit să treacă prin această situație dificilă.

Advertisement
Dana Roba și Daniel Balaciu
NEWS2 hours ago

Daniel Balaciu, condamnat la doar șapte ani de închisoare după ce aproape și-a ucis soția. Dana Roba, revoltată: „Mi-e frică de el. Mă voi muta din țară”

Gabriela Cristea și familia 2
NEWS4 hours ago

Gabriela Cristea, acuzată pe internet că nu își îngrijește fetițele. Prezentatoarea nu s-a mai abținut: „Le pieptăn de vreo 3 ori pe zi”

Adriana Bahmuteanu
NEWS6 hours ago

Adriana Bahmuțeanu, momente de panică. Vijelia a luat acoperișul blocului în care locuiește. Fanii au făcut haz de necaz: „Acum chiar că nu are toate țiglele pe casă”

Mârlanu-Toni Ionescu
NEWS7 hours ago

Vă mai amintiți de „Mârlanu’” din serialul „Trăsniți în NATO”? Iată cu ce se ocupă Toni Ionescu după ce s-a retras din TV: „Nu prea mai avem loc în televiziune, noi, cei vechi”

maia-morgenstern1
NEWS10 hours ago

Care este cel mai mare regret al actriței Maia Morgenstern. Greșeala uriașă pe care a făcut-o: „Îmi dădeam ochii peste cap. Nu am știut să le acord timp”

Oana Roman1
NEWS13 hours ago

Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”

Teo Trandafir-
NEWS20 hours ago

Teo Trandafir nu se privește niciodată la televizor. Care este motivul

Oana Mosneagu si Vlad Gherman
NEWS21 hours ago

Ce vrea să facă Oana Moșneagu cu buchetul de mireasă de la nuntă. Cum și de ce își va vopsi una dintre rochii

Gianina Corodan
NEWS22 hours ago

Ce mai face și cum arată Gianina Corondan după ce s-a retras din TV. Ce spune despre revenirea pe sticlă

Margareta Pâslaru
NEWS23 hours ago

Margareta Pâslaru deține un apartament de lux în New York. Cum arată imobilul de peste 1 milion de dolari

jador
NEWS1 day ago

Ce spune Oana Ciocan după ce Jador a confirmat despărțirea. Mesajul ei i-a surprins pe mulți

Jador și Oana Ciocan1
NEWS1 day ago

Este oficial. Jador și Oana Ciocan s-au despărțit. Mesajul cântărețului: „Nu mai suntem împreună. Nu mai alcătuim un cuplu”

Anamaria Prodan si Laurențiu Reghecampf
NEWS1 day ago

Anamaria Prodan, atac furibund la adresa fostului soț: „Ronald i-a dat o lecție de bărbăţie”. Replica dată de Reghecampf

Anamaria Prodan si Reghecampf
NEWS1 day ago

Monica Tatoiu nu s-a mai abținut. A intervenit în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Săracul, Reghe…”

Denisa Răducu
NEWS1 day ago

Cel mai mare regret al tatălui Denisei Răducu. Bărbatul are inima sfâșiată: „Tare mult mi-aș dori”

Dana Roba (2)
NEWS1 day ago

Dana Roba nu mai scapă de probleme. Fosta soacră vrea să îi ia copiii: „Nu au ce să caute acolo, nu vreau să-i întoarcă împotriva mea”