Connect with us

NEWS

Dramele care au marcat-o pe actrița Nuami Dinescu. Cu ce nu se poate împăca fosta colegă de platou a lui Teo Trandafir

Published

on

Nuami Dinescu-drama

Dramele care au marcat-o pe actrița Nuami Dinescu. Cu ce nu se poate împăca fosta colegă de platou a lui Teo Trandafir, de la vechea emisiune de pe Protv, ”Teo”? Puțină lume știe prin ce dificultăți a trecut până acum.

Dramele care au adus durere în sufletul actriței Nuami Dinescu

Nuami Dinescu, actriță originară din Pucioasa, județul Dâmbovița, făcea furori cândva pe micile ecrane. Reușea să-i amuze pe cei de acasă prin aparițiile sale pline de umor, în cadrul emisiunii ”Teo”, moderată de Teo Trandafir, pe Protv.

-Nuami Dinescu-

Prin ce drame a trecut Nuami Dinescu

Până să ajungă în acest punct, mai aflați despre Nuami Dinescu faptul că a copilărit la țară, a învățat foarte mult, spunând chiar că era o tocilară, dar cu un aer războinic. După ce a crescut, a absolvit Facultatea de Teatru a Universității Hyperion, București și a debutat ca actor amator, apoi a început să joace ca actor profesionist, pe scenele teatrelor din: Craiova, Brasov, Resita si Ploiesti.

Vreme de șapte ani, Nuami Dinescu a fost ”Tanța” în proiectul ”Teo”, de pe Protv, de mare audiență. Tanța era asistenta prezentatoarei, iar la un moment dat actrița a mărturisit că a avut cu Teo Trandafir una dintre cele mai bune colaborări profesionale.

Chiar dacă mai existau momente de tensiune, Nuami Dinescu a învățat să le dea uitării când lumina reflectoarelor se pornea. Reușea să le depășească și să-și intre bine în rol. În plus, a dezvăluit și că a învățat multe lucruri de la Teo Trandafir și că aceasta era foarte bună cu toată lumea.

”Noi nu ne-am certat niciodată, o singură dată am avut un diferent pe nişte date istorice, în rest nu ne-am contrat niciodată, poate şi pentru că eu nu mă cert cu nimeni niciodată”, a spus actrița într-un interviu mai vechi pentru Adevărul, sursă pentru care a detaliat și cum a ajuns să lucreze la Protv.

Totul se întâmpla în 2001, când se căuta o formulă nouă pentru emisiunea TV. Regizorul Cristi Rotaru a selectat-o pe Nuami Dinescu, dar și pe Nora Dincă și Adriana Drăguț. Ajunși pe platoul de filmare, fiecare a trebuit să aibă câte un rol, doar că Nuami Dinescu l-a îndeplinit cel mai bine și așa a fost aleasă pentru formatul care a consacrat-o.

De altfel, spunea și că nu și-a dat seama în primă fază în ce s-a ancorat. Avea impresia că va fi ceva temporar, după care va relua scena teatrului. Viața însă, avea să-i surâdă actriței o bună perioadă, dar peste ani s-au ivit și niște drame cumplit de dureroase, care au determinat-o pe Nuami Dinescu să aibă neînțelegeri față de Dumnezeu.

Nuami Dinescu, marcată de pierderea mamei și a unui prieten bun

În 2020, Nuami Dinescu și-a pierdut ființa care a adus-o pe lume, pe mama sa. Din acea clipă, ea nu a mai avut veselia de fiecare dată în suflet și nici puterea de a-și scrie gândurile, trăirile, așa cum făcea cândva. Treptat, a încercat să accepte ideea că mamei sale i-a sosit ceasul morții, însă ceea ce a dărâmat-o și mai mult a fost pierderea soțului prietenei sale celei mai bune.

Când a aflat că acesta a trecut în neființă, Nuami Dinescu a început să-și pună multe semne de întrebare. Nu înțelege de ce Dumnezeu nu i-a mai îngăduit să trăiască, fiindcă era o ființă atât de bună. ”Cu moartea mamei m-am împăcat, dar cu a lui nu. (…) Atunci mi-am dat seama că tot ce scriu se duce într-o zonă de durere și de neputință, și că oamenii nu asta vor să primească de la mine”, a declarat Nuami Dinescu la Antena Stars.

Advertisement
NEWS4 hours ago

Oana Roman a scos armele împotriva lui Marius Elisei. Vedeta îl dă în judecată pe fostul soț. Care sunt acuzațiile

Bianca Drăgușanu
NEWS10 hours ago

Bianca Drăgușanu, ridicată de poliție. Iubita lui Gabi Bădălău are probleme mari cu legea. Care sunt acuzațiile

Simina Loica-Jador
NEWS12 hours ago

Fosta iubită a lui Jador, dezvăluiri de ultimă oră despre despărțirea artistului de Oana Ciocan: „Așa face el”

Marina Voica
NEWS15 hours ago

Marina Voica și-a pregătit locul de veci. Declarații șocante: „Să veniți la înmormântarea mea. Nu mă tem…”

Monica Anghel și copilul ei-operatie
NEWS17 hours ago

Momente dificile pentru Monica Anghel. Fiul ei are nevoie de o nouă operație, la un an după intervenția medicală de la picior

Gigi Becali a făcut accident auto
NEWS18 hours ago

Gigi Becali, accident rutier chiar în fața bisericii pe care o construiește în Pipera. Cum a fost posibil

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
NEWS19 hours ago

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au simțit umiliți la un restaurant din țară. Cei doi, nemulțumiți de cum a fost tratat fiul lor, Filip

Babasha
NEWS20 hours ago

Cine este și cum arată iubita lui Babasha. Artistul care a cântat cu Coldplay și-a uimit fanii

Alexandra Ungureanu
NEWS21 hours ago

Momente de panică în avion pentru Alexandra Ungureanu. Artista se gândea să-și ia adio

Raluca
NEWS1 day ago

Îți mai aduci aminte de emisiunea „Iartă-mă”? Iată ce s-a ales de prezentatoarea Raluca Moianu: Din ce face bani în prezent

Cristina Șișcanu
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, criticată din nou de fani. Ce îi lipsește mamei prezentatoarei: „Ești egoistă, mai scoate bani…”

Monica Tatoiu
NEWS1 day ago

Cel mai greu moment din viața Monicăi Tatoiu. A vrut să se sinucidă: „Puterea lui Dumnezeu este imensă”

Oana Lis și Viorel Lis
NEWS1 day ago

Viorel Lis a înșelat-o pe Oana: „A început să strige la mine că sunt nebună”. Cum a fost prins cu minciuna fostul primar al Capitalei

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu1
NEWS1 day ago

Cristina Șișcanu, acuzată că îl tratează urât pe Mădălin Ionescu: „Săracul! Tace și merge fără să comenteze”

Mădălina Manole
NEWS2 days ago

Cum arată vila din Otopeni în care Mădălina Manole și-a luat viața în urmă cu 14 ani. Imaginile postate sunt emoționante

Ianis și Elena Hagi
NEWS2 days ago

Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Invitații au scos o mulțime de bani din buzunar